AMSAT

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.643
113
Vidim komentarje o faljenih diagnozah, na med.over.net je kar nekaj tega
wink-1.gif

P.S. Šlogarci/polagalcu rok/BIOenergetiku/... tudi eni verjamejo, potem ko na prigovarjanje sprobajo.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Sedaj sem šel pogledat na med.over.net tudi jaz, o tem je kar veliko razprave, izkušnje so tako pozitivne kot negativne. Največ negativnih je na račun kostnih sprememb, na katere te pa menda opozorijo, da jih aparatura ne zaznava. Ugotovil sem tudi, da je bilo med izvajalci metode tudi nekaj pravih nategovalcev, ki so ljudem po "diagnozi" ponujali razne čajčke. Take barabe se najdejo povsod in s tem neupravičeno zbijajo ugled alternativne medicina.

Ena od pozitivnih izkušenj:

Citat:
pika+

Re: AMSAT- preventivna računalniška diagnostika

05.05.06 08:49

No ja jaz pa ne bom rekla da je brez veze. Mi smo bili pred 2 leti tam z našo 10 letno deklico, ki je pač imela določene težave. Res je pokazalo vse stvari , ki so nam jih odkrili že v bolnici in pa še par drugih stvari med njimi so bila najbolj problematična jetra in svetovali so nam, da resnično takoj takoj na to opozorimo zdravnika. Ampak jaz pametna seveda v to nisem verjela in smo na to kar malce pozabili. No čez leto dni po 100 pregledih pri zdravnikih pa niso nič določenega našli pa pregledajo temeljito še trebušno votlino in rezultat 7x8 cm velik tumor na jetrih ( punkcija je pokazala da ni rakovo) in sedaj že spet eno leto hodimo od enega zdravnika k drugemu ker se dogovarjajo kako bodo to operirali. No pa na AMSATU je pokazalo tudi da srce nekaj ni vredu in seveda so sedaj po 2 letih ugotovili šum na srcu. Tako da jaz mislim, da je ta diagnostika kar vredu. Po operaciji jo bom 100% še enkrat peljala tja

Nazadnje urejeno:

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.643
113
Pa negativne, ko ni s pljuči nič posebnega in naj ne skrbi, ima pa tam že razširjeni tumor. itd
smirk-1.gif

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Pa negativne, ko ni s pljuči nič posebnega in naj ne skrbi, ima pa tam že razširjeni tumor. itd
smirk-1.gif

To se dogaja tudi v "zaresni" medicini. Nonstop.