Amy Winehouse

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
1187687747_f.jpg

1209179562-13242.jpg

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Vidim, da je rojena leta 83. Torej ima še nekaj let do 27. leta. Takrat jih ponavadi odnese.
wink-1.gif

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Prvič slišim za tega tipa. Imaš kakšnega višjega profila (se bere o njem vsakodnevno, je že par let na sceni)?

Florjan

Pripravnik
1. sep 2007
444
1
16
Ljubljana
Vprašanje: Bi pustil svoji hčerki, da živi kot AW? Ali kot katerikoli zadrogirani vzorniki? Bi bili miljoni dovolj, da bi jo žrtvoval?

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Verjetno se noben starš ne bi strinjal s tovrstnim početjem svojega otroka. Čeprav se bi verjetno našel kdo, ki ne bi imel težav s tem. Kaj ima to veze z glasbo?

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Sam tole je ponovno izvajanje nečesa že narejenega - sej je dobr izveden, nič ne rečem, ampak...
Kot npr. zna verjetno kak slikar Mono Liso lepo preslikat, pa zato že ni slikar svetovnega formata.

OK, primerjava je vseen mal prehuda (tok pa spet ne cenim Amy), ampak verjetno razumeš point.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik DrM007 pravi:
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Če mi kdo nalima posnetek kakega izvajalca, ki je trenutno na sceni in zmore zapet komad samo ob spremljavi kitare, mu dam medaljo.
From top of my head? American Idol 7 Jason Castro - Somewhere Over The Rainbow
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/TdnzKgq-B6Y"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/TdnzKgq-B6Y" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Menda še ni đanks.
rolleyes-1.gif

Zdaj pa primerjaj to sranje z orginalom;

http://video.google.com/videosearch?q=over+the+rainbow&sitesearch=

Tvoj model je zapel več kot le slabo.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Florjan pravi:
Vprašanje: Bi pustil svoji hčerki, da živi kot AW? Ali kot katerikoli zadrogirani vzorniki? Bi bili miljoni dovolj, da bi jo žrtvoval?

Bolše zdrogirana pa z dnarom, kot pa zadrogirana in brez denarja.

Jaqz moji hčerki pri 23ih letih nemislim pametovat kaj naj in kaj ne. Dobi lahko nasvet, pomoč, gnjavit pa je ne mislim.
Nebom je gnjavil, ker vem da bo prepametna za moje staromodne nasvete.

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jaki idoli...če ju ne bi blo, bi bil svet očiščen dveh zadetih buzerantov...sploh ta Pete in njegovi filmčki špikanja...tut če bi nevem kolk hudo mjuzo žgal, je tip tak brezveznik, da še tist mal pozitivnega okrog njega izgine..
bonk.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Vsak se odloci kaksno melodijo bo zagal v svojem zivljenju. Eden tako, drugi tako, vsak po svoje,
ce nekomu odgovarja dolocena stvar, nevem zakaj bi se je branil. Vsak od nas ima neko svojo pregreho,
ki bi jo lahko sprejemal vsak dan.

sass

Guru
1. sep 2007
5.218
857
113
zdaj verjetno nihče več
grin1.gif

kakorkoli že, jaz jo poslušam, ker mi je všeč njena muzika. in mi je popolnoma vseeno, kako ženska zgleda ter kaj počne. vidim pa, da je tukaj kar nekaj ljudi, ki glasbo poslušajo z očmi in ne z ušesi

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Glej zadnjo sliko.

Je to Bob Marley? Ne, to je gorila ki kadi.
bonk.gif

A dej, še Marley je bil bolj normalen kot tale žvau.
grin1.gif

PNG

Fizikalc
24. jul 2007
1.109
5
38
papua nova gvineja :)
sej, ni čudn, da mamo dandanes tako musko, kot jo mamo, če pa večino folka bolj zanima, kaj glasbeniki počnejo, kako zgledajo....sej ok, čist fino je, če pevc/pevka dobr zgleda...ampak definitivno mora bit pa muska najprej dobra...to mi je všeč pr elektroniki-videz dj-a je daleč na lestvici pomembnosti pri uspehu....
smirk-1.gif

pikapoka

Fizikalc
24. avg 2007
2.148
0
36
Domžale
Jst mislim, da tukej ni ravno govor o tem, kako izgledajo...ampak predvsem, kako živijo (narkomansko življenje) in kaj je droga naredila iz njih. Noben Amy ne očita, da slabo poje ali dela zanič muziko...si pa ne morem predstavljat, kako je lahko taka oseba idol mladih...nekaj je, da ti je všeč njena glasba in jo poslušaš, nekaj pa da jo idealiziraš.