App connect je VW-jev branding za funkcionalnost, ki omogoča Andriod Auto, Carplay in Mirror link. Sicer pa je Carplay od iOS-a, Android Auto od Androida. Mirror link je pa neka zastarela zadeva, ki je včasih bila na androidih.
hvala za pomoč, zadeva rešena...evo še opisa problema in rešitev po tvojem nasvetuKaj pa že pod developer options nastaviš default usb behaviour option, na recimo prenašanje datotek.
To bo za sprobat, sem že pred mesecem poskusil sygic vendar je bila še beta verzija, pa ni delovalo kot bi moralo...kot bi se navigaciji sygic in google "tepli" med sabo, hahaOd 5.4 dalje na AA tudi Sygic. V beta je že kar nekaj časa.
Zaenkrat sygic še ni avtomatsko dodan v AA....ga moraš ročno dodat.Od zadnje posodobitve dela super.
Ja sej če bo od jutri dalje uradno v AA se ti zdej ne splača ročno beta verzijo not dajat...In kako ga dodaš?
lp
A Google maps preko Android Auta ne dela offline? Si pač naložiš zemljevid gor na telefon.
In Sygic premuim za AA stane 40 EUR. Sem kupil kar nekaj stvari od njih, ampak za glasovno vodenje jim pa ne dam toliko. Bodo google maps čisto ok še naprej.3D pogled - dela le, če imaš premium verzijo
Glasovno vodenje - dela le, če imaš premium verzijo
Jaz imam premium world + traffic pa mi glasovno vodenje in 3D prikaz ne delujeta (izpiše se mi obvestilo, da potrebujem premium verzijo)