Amis-Simobil, tv .

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Po menjavi modema katerega sem dobil včeraj ker mi stari ni deloval pravilno pri tem novem ne gre spostavit povezave za Tv in ni slike, kljub 7 klicem včeraj od 11ure dopoldan in obljubam da se bo uredilo kličem danes zjutraj ker je situacija ista ni tv signala mi v centru za pomoč naročnikom povejo da do ponedeljka ne bo nič in se bo reševalo v ponedeljek, niti najmanj se v petek niso potrudili odpraviti napake sedaj pa dva dni ne delajo !!!! v servisnem centru-SRAMOTA!!ne samo to da bom brez tv ja niti najmanj se ne potrudijo da bi zagotovili servis ob nedelavnikih. Tako sem sedaj brez tv ja in lahko bulim v tv brez slike.Dobro premislite kje boste v bodoče sklepali naročnino za tv ker v Amis-Simobilu ob nedelavnikih nimajo podpore.
evil.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.211
4.066
113
Ne skrbi . Idi malo na zrak, ti bo dobro delo.

Tv Slovenija pa Golica je pa še vedno preko DVB-T

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Ne gre se za toda ne bi mogel na zrak, gre se za to da pustijo uporabnike brez tehnične podpore.A je potem to fer do potrošnika ki te storitve plača ?????

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pa mislis, da je drugje kaj bolje? Saj klicni center sicer dela... samo so tam samo za odpravo kaksne manjse napake... ce pa rabis tehnicno sluzbo, je pa zal cez vikend to problem pomoje ori vseh ponudnikih...

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Imeli so včeraj dovolj časa pa niso uredili čisto nič,tako da je za kritiko kot se šika.
Zanima me kako lahko najdem na tv ju ki je smart tv tv programe za gledat da vsaj nekaj nadomestim do ponedeljka, je kaka možnost.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.492
761
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Kako nastavis programe je odvisno od tvojega TVja in bo najbolje pobrskati po navodilih ... To ali je "smart" ali ne... ni pomembno
smile-1.gif
... Kot prvo pa bos verjetno moral nabavit sobno anteno ali pa ce imas mogoce prikljucek na stresno anteno ...

GLede tega, da so imeli dovolj casa vceraj ... in niso uredili nic... Pri Telekomu je bilo zadnje case tako, da ce bi recimo vceraj prijavil nedelovanje... bi tehnik mogoce tam nekje proti koncu naslednjega tedna zacel zadevo preverjati...
smile-1.gif
...

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Telekom. Napaka prijavljena v četrtek, model prišel zamenjati modem v sredo pozno popoldne, vmes ni bilo interneta (pa tudi TVja ne bi bilo, če bi bil IPTV pri njih).

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Ali pa ta trik, da ob osnovnem paketu ni niti enega sportnega kanala recimo. In ko med tistimi 50imi kanali najdes celo enega ali dva, ki sta vredna priziga tv, ju blokirajo, ker vidijo, da sam tist gledas.
priden.gif

22. jul 2007
13.385
1.646
113
124
Zato sem sam zaradi takšnih stvari ostal pri lokalnem operaterju optika->baker po hiši, ko je nekaj narobe samo pokličem in se stvar že rešuje in če ni kaj bolj resnega je tudi odpravljeno na hitro.
Ni vse zlato, kar se sveti.
Drugače Retro jim lahko zdaj odpoveš naročnino-skenslaš in se seliš k drugemu, če seveda imaš alternativo.
Brez tv-ja boš v vsakem primeru par dni
wink-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.875
6.960
113
Jaz bi sicer rekel, da je optika vačje zlato, kot amis-simobil, amis-simobil je nekje na dnu kar se tiče slo operaterjev.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Saj je bilo nekaj časa nazaj še vse kolikor toliko v redu dokler so bili samo Amis, eto sedaj gre vse k hudiču ko kličeš je vedno zasedeno in čakaš po pol ure da dobiš prostega operaterja puiskušajo nekaj urejat pa jim ne uspeva in potem smo tu kjer smo.
Ne vem več kaj narediti drugega kot počakati na ponedeljek in če ne bodo uredili na centrali ker je nekaj narobe z konfiguracijo bom premislil o drugi opciji, nazaj kabelsko kot sem jo že imel.Dejansko so vsi operaterji veliki manipulatorji ki delajo tisto kar se njim zdi prav in v korist.

retro

Fizikalc
18. dec 2011
6.293
23
38
Murska republika
Ja bila je razlika v ceni in takrat ni bil internet v ponudbi kabelske vsaj pri nas ne, pozneje so spremenili in se pridružili Telemachu ter sedaj imajo več v ponudbi.
Je kaka opcija da dobim Tv v živo na You tubu?Televizor je smart in imam možnost za Wi fi sprejem ki ga tudi koristim.

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.211
4.066
113
Dober da nisi v Nemčiji, je sodelavec čakal mesec dni da so mu porihtali internet. Za nadomestilo so mu hoteli dati Lte stick, ampak pri hiši se Gsm signala nima.
In ja tudi naši telekomi grejo v Nemško optimizacijo stroškov.

Aja operater Deutsche Telekom

22. jul 2007
13.385
1.646
113
124
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Ja bila je razlika v ceni in takrat ni bil internet v ponudbi kabelske vsaj pri nas ne, pozneje so spremenili in se pridružili Telemachu ter sedaj imajo več v ponudbi.
Je kaka opcija da dobim Tv v živo na You tubu?Televizor je smart in imam možnost za Wi fi sprejem ki ga tudi koristim.
Kaj bi ti gledal v živo na YT-ubu - poptv?

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.674
-534
83
Citat:
Uporabnik retro pravi:
Saj je bilo nekaj časa nazaj še vse kolikor toliko v redu dokler so bili samo Amis, eto sedaj gre vse k hudiču ko kličeš je vedno zasedeno in čakaš po pol ure da dobiš prostega operaterja.

Točno tako. Najboljša je tista kličeš za tehnično pomoč si 29 v čakalni vrsti. Kličeš da bi naročil novo storitev se oglasijo v petih sekundah. J...m jim Simobil
10.gif