Android Market - nakupovanje v Sloveniji!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Ravno hotel to napisat ... sem nasel slucajno na slo-android.si forumu
smile-1.gif

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.920
662
113
Tole očitno pomeni, da je končno v slo omogočen tudi Google Checkout.
zmaga.gif

shootek

Fizikalc
3. sep 2007
916
102
43
select 1 from dual;
Tudi pri meni preko telefona ne najde plačljivih aplikacij (HTC Desire, Mobitel), če pa grem na market z svojim računom prek računalnika, plačljive aplikacije vidim.

Bom še počakal kak dan, se mi ne mudi toliko.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Jah sam kdo nima kreditne kartice je si s tem nemore nič pomagat..
frown-1.gif

Jah sam kdo nima kreditne kartice v letu 2011 je očitno malo za časom in ga take stvari niti ne zanimajo in ima tudi ponavadi smrtni strah pred online nakupovanjem.
Saj počasi se bodo tudi slovenci sprijaznili s tem da kupovanje preko spleta ne pomeni samo kupit pomivalni stroj od mimovrste in ga plačat po povzetju

lugi

Pripravnik
6. jul 2008
686
0
16
Citat:
Uporabnik futuristic pravi:
Tole očitno pomeni, da je končno v slo omogočen tudi Google Checkout.
zmaga.gif

Khm moj prvi nakup preko Google Checkout -

Order date: 17 Mar 2008 18:28 GMT+00:00
Google order number: 839669694840231

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Citat:
Uporabnik Steve pravi:
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
frown-1.gif

Jah sam kdo nima kreditne kartice v letu 2011 je očitno malo za časom in ga take stvari niti ne zanimajo in ima tudi ponavadi smrtni strah pred online nakupovanjem.
Saj počasi se bodo tudi slovenci sprijaznili s tem da kupovanje preko spleta ne pomeni samo kupit pomivalni stroj od mimovrste in ga plačat po povzetju

Kreditne kartice nimajo tisti ki nimajo rednih prihodkov, kar pa je precejšen delež ljudi ki v sloveniju uporablja android se ti ne zdi?!
grin1.gif

Sicer pa super novica, upajmo da se bodo še kakšni drugi (plačljivi) googlovi servisi počasi omogočili tudi v sloveniji!
zmaga.gif

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik shootek pravi:
Tudi pri meni preko telefona ne najde plačljivih aplikacij (HTC Desire, Mobitel), če pa grem na market z svojim računom prek računalnika, plačljive aplikacije vidim.

Bom še počakal kak dan, se mi ne mudi toliko.

Zgleda, da majo nekateri developerji nastavljeno vidljivost za svoje zadeve, tak da se se tu pri nas ne vidi. Zato je se en plus met fejkan Market kot T-Mobile US.

maddog

Fizikalc
16. avg 2007
1.817
0
36
okolica MB
Citat:
Uporabnik Steve pravi:

Haha, made my day !
aplauz.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
frown-1.gif
Moneybookers ti da debetno za 10€ na mesec. Mastercard, če se ne motim.

Steve

Guru
13. avg 2007
10.012
1.911
113
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:

Kreditne kartice nimajo tisti ki nimajo rednih prihodkov, kar pa je precejšen delež ljudi ki v sloveniju uporablja android se ti ne zdi?!
grin1.gif

ne, se mi ne zdi. Od kdaj je redni prihodek pogoj za pridobitev kreditne kartice?