AMG strojnica na avtonetu

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Maci

Fizikalc
18. jan 2010
2.989
0
36
sem ti pokvarila veselje prijatelj, posnetek je zaseben
wink-1.gif
- zaradi butljev tukaj gor, ne tebe

p.s.: lep cabrio, sem zadnjič gledala slike
wink-1.gif

ksz

ja res je, m3 e36 je od fanta. tisti, ki ste ljubitelji cliov kar bodite še naprej, hvala bogu za takšne, več dobrih avtov za nas ostane
cheer.gif
.

sem prepričana da vas tukaj 3/4 ni niti 100m vozilo avta s 300 konji, tako da si lahko razne pripombe nekam vtaknete, tisti ki pa so vozili takšen športen avto pa vedo kaj je m3, od prvega do zadnjega.

sicer pa tema teče od AMG-ju in ne o M3, meni ali mojemu fantu
smirk-1.gif

Nazadnje urejeno:

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Sem 500m vozil vozilo s 450 KM. Happy now?
Resda je bil Magnum, ampak udoben pa bolj kot tvoja E36
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
njen fant ima e36 m3 cabrio, pa se kak propeler se najde na dvoriscu pri njih. Bo treba se kak forum precekirat, ne sam kle otresat in simfat.

a so vsi avti skupaj za enega spodobnega ali pač ne?
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Nič ne rečem , E30, M3, to je to...integralka ga sicer dol butne na njegovem lastnem terenu, sam ok...če imaš e30, si car...tud tanov e9(x) je prava zadeva, ker je pač aktualni model. ok, tud kaka res top e46 bi še šla...ampak e36???? Halo.....
rolleyes-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
sem ti pokvarila veselje prijatelj, posnetek je zaseben
wink-1.gif
- zaradi butljev tukaj gor, ne tebe
Matr si zoprna. Špilferderberka. Sem hotel video pogledat, pa ga zaradi tebe nisem mogel.

HEPAN

Majstr
5. sep 2007
2.889
155
63
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

sem prepričana da vas tukaj 3/4 ni niti 100m vozilo avta s 300 konji, tako da si lahko razne pripombe nekam vtaknete, tisti ki pa so vozili takšen športen avto pa vedo kaj je m3, od prvega do zadnjega.

sicer pa tema teče od AMG-ju in ne o M3, meni ali mojemu fantu
smirk-1.gif

Res da ni tema o tebi in tvojem fantu samo zasmetis pa vsako temo s tvojim super duper smart odgovori in znamenito besedo "BUTELJ" ...na zalost pa sedaj se jaz smetim ker mi gres posteno na zivce s tvojimi komentarji od wanabee poznavalke VSEGA...

polek tega kaki posebni uspeh je v teh časih met avto z 300 konji!? oziroma se vozit kdaj pa kdaj z njim!? Za normalne ljudi ki imajo resn lajf je taksen avto samo v breme...za kaki vikend ko pa bi rad uzival pa si ga brez tezav sposodis... sicer pa tvoje stanje duha ni ravno na zavidljivem nivoju...AVTO FOR EVER..se posebej samo da je BMW...zalostno da nimas pametnejsih ambicij...zalostno za zensko...

mitja155

Pripravnik
19. apr 2008
569
12
18
43
LJ
M3 pri bajti, najemniško stanovanje in šoping obiski za 20€ v Hofferju... kako slovensko.. pa ne pozabimo miljona na računu... važno da je hud avto, jemo pa najcenejše..

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.378
1.241
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Citat:
Uporabnik Maci pravi:
kva ste zdej navalili na te potnike???
bonk.gif

res ste modeli, kr neki določate nekomu. najbolje da ga pokličete in ga vprašate kakšen poklic opravlja in naredite analizo poti, stroškov, zaslužka...

pač je naredil toliko km, zakaj jih je in kje pa res ni pomembno ali pač? spotikate se v kilometre pri vsakem avtomobilu, kot da je to najpomembnejše na/v avtomobilu
bonk.gif

niso vsi prekratki za tankat tak avto in jih tudi drugi stroški ne bolijo... jaz se tudi raje vozim s takim in dam več za gorivo + servis, kakor da se vozim z meganom grandtour 1.5 dci
smirk-1.gif

Briga mene za kilometre, štekaš?
bonk.gif

Ni nujno, da ima vsak prodajnik tak avto. Samo najbojši. Kot nagrado. Ki je vračunana v stroške poslovanja. Dober zaposleni je produktiven zaposleni in če naredi na milijone biznisa, par jurjev za lizing ni omembe vredno, on pa je zadovoljen in še naprej dela dobro.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Sej zato sprasujem... ker je kolega pred leti iskal cim lepso E36 M3.. pa je ni nasel pri nas, je sel v Italijo iskat, da je dobil kolikor toliko ohranjeno..

cresh

Fizikalc
2. sep 2007
1.137
6
38
Litija
Citat:
Uporabnik Maci pravi:

ah no e36 m3 pa res ni bil neki hudga, je šla tudi marsikatera honda že mim
tongue-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:
M3 pri bajti, najemniško stanovanje in šoping obiski za 20€ v Hofferju... kako slovensko.. pa ne pozabimo miljona na računu... važno da je hud avto, jemo pa najcenejše..

Ko sem danes kadil čik pred Lidlom, so se v tem času pripeljali ena huda mrha z s5, župan in priznani kirurg. Takoj mi je bilo jasno, da denar šparajo v štumfu, jedo pa samo šrot.
tongue-1.gif

Face it, cenejše trgovine niso nujno najslabše. Obratno, butl je tisti, ki gre zapravljati v Merkator, Spar, Tuš, ko pa bi lahko isto (kaj boljše, kaj slabše) dobil recimo v Lidlu 3x ceneje.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik mitja155 pravi:

Ko sem danes kadil čik pred Lidlom, so se v tem času pripeljali ena huda mrha z s5, župan in priznani kirurg. Takoj mi je bilo jasno, da denar šparajo v štumfu, jedo pa samo šrot.
tongue-1.gif

Face it, cenejše trgovine niso nujno najslabše. Obratno, butl je tisti, ki gre zapravljati v Merkator, Spar, Tuš, ko pa bi lahko isto (kaj boljše, kaj slabše) dobil recimo v Lidlu 3x ceneje.

Vsaj nekaj pametnega si pogruntal
aplauz.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.