android tv box kot igralna konzola

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Android igre se ti imho ne splača na TVju igrat, ker so skoraj vse prilagojene za touch kontrole in je filing zanič na TVju. Raje vzemi rabljen PS3 za isti denar in imaš potem na voljo praktično neomejeno število ta "pravih" iger različnih zvrsti.

FuriousG

Majstr
30. jul 2007
3.366
159
63
37
Ga imam tudi jaz kaka 2 meseca (kupljen pri techshop). Zaenkrat brez problemov. Uporabljam pa samo za XBMC. FB in Youtube tudi sam raje pogledam na računalniku ali telefonu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sssss pravi:
Android igre se ti imho ne splača na TVju igrat, ker so skoraj vse prilagojene za touch kontrole in je filing zanič na TVju. Raje vzemi rabljen PS3 za isti denar in imaš potem na voljo praktično neomejeno število ta "pravih" iger različnih zvrsti.

Gre bolj za simpl igre.

tu je seznam, kaj se da drsat
http://androidgamepadgames.com/

Torej da kaj malega odvoziš, postreljaš ipd.

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Ja že, ampak 150 EUR dajat za to, je stran vržen denar. Verjemi mi, da se boš kmalu naveličal. Igre so narejene za telefon/tablico in tam ni problema malce se poigrat, na TVju je pa brezveze. Sem skozi leta že večkrat sprobal na več napravah in tudi otrokom je bilo zabavno mogoče en dan, pol pa nazaj na tablice. Otroci imajo najraje, da je na touch.
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Kaj je bolje dati 400 EUR+? + 50+ za vsak špil?
smile-1.gif

Bomo videli.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.645
6.504
113
evo nekaj takega ima jaz v mislih za poceni zajebancijo

PS3 je bil drugače na laškem amazonu za 149€, pa mislim, da ni primerljivo, če hočeš dejansko igrce igrat

I

Izbrisan uporabnik #488

Ja, lej mel ps2 pa osebno raje imam pc in špile...

Dejstvo je, da sem pred leti kupil Philips Blueray predvajalnik, stal dobrih 100 EUR.

Eto danes pa daš še malo več in imaš še več funkcij in opcij, pa tudi kakšen špil.

Sicer pa jaz tu vidim v teh napravah kar velik potencial.

p.s.
Na philipsu sicer ima net, youtube ipd. lahko tudi (YT) upravljam preko telefona, ampak vse ostalo pa je porazno, pač za tiste čase je bilo ok.

Na Androidu pa omejitev ni, kar daš na tablico, imaš na boxu.

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj je bolje dati 400 EUR+? + 50+ za vsak špil?
smile-1.gif

Bomo videli.
Rekel sem PS3. Na bolhi je ogromno ponudbe pod 200 EUR., tudi kompletov z igrami. Posamezne igre so original od 5 EUR dalje.

Seveda jih lahko tudi na travniku pobereš.

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:

Na Androidu pa omejitev ni, kar daš na tablico, imaš na boxu.
Ja seveda imaš, s tem da je 99% stvari neuporabnih, ker niso prilagojene za TV. Poglej si uoyo , namensko android konzolo, ki je veliko obetala, pobrala na kickstarterju veliko denarja, sedaj pa je praktično mrtva.
Prava igralna konzola in kvalitetni špili zanjo so svetlobna leta pred temi android špilčki....

I

Izbrisan uporabnik #488

Po mojem mnenju pa ni tako hudo in pretiravaš.

Da bi bilo 99% aplikacij neuporabnih, ker imaš pač air miš in teelfon kot remote namesto umazane tace? Ne znam si predstavljati katere so to aplikacije pa malo kar poznam android iz tablice in telefona.

Za filme gledat ne vidim nobenih težav, do sedaj sem jih nosil na prenosnem disku, tu bo očitno enako.

Itd.

22. jul 2007
13.394
1.649
113
124
Če ravno hočeš android igre igrat na tv-ju nabavi miracast dongle in imaš hkrati telefon kot najboljši remote controler, neko takšno uporabniško izkušnjo nam poskuša prodajat nintendo z WII-U-jem
wink-1.gif

sssss

Pripravnik
5. maj 2010
211
9
18
Pusti zdaj filme. Za to je jasno, da so ti tv boxi namenjeni. Čeprav imajo vsi alternativne, beri boljše, vmesnike kot samo android ui. Ti hočeš napravo kupit za igrice. Glej, android je narejen za telefone in tablice na touch, ne za TV in daljinca oziroma air miško. Vse igre so prirejene temu nadzoru. Seveda se da z večino preživeti tudi na TVju, vendar je zamudno in ne intuitivno. Mislim, angry birds z air mousom. Vsak otrok ti bi spredinec pokazal, da mu to ponudiš
frown-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik sssss pravi:
Pusti zdaj filme. Za to je jasno, da so ti tv boxi namenjeni. Čeprav imajo vsi alternativne, beri boljše, vmesnike kot samo android ui. Ti hočeš napravo kupit za igrice. Glej, android je narejen za telefone in tablice na touch, ne za TV in daljinca oziroma air miško. Vse igre so prirejene temu nadzoru. Seveda se da z večino preživeti tudi na TVju, vendar je zamudno in ne intuitivno. Mislim, angry birds z air mousom. Vsak otrok ti bi spredinec pokazal, da mu to ponudiš
frown-1.gif

Počasi, bomo potestirali in povedali iz prve roke in konkretno kateri app al špil ne sede.

Angry birds ... moj še ne pozna tega.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.574
6.660
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik WeWatchingYou pravi:
Če ravno hočeš android igre igrat na tv-ju nabavi miracast dongle in imaš hkrati telefon kot najboljši remote controler, neko takšno uporabniško izkušnjo nam poskuša prodajat nintendo z WII-U-jem
wink-1.gif

<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/PRc7GIIkX_E" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
tega je na ebayu kar nekaj. Vidim pa.v tvojem videu da je kar nekaj zamika med gsm in tv. Ce vozis,potem se zna zgoditi da bos sele sredi ovinka opazil da moras zaviti. Posledicno game over.
Lahko igra vec igralcev hkrati?