Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Itak da so, ebay.de obrni, za mojo gajbo so okol 400€.
Jst tako razmišljam: če mislš vsaj nekaj časa met avto in imaš rad da je boljša lega se splača ene gewinde kupit. Razkiraš denar (may 1000€) pa imaš ornk robo, ki jo pa konec koncev vedno bp prodaš naprej
na avto daš pa orginal nazaj gor. Zguba ne bo velika.
Glej še za KW, H&R, treba preverit kakšne komplete imajo na voljo za Opla in kakšne so cene.
Že kupil na avtomobilu Bilstein B9. Kako se pelje v primerjavi s kayabo ne vem. Jaz sem zadovoljen. V kombinaciji z Eibach-i, podvozje dela in sem zadovoljen s pobiranjem neravnin tako, da mi avto ne skače po cesti.
jaz imam Gewinde brez nastavitve trdote pa je trdo ko hudic, lepo se da vozit samo po lepi gladki cesti, rad bi enkrat sprobal kako se obnese zracno vzmetenje, malo se je problem cena pa tista navlaka v prtljazniku(kompresor, rezervoar, ..)
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.