android tv box kot igralna konzola

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
948
91
28
Ljubljana
Ej, tole pa komaj čakam. To bo spet forum poln slikic in uporabne uporabniške izkušnje.
cheer.gif

Jaz imam drugače kitajca (T-R42), pa sem kar zadovoljen z njim (le filmi na Kodiju imajo občasno nesinhroniziran zvok - mislim, da je problem v Kodiju, ker z drugimi predvajalniki tega nisem opazil.) Lepo laufa na 4.4. in z Wasser ROMom mi lepo predvaja tudi 1080p. S prejšnjim ROMom to ni bilo možno.

Sem pa kupil kar Sixaxis na Kitajskem (mislim, da je klon), ampak lepo deluje. No, kolikor sem uspel igrati, ker iger kratkomalo ni. Imel sem Asphalt8 (neuraden
frown-1.gif
) in sem imel stalno kolobocijo z novimi verzijami, pa uporabo FolderMount programa (ki programu/igri dopove, kje so podatki), pa sem potem kar malo obupal.

Sedaj, ko boš tudi ti imel box, se bo stanje prav gotovo izboljšalo.

Alex

Fizikalc
21. jul 2007
948
91
28
Ljubljana
Ker boš verjetno našel boljše igre, kot jih sedaj najdem jaz.
aplauz.gif
Na Google Playu sploh ne moreš posebej sortirati igre, ki podpirajo gamepad. Imel sem neko aplikacijo, ki naj bi našla gamepad igre, vendar je bila neaktualna, s sami pocastimi igrami, za katere še noben ni slišal, ali pa je bil priložen link na neobstoječo aplikacijo.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnika FuriousG & Jst pravita:
Youtube tudi sam raje pogledam na računalniku ali telefonu.
Sej lahko preko xbmc-ja in yatse aplikacije šeraš YT video na tv.

I

Izbrisan uporabnik #488

si ziher?

to je bivši vroot

Citat:
1.Vroot Software

This is the best software for rooting any android phone, judging from the wide range of coverage and deep support for older operating system, I will most recommend you try it first before the other ones in this list.

Vroot software root/unrooting solution can root almost all android devices running on the 2.2 (Froyo), 2.3 (Gingerbread), 4.0 (Ice Cream Sandwich), 4.2 (Jelly Bean) and newer OS.

Download link : http://www.mgyun.com/en/getvroot

I

Izbrisan uporabnik #488

Roba v hiši.

1.
Takoj sem ga upgrejdal na zadnji firmware 20141225

http://www.minixforum.com/thre...read-this.3052/

Navodila in fajli, po drugi metodi, kjer sem samo datoteki iz zipaprekopiral na root usb ključka in zagnal update

Prej sem imel 20141122 verzijo, ki je minimum za ta upgrade.

2.
Nato sem zadevo tudi rootal.

Enak način kot upgrade, samo drug zip file.

---------------

kar soliden score

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Poročaj kako se bo ta kontroler kaj obnesel, pa ga morda lahko probaš v Winsih?

Aja, kako to da imaš 2 daljinca?

I

Izbrisan uporabnik #488

Kontroler dela s prve z asphalt 8 pa še eno kaj sem dal pa z revolt...

Je tudi za pc in ps

Eno je daljinec drugo air miška=boljši daljinec, posebej, gratis

I

Izbrisan uporabnik #488

Nekaj me napaseni špili hecajo, pri vsakem je javlo, da ni kuplje...

Moram malo počekirat kaj je

22. jul 2007
13.394
1.649
113
124
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Kaj pomeni rootan?

Rootan ali odklenjen telefon vam daje popoln nadzor nad vašim operacijskim sistemom. To pomeni, da lahko po mili volji odstranite tako imenovane bloatware, namestite koreninske aplikacije in na telefon namestite prirejeni ROM, ki bo spremenil videz in odzivnost vašega Androida. Druga prednost rootanja je neodvisnost od nadgradenj vašega operaterja. Medtem ko bodo drugi čakali na najnovešo različico sistema, boste lahko vi na internetu že nekaj mesecev pred uradno predstavitvijo našli svojo kopijo prirejenega operacijskega sistema. Takšno početje seveda ni brez nevarnosti, saj lahko nepravilno ravnanje popolnoma uniči vaš telefon.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.936
7.214
113
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Citat:
Uporabnik Fadil pravi:
Kaj pomeni rootan?

Rootan ali odklenjen telefon vam daje popoln nadzor nad vašim operacijskim sistemom. To pomeni, da lahko po mili volji odstranite tako imenovane bloatware, namestite koreninske aplikacije in na telefon namestite prirejeni ROM, ki bo spremenil videz in odzivnost vašega Androida. Druga prednost rootanja je neodvisnost od nadgradenj vašega operaterja. Medtem ko bodo drugi čakali na najnovešo različico sistema, boste lahko vi na internetu že nekaj mesecev pred uradno predstavitvijo našli svojo kopijo prirejenega operacijskega sistema. Takšno početje seveda ni brez nevarnosti, saj lahko nepravilno ravnanje popolnoma uniči vaš telefon.

Hvala lepa za pojasnilo.
zmaga.gif

Lep pozdrav

hermann

Guru
19. mar 2014
9.645
6.504
113
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Vprašanje, če se potem ne splača bolj RPi.

A si prebral specifikacije? Ne se potem hecat z malino. Malino ven vleče samo support, performance sigurno ne.