Andrej Stare in njegove cvetke

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
No, da ne blatim tem o SP2010 sem naredil tu njegovo temo in prilagam nekaj njegovih komentatorskih cvetk:

ATLETIKA
* Lagat jih je prešprintal kot otroke, kot dojenčke..
* Dobrodošli v družbi njegovega veličanstva kraljice športov, atletike.
* No dvigni belo Japonc! Bravo bravo!
* Jemanje dopinga ni podobno mazanju paštete na kos kruha.
* Predstavitev brhkih deklet v metu diska...
* Kot majhna deklica, ki se prikrade v klet po marmelado se je tu prikradla do medalje...
* Kiplagat tule s hojo pravkar rojene žirafe.
* Prav zanimivo je kako se Etiopijke obnašajo nekoliko pišmevritsko..
* Sodniki so muhasta bitja, saj ne dvignejo zastavice vselej, ko bi bilo to potrebno.
* Ko gledam Pečonkino na ovirah, se mi zdi tako, kot da bi preskakovala "pručko". (o ruski atletinji Juliji Pečonkini, 13. 8. 2005)
* Naš medaljeros, Matic Osovnikar. (Andrej Stare je kot kaže preveč gledal kavbojske filme)

HOKEJ

* In nekdo od Kitajcev je izključen...(kratek premor). To je Polončič!
* Sedaj pa bomo slišali slovensko himno Hej slovani.
* Na klop za kaznovane igralce pa mora Hugo Boss ...
* Kakšen štart Avstrijca. Ti, barabin, ti! Kdo pa je bil to? Številka 61 Cristoph Harand ...
* Sodnik Poljakov je znova zamižal na obe očesi in morda še na kurjega, če ga ima.
* Tokrat bi sodnika Brenta Reiberja za to odločitev povabil kar na eno kavo.
* Naj me piči kača, če lahko izjavim tole: Sodniku Marikondi je le uspelo, da je Estonija dala gol. (SP v hokeju divizije I, Slovenija - Estonija, 16. 4. 2004)
* Ne, zadetek ne velja! Hohoho, tokrat je sodnik pokazal, da gol ne velja. Ostajam brez besed. Imel sem občutek, da je ploščica v mreži, toda sodnik je pokazal, da ostaja 0:0. Očitno ni bila celotna ploščica čez črto. No, tokrat bi povabil sodnika Rieberja za tole odločitev recimo kar na eno kavo. [8] (SP elitne divizije v hokeju na ledu, Slovenija - Italija, 15. 5. 2006)
* Česka pozna velik del Slovenskega hokeja, ki se mu rece Poloncic [8] (Sp elitne divizije v hokeju na ledu, Slovenija - Ceska)
* In do konca je še točno približno pet minut! ... No, Varl, pokaži, iz kakšnega testa si! (SP prve divizije v hokeju na ledu, Slovenija - Japonska, 19. 4. 2007)
* Ob tem podatku so se mi oči tako izbuljile, kot da bi imel bolano ščitnico. (Stare 5. februarja 2009 med tekmo Slovenija - Avstrija o podatku, da je Jaka Avgustinčič odigral eno tekmo za avstrijsko hokejsko reprezentanco) [11]

NOGOMET

* .. nogometaš Liverpoola Sinama ima francosko poreklo. Njegovi predniki so z otočka Reunion, ki je nekje med afriško in avstralsko celino. To je v bližini Madagaskarja ...
* Priložnost, udarec in 1:0! Ne, ne, ofsajd, ne bo gola. Ofsajd, je pokazal stranski sodnik. Poglejmo še enkrat … A, ne, žoga mimo gola, joj, joj. Pa imam čisto nova očala. (SP v nogometu 2006, Španija - Tunizija, 19. 6. 2006)
* Sodnik mora paziti, da mu stvari ne uidejo iz igrišča (o uhajanju)
* Eboue je za Kokota kot Carl Lewis. (med tekmo Slovenija : Slonokoščena obala)
* In ... Grk kotom! (med nogometno tekmo, ko so si Grki priborili kot)

SMUČARSKI SKOKI

* Danes ne bom ocenjeval zelo slabih sodnikov!
* Neuravnovešeni nemški sodnik! (Novoletna turneja, Innsbruck, 4. 1. 2004)
* Če bi Slovenci premagali Avstrijce, potem res kapa dol. Tudi jaz bi enega pomagal nesti štuparamo vse do Kranjske Gore.
* Restart of first round at startgate seven. Fuj jih bodi!

OSTALO

* Spoštovani gledalci in gledalke, na vrsti je poročilo iz svetovnega prvenstva v hitrostnem drkanju..................., oprostite, v hitrostnem drsanju! (TV Dnevnik, marec 1984)
* Upam, da bo nekoč šport spet zajadral na stara pota kot je bil, kajti denar ni vse. Zdravje mora biti seveda prvo. (o prihodnosti vrhunskega športa)
* Sicer pa rumeni tisk vedno najde nekaj, da o tem piše na takšen ali onakšen način. (o različnih načinih)

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
car
hysterical-1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
ok, pa sej nekaj komentarjev je čist ok... pač so malo duhoviti, samo so pa čisto pravilni...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Mislim da je ta tudi njegova. Prbližno takole gre; Morgenstern je tako jokal, da je imel tako rdeče oči, da če bi se skril med jagode, ga sploh ne bi opazili.
Kulm letos.
cheer.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
nogometaš Liverpoola Sinama ima francosko poreklo. Njegovi predniki so z otočka Reunion, ki je nekje med afriško in avstralsko celino. To je v bližini Madagaskarja ...
Ta je pa čisto pravilen podatek. Nevem kaj je smešnega tukaj.

crnobog

Guru
29. apr 2009
3.451
1.905
113
A ima mogoče kdo posnetek njegovega mutenja v zadnjih sekundah tekme Gana-Urugvaj? Tisto je bilo epsko.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Pri atletiki manjka njegova najbolj "EPIC" izjava, ko je komentiral nastop Jureta Rovana v skoku s palico na OI v Pekingu
smile-1.gif

klik

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
nogometaš Liverpoola Sinama ima francosko poreklo. Njegovi predniki so z otočka Reunion, ki je nekje med afriško in avstralsko celino. To je v bližini Madagaskarja ...
Ta je pa čisto pravilen podatek. Nevem kaj je smešnega tukaj.

Če bi vedel kje je Madagaskar bi ti bilo tudi čudno. Zdaj si poglej kje je Afrika in kakooooo daleč je še Avstralija.

852-run-mo.jpg

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ja in če je daleč? Še zmer vmes ni nič drugega.

Havaji tudi ležijo med Ameriko in Azijo, ali bi ti povedal kako drugače?

zakon

Guru
16. maj 2008
8.750
799
113
toti Maribor
Ja jaz bi povedal, da je Reunion med Madagaskarjem in Avstralijo, če je že potrebno to sploh omenjati. Jaz mislim ,da je bolj razumljivo zraven Madagaskarja, mar ne.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ja kolk jih pa sploh ve, kje je Madagaskar? Še Afrika pa Avstralija v istmu stavku jih zmedeta.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.022
1.235
113
42
FUzbal :

Roka ga je zadela v predel kjer se stikata zgornja okončina in trup.

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
314
2
18
Citat:
Uporabnik crnobog pravi:
A ima mogoče kdo posnetek njegovega mutenja v zadnjih sekundah tekme Gana-Urugvaj? Tisto je bilo epsko.

Ni mel te tekme Milovanovič čez?

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.826
-429
113
ma pa kaj?

men je čist uredu komentator. Taki naravni so 10x boljši...

ecan

Pripravnik
11. avg 2007
371
0
16
Ne vem zakaj imajo nekateri toliko proti komentatorjem, da morajo gledati celo sosednje in tuje postaje. Nogomet je ja igra za gledanje , ne pa za poslušanje. Po vašem bi morali biti najbolj prizadeti gledalci na igrišču, ki sploh nimajo komentatorja!

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
točno to, ne gre mi v glavo, kako za vraga se ljudje lahko pritožujejo nad Pop TV-jem, pa da je to, pa da je uno ... bodite veseli, da lahko gledate, ko sem bil v Bolgariji, ni bilo ene televizije, ki bi prenašala dirko ...

kar pa se Stareta tiče - tip je legenda in zadnje čase ob njegovih prenosih in komentarjih res uživam.
smile-1.gif