AMZS, afera?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
lejte niti ne veste kaj vse je tu v igri. Ko bo pravi čas se bo izvedelo, da v realnosti tu ne gre samo za 250 evrov, ampak za nekaj, kar se z denarjem ne da dobit. Pišete bedarije in ugibate v realnosti pa nimate pojma za kaj se gre!
Pišemo na podlagi tistega, kar so povedali policaji.
Vseeno se nam pa zdi čudno, da je Hilda....... še lepo na prostosti

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Ti, ki imaš pojem, nas lahko razsvetliš.
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
odgovor obema.
Hilda je drug problem, o tem na AMZS pa policaji so povedali, kar so lahko ostalo bo jasno na sodišču. Kot sem rekel gre se za več kot 250 evrov ampak za .... Verjemite on že ve za kaj sedi!

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.356
7.458
113
Jaz ne razumem tega, eni pisejo 9 ljudi na primeru, Hanzi jih je nastel 40... od kje te tocne cifre? Hanzi?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.206
6.992
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Jaz ne razumem tega, eni pisejo 9 ljudi na primeru, Hanzi jih je nastel 40... od kje te tocne cifre? Hanzi?
ne vem mislim da sem cidro slišal med "rumenimi" novicami... kkatere pa sedajle ne grem preverjat (poptv, svet na kanalu?)
Lahko da je tudi 9 in da sem kaj pobrkljal... mislim pa se je že novinar spraševal kako dolgo bodo razkrivali "tajkunske" "miljarderje če so tule celo leto odkrili "250" evrov.

Sicer pa kurji tatovi bodo sedeli, Simpex je pa po "15" letih zastaral. Pa kot slišim tam niso bile kure v igri

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.356
7.458
113
Brez zamere ampak očitno imaš kronične težave s sluhom ker stalno površno slišiš. Bil je namreč Santex. Glede na to, da so onega v MS dobili s 25k podkupnine, ne dvomim da je v primeru santexa kak sodnik dobil svojo kuverto glede na to da so si prigoljufali okoli 12 mio EUR.

Je pa zadeva precej jasna - tajkunski milijarderji imajo za seboj ekipe ljudi ki skrbijo da je stvari težko dokazati, šefe na AMZS pa je bil ocitno bolj ali manj nespreten.

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:

Je pa zadeva precej jasna - tajkunski milijarderji imajo za seboj ekipe ljudi ki skrbijo da je stvari težko dokazati, šefe na AMZS pa je bil ocitno bolj ali manj nespreten.

Tko kot tisti faloti z NKBM al kaj je že bila, k so za nevem koliko € okol prinesli jih, postopek je pa zastaral
crazy1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.356
7.458
113
Če bo šlo bi mi morali vprašati tebe - ne vem kje je smisel tvojega spamanja.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
odgovor obema.
Hilda je drug problem, o tem na AMZS pa policaji so povedali, kar so lahko ostalo bo jasno na sodišču. Kot sem rekel gre se za več kot 250 evrov ampak za .... Verjemite on že ve za kaj sedi!

Res mi gredo na jetra take izjave - VEM AMPAK NE POVEM.......

DRUGIČ RAJE STFU ali pa povej vse
bonk.gif

Madafaka

Fizikalc
18. feb 2009
3.343
0
36
27
Bronx
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Če bo šlo bi mi morali vprašati tebe - ne vem kje je smisel tvojega spamanja.

Smisel njegovega "spamanja" je v tem, da ti je povedal, katera afera je zastarala - ti si Hanziju popravljal ime firme, a narobe.
Bo sedaj šlo?
tongue-1.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Tudi država ima na voljo lepo ekipo ljudi, ki jih plačuje da takim stopi na prste (pravosodje, policija..) ampak očitno eni delajo še za nasprotno stran.

Zanimivo, da se je Zalar šele sedaj odločil, ko je zadeva zastarala, da bo raziskal, kje se je zadeva zataknila, in ne že pred leti, kdorkoli je pač bil na tem položaju. Sicer pa itak nič od tega ne bo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.356
7.458
113
odloci se - stalno trdis da smo policijska drzava, sedaj jamras da v bistvu nismo ker eni ne opravljajo svojega dela

@kloko, @madafaka - my bad -> typo

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
odloci se - stalno trdis da smo policijska drzava, sedaj jamras da v bistvu nismo ker eni ne opravljajo svojega dela

@kloko, @madafaka - my bad -> typo
Vse bolj postajamo policijska država, in tudi če kak sodnik ali policaj dobi kuverto, to ne spremeni tega dejstva.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
odgovor obema.

Res mi gredo na jetra take izjave - VEM AMPAK NE POVEM.......

DRUGIČ RAJE STFU ali pa povej vse
bonk.gif

To sem napisal, ker sem videl da se nabija v prazno in govori v stilu Hilda še vedno ni na Dobu pa Bavčar tut ne... .Ta pa si zasluži bit v zaporu verjemite in to ve tudi on. Podkupnina je v tem primeru malenkost. To kar pač predstavljajo mediji to veste ostalega pač niso predstavili ker ne vedo oz jim ni po godu!