Registriraj se in kupi tu : http://www.androlib.com/android.application.com-nitrodesk-touchdownpro-jjzt.aspx
Citat:
Uporabnik tac pravi:
ksz
A sem edini, ki ga močno moti neobstoj varnosti za kupovanje s checkoutom ?
Obvezno bi moral pred nakupom vnesti kak pin ali geslo, ne pa da samo klikneš in je plačano.
Po nakupu dveh programčkov sem raje zbrisal kreditno in štorasto ampak učinkovito poskrbel za varnost
Citat:
Uporabnik tac pravi:
Tnx, torej moram ustvarit še en račun, ki ne bo stalno prijavljen.
Zame me ne skrbi, samo če telefon slučajno zgubim/mi ga "zgubijo", potem imam lahko ze probleme.
btw zdaj sem se spomnil, da mi lahko tudi vsak, ki ima telefon v roki, tudi pobrska po gmailu, kako to rešit ?
Citat:
Uporabnik Lateral pravi:
A ne bi bilo cenejše odpret račun pri A-Banki in naročit Visa Electron, ki je zastonj?
Citat:
Uporabnik thejan2009 pravi:
Za Viso rabiš stalne dohodke, ane? Takih vaj na žalost ne morem izvajat..
Oprosti, do sedaj sem za vse kreditne kartice slišal, da rabiš reden dohodek in podobne vaje. Sem se pač motil.Citat:
za google si že slišal? če vpišeš v tisto okence visa electron, dobiš prvi zadetek:
"Debetna Visa Electron kartica je namenjena prav vsem, saj ni vezana na redni mesečni dohodek, za kartico pa se ne plačuje letne članarine."
Citat:
Uporabnik thejan2009 pravi:
Bi mi mogoče kdo znal pomagati dobiti mastercard pri mywirecard.com?
Račun imam že narejen, sem šel na banko da bi nakazal nekaj denarja pa se z žensko nisva mogla dogovoriti. Je hotela še ene obskurne podatke zraven, ki na spletni strani sploh niso napisani. Sem pa pri PBS