Citat:
Maci: niso vsi prekratki za tankat tak avto in jih tudi drugi stroški ne bolijo... jaz se tudi raje vozim s takim in dam več za gorivo + servis, kakor da se vozim z meganom grandtour 1.5 dci
Softi: predlagam zamenjavo benđole za ta avto in izstop iz stranke 'mladi varčevalci'.
tole ni imel trgovski potnik. razen, če je trgoval z belim blagom.
Maci: Hvala. Imam M3-ja doma. Ne rabim.
SimonVi: zakaj pa nobeden ne pokliče prodajalca in ga lepo vpraša....."emm, a ste vi trgovski potnik"?. Če je že to tolk pomembno....
Maci: od kdaj imaš pa ti m3-ja? :confused
Maci: Že skoz .
Hepan: HAHAHa in to pravi nekdo ki raje riskira da ji avto crkne kot pa da vrze bek 65 litrov goriva...
Cresh: m-tech ni isto kot m3
Maci: A res? Men se je pa zdel, da če imam m-tech da imam M3
Se ti zdi da ne poznam BMW-ja, da ne vem kaj mi stoji pred hišo?
Cresh: čudn mi je sam da se še nikol nisi prej nič hvalila
Zino: slike povedo več!
Cizy: A z E36, ki stane manj kot nov Clio se je za hvalit?
Ralliart: Kero serijo M3 pa mas?
Notranjc: njen fant ima e36 m3 cabrio, pa se kak propeler se najde na dvoriscu pri njih. Bo treba se kak forum precekirat, ne sam kle otresat in simfat.
Maci: ja res je, m3 e36 je od fanta. tisti, ki ste ljubitelji cliov kar bodite še naprej, hvala bogu za takšne, več dobrih avtov za nas ostane .sem prepričana da vas tukaj 3/4 ni niti 100m vozilo avta s 300 konji, tako da si lahko razne pripombe nekam vtaknete, tisti ki pa so vozili takšen športen avto pa vedo kaj je m3, od prvega do zadnjega.
Hepan: Res da ni tema o tebi in tvojem fantu samo zasmetis pa vsako temo s tvojim super duper smart odgovori in znamenito besedo "BUTELJ" ...na zalost pa sedaj se jaz smetim ker mi gres posteno na zivce s tvojimi komentarji od wanabee poznavalke VSEGA...polek tega kaki posebni uspeh je v teh časih met avto z 300 konji!? oziroma se vozit kdaj pa kdaj z njim!? Za normalne ljudi ki imajo resn lajf je taksen avto samo v breme...za kaki vikend ko pa bi rad uzival pa si ga brez tezav sposodis... sicer pa tvoje stanje duha ni ravno na zavidljivem nivoju...AVTO FOR EVER..se posebej samo da je BMW...zalostno da nimas pametnejsih ambicij...zalostno za zensko...
mistique: M3 pri bajti, najemniško stanovanje in šoping obiski za 20€ v Hofferju... kako slovensko.. pa ne pozabimo miljona na računu... važno da je hud avto, jemo pa najcenejše..
In tako naprej...