Prejle sem bil kakšno uro na vožnji sem malo poskušal. AA mi je zjutraj posodobilo in verjetno je zadnja verzija (nisem preverjal oznak). Še vedno pa se mi zdi, da TomTom GO odločno predolgo melje za izračun poti in nato za začetek navigiranja. Nisem opazil izboljšave. Bolj slutim, da je težava pri TT.Ja o tem govorim, toda meni sploh ne začne. Je pa včeraj prišla posodobitev za AA. Bom videl če bo kaj boljše. Kot berem je bilo po prejšnji posodobitvi veliko težav.
Android Auto Community
support.google.com
Zaradi Googlove fukjene politike. Je že bilo 100x omenjeno na njihovem forumu, da jim pač google daje omejitve. Tako je, če si monopolist.Kot rečeno pa je AA verzija nekoliko omejena. Pravzaprav ne vem, zakaj. Mogoče še niso uspeli vsega urediti.
Sem že slišal za take čudeže kjer je to v preteklosti delovalo. Večini nikoli ni.Zanima me sledeče, googlov pomočik mi je v avtu v android avtu ves čas normalno deloval, med vožnjo sem pritisnil tipko, povedal naslov v slovenščini kam hočem in mi je na zemljevidu takoj našlo lokacijo, katero sem samo potrdil in to je to....
Sedaj pa ko v slovenščini povem kam hočem, mi zabrusi v angleščini da me ne razume...sem se že nekaj igral z nastavitvami pa mi ne uspe spravit zadeve nazaj....imam pa telefon Xiaomi, kakšen nasvet, kakšna rešitev ?
Sem se še malo igral z nastavitvami v AA sicer točno ne vem kaj sem naredil ampak čudežno spet obvlada slovenščinoSem že slišal za take čudeže kjer je to v preteklosti delovalo. Večini nikoli ni.
Nekateri predlagajo app AA Speech to Text.