Android uporabljajo žalostni kmeti, iPhone...

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
... bogate ženske
RN
kam sodite?
evil.gif

anketa je malo
stupid-1.gif

roCkY

Majstr
2. sep 2007
2.560
463
83
Sem podeželan. Uporabljam Android.

Jetsetovski ogižen jabček mi ne sede.

Upam, da ne dobim kake tožbe v nabiralnik, ker jabolko z domače jablane začnem jest ob strani in ne zgoraj ali spodaj...

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
iPhone
cheer.gif

Androidi so pol izdelki
evil.gif

Kar sem imel možnost spoznati, lahko komot rečem, da se po večini userji Appla obnašajo kot sekta,torej čisti sektaši, čast izjemam.

Namreč pri večini sem zasledil, tapete ali posterje oz. slike pri njih od logota Appla, izdelkov ipd., pa ne gre se ravno za neke mladce in še slepo verjamejo v svoje prepirčanje
hysterical-1.gif

Lp.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.588
1.254
113
Odkar Apple zadnje čase toži vsepovprek in to za čudne stvari, se mi je zamrzil.... tak da sem raje kmet

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Stojim ob strani, jem kokice in uživam v bitki kmetov in sektašev. Celih 17 sekund, potem pa se posvetim pomembnejšim stvarem.
wink-1.gif

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Sej bi tud pri Androidih dali zraven nalepke, sam ne vem če bi kdo dal na avto tisto zeleno spako
uf-1.gif

Pa tud kako bi izgledalo, če bi jih imeli nalimane na traktorjih
stupid-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik roCkY pravi:
Sem podeželan. Uporabljam Android.

Jetsetovski ogižen jabček mi ne sede.

Upam, da ne dobim kake tožbe v nabiralnik, ker jabolko z domače jablane začnem jest ob strani in ne zgoraj ali spodaj...

ta pa zmaga
hysterical-1.gif

DreamDesign

Pripravnik
26. jul 2010
734
0
16
Kmetje so itak žalostni. Ampak ne zaradi uporabe Androida, ampak ker jim Apple pobere 20% davek od pridelka jabolk ker pridelki preveč spominjajo na blagovno znamko Apple
hysterical-1.gif

No jst sem tud kmet.
aplauz.gif

Dr_Strangelove

Fizikalc
1. nov 2007
3.073
2
36
www.pentagon.gov
Citat:
Uporabnik DreamDesign pravi:
Kmetje so itak žalostni. Ampak ne zaradi uporabe Androida, ampak ker jim Apple pobere 20% davek od pridelka jabolk ker pridelki preveč spominjajo na blagovno znamko Apple
hysterical-1.gif

No jst sem tud kmet.
aplauz.gif

No, sej naša država jim pa efektivno pobere preko 50%, pa se noben ne buni ...
evil.gif