Anketa o imigrantih (aka "beguncih")

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38

in ti ZDA nastima most za prezivetje.. zraven pa se par miljard za prezivetje... vse se da
smirk-1.gif

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Iraq, Egipt, Libija, Afganistan, Sirija..... Ah ta nova lepa arabska pomlad, da o demokraciji niti ne govorim.... Le kaj bi se dalo dati poleg Islama ( še posebej Vahabitskeg), pri vseh teh novih svobodnih demokracijah, še na skupni imenovalec...???

eazy

Rjuhar
5. sep 2007
12.971
3
38
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Vse se da

Da... Samo preslit bos moral Izrael in pripraviti 500miljard $ za obnovo. Simpl.

Lej, islamu se zahvali za vse

To hočeš in hočete zdaj pa imate

MI pa tega NOČEMO, simpl

Drzavo ni razhebal Islam ampak Zahod. Dobesedno. Bolj ali manj vsaka raketa je prisla iz tujine (Zahoda). Se spomnis kdo in kako je razhebal Irak? Afganistan? Libijo? Egipt?

I

Izbrisan uporabnik #488

Brez tega pa bi se kamenjali in z noži

Klanja ne bi ustavilo, vzrok je islam , ne tuje orožje

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.940
6.015
113
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

in ti ZDA nastima most za prezivetje.. zraven pa se par miljard za prezivetje... vse se da
smirk-1.gif
Prvih 5 let po vojni so travo jedli, dobesedno.
Zadnje kredite so plačali 50 let po vojni.

Bogate zalivske države lahko financirajo obnovo.

Citat:
olj ali manj vsaka raketa je prisla iz tujine (Zahoda). Se spomnis kdo in kako je razhebal Irak? Afganistan? Libijo? Egipt?
Tudi Kitajci so lepo zaslužili.

Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Brez tega pa bi se kamenjali in z noži

Klanja ne bi ustavilo, vzrok je islam , ne tuje orožje
Glede na to, kako nevarni so sami sebi in vsem ostalim, predlagam vzglavnike.
Nekaj mora biti v sistemu zelo narobe, da se koljejo vedno, tudi med sabo, če ni drugega sovražnika, ki jih "ogroža".
Take je najbolje izolirati da se sami pobijejo in na koncu "endlosung" za preživele, ker gre očitno za napačno vejo razvoja (prosto povedano po Darwinu).

boomslang

Fizikalc
10. nov 2014
1.397
0
36
Citat:
Uporabnik eazy pravi:

smirk-1.gif
Jasno, ne zastonj... Zato pa Nemčija in ostala lakajska skupnost verno plačuje vse ameriške zablode na bližnjem vzhodu in zadnja s Sirijo in njenimi begunci je samo ena v dolgem nizu lakajskega odnosa men EU in USA..... Ja, ja.... Poraženci WWII bodo še zeloooooo dolgo plačevali svoje uebermensch zablode in mi hlapci z njimi vret...

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.128
7.753
113
Da jih prihaja v tolikšnem številu, so po moje krivi pred vsem Nemci, ki so jih praktično vabili gor. Vsi imajo mobitele in so lepo takoj aktivirali še druge čakajoče v Turčiji. Ker pa je počasi Švabom že dovolj, bi oni sedaj zaprli pipco in begunci čakajo v Budimpešti. Zna se zgoditi, da bo kmalu konec veselja v Nemčiji in bodo begunci ostali na Madžarskem, Srbiji, Makedoniji in naprej proti jugu... Takrat znajo pritisniti tudi na Hrvatarijo in nato k nam. Cerar naj čim hitreje razmisli, pretehta, natehta da bo pravočasno priprl mejo s hrčki.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nemec si nabavlja poceni delovno silo. Vsi ti - tako imenovani emigranti, bodo v evropi tudi ostali in se počasi infiltrirali, prilagodili ... zahodna evropa pa zelo potrebuje poceni delovno silo
grims-1.gif
.

Da boste vedeli !!! : čez 5 let slovenija ne bo več gospodarsko tako prisotna v nemčiji. Nemčija si gradi proizvodnjo nazaj in s temi emigranti ji bo tudi uspelo.
tongue-1.gif

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.940
6.015
113
Ko jim daš 1x vedeti, da lahko pridejo, potem je konec.
Z vsakim valom se število podvoji.Praktično vsak ima pametni telefon, tako da so zelo dobro obveščeni.
V enem videu je model povedal, da so okoli madžarske meje imeli probleme, ker ni bilo signala in g maps ni delal.

Enako je bilo v ZDA, sedaj se Mehičanov ne morejo rešiti.

Demz
Citat:

Nemec si nabavlja poceni delovno silo. Vsi ti - tako imenovani emigranti, bodo v evropi tudi ostali in se počasi*** infiltrirali, prilagodili ... zahodna evropa pa zelo potrebuje poceni delovno silo
Neumnost, cenene delovne sile imajo dovolj, prihodnost je v robotizaciji tečnih poklicev, kjer delaš z možgani na off.
Ni nobenega pogoja, da bi hoteli imeti take pri sebi.

Delovno silo so potrebovali po ww2, ker je bila moška generacija zelo zmanjšana.

počasi == nikoli, če gledam prakso iz drugih Eu držav.
Prej bodo službeni nemški ovčarji za sniffanje hodili pri hišnih preiskavah po hišah muslimanov v copatkah ali sploh ne.

Eurabia
http://2.bp.blogspot.com/_mveH...aturedimage.jpg

Francija
http://blogs.reuters.com/faithworld/files/2011/01/paris-prayers-351x233-custom.jpg

Nizozemska
http://cdn2-b.examiner.com/sit...g?itok=KThJFFGH

erikson

Guru
25. avg 2007
22.718
6.489
113
Poglej, kakšen delovni čas imajo pekarne Žita in kakšnega "albanske". Lenuhi?

V Kopru turisti s križark čakajo v vrsti pri "albancu". Domačini so komot in imajo lepo zaprto.

Podobno je v večjih mestih po Evropi.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.128
7.753
113
Pri Šipcih je ves kruh sladek, pa če kupiš sirovo žemljo, čebulni kruh, ali pa ne vem kakšnega črnega. Pojma nimajo o peki kruha. Ker pa je večini Slovencev važno da je poceni, lahko ti Šipci sploh vegetirajo.
Zaradi mene imajo lahko odprto 25ur/dan pa se jaz njihovega kruha ne bom najedel.
Na Bledu so odprli poleg Topolina novo pekarno. Že od začetka sem sumil da so spet Šipci, pa čeprav redno na glas vrtijo govejo muziko, za pultom pa dve debele, po izgledu Slovenke. Zadnjič pa sem šel mimo in sem v ozadju videl zapečenega tipa, z zlato ketno okoli vratu.
hysterical-1.gif

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.128
7.753
113
Ma dobro vedo, da folk ne mara Šipcev in njihovih pekarn, zato sedaj ta kamuflaža. Slak in Avsenik jim ne bosta pomagal...

Peror

Majstr
5. mar 2015
1.678
216
63
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Živi bi bili, imeli bi za jest in za spat. Ma ti si za izgnat iz te države. A oni bi še jacuzzi pa 3 babe vsak?!?

Aja? 2mio Makedonija bi lahko prezivela 20mio beguncev? Kako in kje? Slovenija bi imela problem ze pri 500 beguncih. Makedonci bi pa bp futrali par mio? A res, Sherlock?

To ni o beguncu da odloča. Njegova primarna želja bi morala biti, da se izogne vojni. Nič zahtevati, ampak se podrediti situaciji. Kam bodo šli begunci je stvar države v kateri so, ne pa stvar beguncev. In čas je zate, dragi rjuhar, da nehaš v vsakem postu žalit z neprimernimi opazkami. Žal misliš, da si najpametnejši tu na forumu in, da veš vse, česar mi ne. No, za razliko od tebe jaz vem to, da primitivnega ljudstva v Evropi ne rabimo, ne podpiramo in bomo vse naredili, da jih ne bo v večini. Sirija je kruta zgodba, ampak nisem jaz kriv, da se je to zgodilo.

Sicer pa, folk preveč paničari. Ne bomo kar mirno gledali, da se boste bradati in rjuhasti okrog sprehajali in pamet solili, brez skrbi. S takim obnašanjem bodo ti begunci zanetili vojno in ti, ki si primitiven bedak, to še podpiraš. Drhal