Anketa o imigrantih (aka "beguncih")

piagolo

Guru
22. nov 2009
7.311
3.924
113
In kdo pripomore k rasti teh desnosučnih gibanj? Se mar same ustvarjajo in silijo k razraščanju?! In kje so naše t.i. desne stranke v tem trenutku, je trenutno premalo poulistično stopiti na plano? Bo morda morala vzkliti neka prava pristna opcija vredna desne oznake. Zaenkrat mi deluje še vse stihijsko in po mnenju populistov zgolj zbrcano pod preprogo.

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.737
113
Zaenkrat so rezlike med levico in desnico samo partizani in belogardisti.

Drugo je pa vse isto, kje drugje je verjetno malo bolj dodelano.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik erikson pravi:

So že blokirali komentiranje, ker se je usulo negativnih komentarjev. Niti enega pozitivnega.

EDIT: A gremo posnet eno anti-reklamo z navadnimi državljani, ki bodo povedali svoje razloge zakaj ne sprejeti teh ljudi? Vse v nesovražnem tonu, brez sovražnega govora, s podajanjem dejstev. V teh treh temah je teh dejstev malo morje.
Pomoje česa takega ne morejo smatrati za sovražni govor, če se gre samo za podajanje dejstev.

Nazadnje urejeno:

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Moja dežela....tvoja dežela žal ni več naša dežela, temveč je dežela korporacij. Ljudje nimajo več besede in to ni več naša dežela, ker so jo pokradli in jo prodali. Odprite si oči, znani Slovenci!!! Če pa bo šlo še tako naprej, pa bo kmalu postala dežela saj veste, katere vere!!!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Pozabili so napisati 'dobrodošli' še v arabski pisavi
evil.gif

Me pa prav zanima, koliko beguncev bodo tile modeli iz oglasa vzeli k sebi domov, vsak naj jih kot dokaz strpnosti vzame ducat!

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Ti že sedaj povem, da je tole samo govorjenje. Vzeli ne bodo nobenega. Pika!

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Ja saj zadnjič je na fb pametovala ena frklja, ki nima niti sekunde delovne dobe in ni plaæala niti centa davka...naj vzame enega domov in ga preživlja (starše bi itak kap)

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.031
11.154
113
Citat:
Uporabnik newem pravi:
Citat:
Uporabnik franZanton pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/cCB3zBJ-6q0" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Zakaj ni zraven Toma Križnarja ?
Odgovor: stran 13, drugi in tretji stolpec.

Ker je Kriznar pameten clovek, ki je videl in dozivel bedo revscine v Afriki in drugje. Ima popolnoma prav, sistem tega ne bo prenesel in ko se bo zacelo sesuvati, bo hitro ena drzava izvolila desne radikalce in bo pokalo ko sus. Zalost tega je, da se bo to, podobno, kot nacizem, izredno hitro sirilo po Evropi in imamo novo svetovno vojno.

In to samo zaradi ilegalnih ekonomskih migrantov
crazy1.gif

Na studio city ni nič od tega omenil. Vsi so navadne pizde.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Seveda, me pa zanima, koliko ima isti IP za.

467716-post_slo.gif

v glavnem, v sloveniji zivim, ker mi gredo taksni ljudje na [cenzura], zakaj bi jih moral gledati tukaj? nekultura je se najmanjsi problem, ceprav je ze to gromozanski. moji otroc vedo, da je treba papircke od sladkarij pospravit v smeti, da plastenke od vode ne smes vrzti v travo in srati ne mores vse povprek teli kamelarji pa niti osnov bontona ne poznajo.

in ali ni moja pravica izraziti svoje mnenje in pravico imam tudi, da zivim kjer zivim brez njih.
sprasujem se.gif