Amazon.co.uk vprašanje

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
Nisem še kupoval kaj na amazon pa me zanima ali je ta izdelek primeren za slovenijo in 220v ali ne. Ali je to končna cena, ki jo plačam, ali ne?pa tudi nekako ne najdem, se ne znajdem na strani, če pošiljajo v slovenijo to in koliko stane? Ali je možno plačati samo s kartico ali tudi paypal (kartice nimam)?
Prosim za pomoč tistih, ki večkrat kupujete.

Nazadnje urejeno:

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Amazon podpira paypal.Je zelo dobra alternativa ebayu.Poštnino vidiš pri samem nakupu, ko imaš izdelek že v košarici.
Me pa motijo pomanjkljive informacije o izdelkih.Po drugi strani pa imaš večino izdelkov pokomentiranih s strani kupcev.Info s prve roke
smile-1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Ni primeren za slovenijo.

Citat:
IMPORTANT: All Angelcare Monitors in the UK/Ireland are specific models designed for the UK/Ireland and should not be exported or used in other countries. If exported outside of the UK/Ireland the UK warranty becomes invalid

Primerni samo za omrežje Velike Britanije + garancija postane neveljavna.Pa četudi, nebi videl tega obvestila, bi ti nekje pri postopku naročila, javlo, da izdelek ni na voljo za Slovenijo.Je nekaj takih artiklov v ponudbi...

Jurij

Pripravnik
22. sep 2007
821
0
16
Električno omrežje je identično, samo vtičnice so drugačne, menjaš kabel in vse dela. Kako je z garancijo pa je druga zgodba, ampak to s tehniko in elektriko nima veze, ampak je samo poslovna odločitev.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
se pravi, da če bi dobil iz uk, da bi delalo, garancije pa potem ni? Kaj pa cena?ali je še kakšen davek na tisto ceno 69.99?

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
418
17
18
Tako je : Elektrika seveda dela tudi pri nas, edino adapter za EU vticnico rabis - stane cca 2 Eura ( pri obeh je 220 V )
Iz Amazona UK pošiljajo vse, kar se lahko pošlje v SLO - večinoma je to res vse, razen ZELO velikih stvari in še nekaj malenkosti.
Sicer pa lahko preveriš : željeni artikel daš v košaro in preveriš, če ti ga pošljejo k nam.
in ja : Angel care dela PREVERJENO tudi tukaj - kupil AC401 in odlično dela, pa še dosti cenejši je, kot pri nas.

Tin

tesfalar

Fizikalc
1. nov 2008
1.125
83
48
Če ga boš naročal, ne pozabi, da rabiš DVA adapterja UK->EU, ker imaš dva kabla.
Z malo sile se pa da ozki UK vtikač brez ozemljitve nabiti v EU vtičnico tudi brez adapterja. Meni dela brivnik tako že ene tri leta.

kapadimul

Fizikalc
10. avg 2007
652
27
28
Dravograd
glede na to, da imaš ta isti babymonitor, bi vprašal, ali je zanesljiv in vreden nakupa. Ker je kar nekaj cenejših proizvajalcev, ampak kolikor sem bral, je angelcare med boljšimi in zanesljivimi. Najverjetneje bom kupil v uk, ker tukaj so cene res nenormalne.
Ali lahko plačam še kako drugače kot s mastercard,.... paypal- a tu tudi rabiš kakšno izmed kartic. Ker pač nobene takšne kartice nimam, ker jih do zdaj nisem potreboval, ali obstaja še kakšen način plačila?

strasni

Pripravnik
16. mar 2011
103
5
18
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
Amazon podpira paypal.Je zelo dobra alternativa ebayu.Poštnino vidiš pri samem nakupu, ko imaš izdelek že v košarici.
Me pa motijo pomanjkljive informacije o izdelkih.Po drugi strani pa imaš večino izdelkov pokomentiranih s strani kupcev.Info s prve roke
smile-1.gif

Od kdaj pa Amazon podpira Paypal?
Amazon

tin01

Pripravnik
31. okt 2007
418
17
18
Citat:
Uporabnik kapadimul pravi:
glede na to, da imaš ta isti babymonitor, bi vprašal, ali je zanesljiv in vreden nakupa. Ker je kar nekaj cenejših proizvajalcev, ampak kolikor sem bral, je angelcare med boljšimi in zanesljivimi. Najverjetneje bom kupil v uk, ker tukaj so cene res nenormalne.
Ali lahko plačam še kako drugače kot s mastercard,.... paypal- a tu tudi rabiš kakšno izmed kartic. Ker pač nobene takšne kartice nimam, ker jih do zdaj nisem potreboval, ali obstaja še kakšen način plačila?

Izredno zadovoljen, vse bp. Brez kreditne kartice pa zal ne bo slo...

Tin

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik strasni pravi:
Citat:
Uporabnik badguy777 pravi:
smile-1.gif

Od kdaj pa Amazon podpira Paypal?
Amazon

Ok. Moja napaka. Očitno sem plačal s kartico lani poleti. Se ne spomnim več...