Amis-Simobil, tv .

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Kličem danes v ponedeljek že ob pol osmih, v klicnem centru pravijo; je zabeleženo ko uredijo vas pokličejo.Ej saj več res ne vem kaj jim je res tako težko to urediti,?

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Ob pol osmih zjutraj delajo samo v klicnem. Tehniki pridejo okoli 8h v službo in najprej popijejo kavico.
Ko začnejo z delom gredo po sistemu FIFO, tako da boš še malce počakal.
Če pa je malce večji problem pri tebi, boš pa še nekaj časa čakal.

Odpri internet in si zloadaj vse kar bi rad gledal, da ne boš tako nestrpen do odprave napake... drugega ti ne moremo svetovati

nmax

Zelenc'
14. dec 2016
10
0
1
Izklopni modem in tv komunikator. Najprej priklopni modem. Počakaj, da se poveže(lahko traja do par minut), potem šele priklopni tv komunikator

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
saj imaš prav, jebe se njim za mene in meni podobne samo da jim mine delovnik in adijo mare. Tako je to pri nas v našem sistemu.
Upam da ne za dolgo!

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik retro pravi:
saj imaš prav, jebe se njim za mene in meni podobne samo da jim mine delovnik in adijo mare. Tako je to pri nas v našem sistemu.
Upam da ne za dolgo!

Tako je to povsod ... Menda ja ne mislis, da cakajo samo na tvoj klic
smirk-1.gif
...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Ne gre se samo za mene , so tudi drugi v težavah in to istih ki jih sedaj doživljam sam, če bomo molčali o tem bo vse skupaj še bolj mukotrpno.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.305
9.514
113
EU
Malo vse skupaj poglej s pozitivne strani in to je, da ne boš gledal FOP TV-ja

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.320
10.618
113
LOL, jih odklopim po hitrem postopku..dejstvo paje da se zadnje case amis dela norca...ima kolega podobne težave, ničprav ne dela, in nobene fleksibilnosti

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Saj to je tisto da se norčujejo in dejansko se ne veš več obrnot na koga ki bi zadevo rešil , kaj je meni storiti ko pa mi vedno pravijo da ;me obvestijo o rešitvi¨! saj to bom videl sam samo kdaj pa to bo? hudiča in amis ..

atepej

Fizikalc
3. jul 2013
911
71
28
34
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Citat:
Uporabnik atepej pravi:
Retro, če želiš mi lahko daš svoj naslov na ZS, da vidim kakšne so možnosti priključka za T-2.

vem da jo imam vendar trenutno ne bom menjal -ali pa, bom videl.
OK. če boš imel interes sporoči.

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.305
9.514
113
EU
Amis je pred Simobilom imel solidno podporo. Imel sem teževe s sprejemom slike za TV in je gospodična na drugi strani slušalke "online" rešila težavo.
Prejšnje leto je modem izgubljal WIFI signal, ko bi vklobil box s Tv-jem. Gospod na drugi strani je prestavil kanale za WIFI in če ne bo delalo, pošljejo novega Thompsona (modem).
Naslednji dan je bil poštar s Thompsonom v škatli pred vrati hiše.
cheer.gif

Združitev z Simobilom Amisu prinaša "tele_komizacijo". Postanejo del velikega, okornega in neučinkovitega sistema, ki je sam sebi v napoto. Najbolj pa uporabnikom..
Rešitev bi bila, da pustijo Amisu reševanje težav z internetom in IPTV tam, kjer je bilo pred združitvijo.
Nasprotno bodo izgubili stranke. Howg
grims-1.gif

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Nič od vsega klicanja, sedaj pravijo da pošljejo nov komunikator češ da ta ni združljiv z tv, več ne vem kaj .... vse smo poizkusili menjali kable sem in tja na novo ponastavili komunikator in nič .....

geronimo

Fizikalc
9. sep 2007
2.442
73
48
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
In kam bodo šle vse te stranke?

TK, TM? Tale dva sta namreč enako dobra, kar se podpore tiče.
rolleyes-1.gif

Malih ni več, ostane še T2 (če sploh).

No ja, ali dejansko drži da Amis nima terenske podpore? Da karkoli je že narobe, dobiš novo opremo po pošti in to je to? Težko to enačiš s podporo na TM oz TS, tudi če moraš počakati nekaj dni.

Če retro dobi nov STB in tudi ne bo delal, bo pa kaj? dobil po pošti še tretjega? ali pa mu bodo poslali po pošti še nov modem? Sigurno je pa take podpora neprimerno cenejša, kot da moraš imeti terensko ekipo.

Nazadnje urejeno:

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Vseeno srečen konec, deluje, kriva je bila konfiguracija v centrali.Ne bom izpostavljal osebe v klicnem centru ki se je osebno angažirala in je uredila prednostno urejanje in posredovala tudi pri-višji sili- edini ki je razumel kaj se dogaja in se je osebno potrudil da je uredil zadevo ter me tudi poklical nazaj.
Nikomur ne privoščim toliko zafrkancije in klice ter obrazlag kaj je narobe, na koncu se je našel zaposlen ki je to uspešno uredil v roku 1 ure , hvala mu.

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.649
466
83
Tolmin
Kot sem rekel - ni bilo multicasta, le da je bil izključen že na centrali
crazy1.gif

Ne vem zakaj imajo tehniki za razvoj pri vseh operaterjih "veselje" množično spreminjati nastavitve in pošiljati posodobitve ob koncu tedna
10.gif

Na koncu vedno kakšen procent ne gre po planu in kdo izvisi - rešuje naj pa študentek na KC in morebiti še terenci urgentno čez vikend
tongue-1.gif