Alter zadruga

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
KSZ
Zadruga-e-so organizacije, ki so razširjene po vsem svetu. (kreditne, kmetijske, obrtne, stanovanjske, potrošniške, delavske, izobraževalne, zdravstvene in druge) Torej so zadruge organizacije, ki združujejo člane, ki se ukvarjajo z enakimi ali specifično podobnimi dejavnostmi.
Alter zadruga- imamo tri prodajalce elektronike, enega malarja, enega avtomehanika, nekaj električarjev, odvetnika in nekaj ljudi, ki se poleg redne službe ukvarja še z drugimi dejavnostmi. Torej združevanje v smislu zadruge nima smisla, ker tudi za zgoraj omenjene ni nujno, da bi sodelovali v organizaciji, ki ima vseeno svoja pravila.

Zaprt forum-za koga že? zaprti forumi so se pojavili za isto misleče, da lahko po svoje nabijajo o določenih vprašanjih, se medsebojno bodrijo in hvalijo ipd..
smile-1.gif
Spamanje po temah je pa tako splošen pojav-lep primer je npr. kameleon, ki je že v uvodno temo natrosil same spam prispevke, torej nič pametnega..

Ne rečem pa, da se preko foruma ne da ničesar doseči-nasprotno, pred leti je živela akcija "bodi alter in pomagaj", ki je izpeljala kar nekaj dobrodelnih akcij, potem je pa s časom pač zamrla, kot veliko drugih stvari v življenju.
Tudi druge stvari se lahko zgodijo preko foruma, o katerih sedaj ne bi..

Na kratko-če ima kdo zanimive predloge za izboljšanje podjetniške in gospodarske klime, se lahko javi kjerkoli na forumu v določenih podforumih, da lahko vidijo tudi zainteresirani drugi, za "občutljive " podatke so pa ZS, ali pa še bolje-oseben kontakt.

pleXwriter

Majstr
3. avg 2009
3.376
303
83
Če se bo iskalo kakšno dodatno roko za delat bi z veseljem pomagal, cajta je dost, tud v službi
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Pa saj zato se pogovarjamo kako bi bilo fajn narediti. Zaprt, odprt, pol odprt. Zbiramo ideje.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.085
5.659
113
Kamele0N je izrazil iste pomisleke kot večina tukaj....kaj jim bo koristilo če se bodo zaprli v neko skrivno ložo....podal je tudi svoje vidike....in razvil ideje z dodelavo že omenjenih...

Edini spam je bil glede Demza....čeprav roko na srce bi rad vidu to komedijo ko bi se mu odpull in bi vas 2x na teden mal postrojil ko pionirčke (glede na videno tu na alterju)
grin1.gif

Zate pa etak vem da si proti mojem razmišljanju tudi kadar mam prav
smile-1.gif

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.879
107
63
štajerska
če bo podforum zaprt, kako bi poem potencialen zadružnik, uporabnik storitev... zraven prišel ?
Kako naj sploh ve da kaj takega obstaja in kaj se tam dogaja ?
kak bo dobil povabilo ?
itd
(sem pač zabit, pa mi to ne potegne )

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Se pridruzujem temu vprasanju.
Vem, da obstaja nekaj skritih forumov, ki bi se jim morebiti pridruzil, ampak niti ne vem kateri so... predlagam, da bi se jih naredilo vsaj vidne, da bi lahko moderatorja prosil za pridruzitev

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Pa saj zato se pogovarjamo kako bi bilo fajn narediti. Zaprt, odprt, pol odprt. Zbiramo ideje.

Verjetno bi lahko bil odprti, vendar z zelo strogim moderiranjem.

I

Izbrisan uporabnik #488

Reklamiranje dejavnosti preko alterja
smile-1.gif

Lastnik bo navdušen...če mu kaj ne kapne

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Pa kje vsi vidite probleme, teorije zarote in ne vem kaj še. Tukaj je zbranih veliko ljudi (nekatere osebno poznam), ki se ukvarjajo z zanimivimi zadevami. Imamo klimamojstre, Roombamojstre, gradbenike, zobarje, policiste, audiofile, pedofi...
evil.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.662
9
38
Ljubljana- okolica
jaz sem za in seveda zraven 😉
Se mi pa zdi super ideja, da si lahko med sabo pomagamo, svetujemo seveda sodeljujemo.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Pa sej to že sedaj dela. Tu na forumu se povohamo, potem se pa zadeva dogovarja preko ZS.
Takšen forum ne more biti zaprtega tipa - kaj boš samemu sebi prodajal?

Aja, bi imel Maveric veliko proti, če bi se na takem forumu oglaševali? Npr. da objavim svojo predstavitev z nekaj atraktivnimi izdelki? Nekako tako kot je svoje čase Suzica delal?
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik Guinness pravi:
Pa kje vsi vidite probleme, teorije zarote in ne vem kaj še. Tukaj je zbranih veliko ljudi (nekatere osebno poznam), ki se ukvarjajo z zanimivimi zadevami. Imamo klimamojstre, Roombamojstre, gradbenike, zobarje, policiste, audiofile, pedofi...
evil.gif

Med sabo si "potalamo" storitve in se še tu nategujemo, ker smo kao "alter"
smile-1.gif
to je garancija za kvaliteto in ceno.

Ekskluzivni klub.

Ok.

Kaj lahko ponudiš?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
Sem napisal s cim se ukvarjam malo visje. Verjetno ne morem ponuditi nic zanimivega, ampak v mojem primeru pa morda recimo najde, tukaj kaksnega, ki bi lahko meni kaj ponudil, ali pa komec koncev rabi kaksen nasvet za kaj podobnega. Fajn bi bilo, ce bi si kdaj kaj pomagali in ne samo podj...
evil.gif

I

Izbrisan uporabnik #9334

Nisi na pravem forumu. Tu je podjebavanje ustavna dolžnost in ne samo pravica. Tu čisto vsi vozimo po cesti točno po omejitvah, znamo v štacunah najti točno najcenejšo varianto, pa četudi je nafehtana, samo da je cenejša od tistega reveža, ki je ponižno vprašal za nasvet itd ...
rolleyes-1.gif
Furamo tudi najlepše babe na svetu in niti slučajno ne moreš dokazati, da to ni res.

To je Alter. Če boš tu kot kupec opravil dober kšeft, se boš hvalil na vse kriplje. Če pa kot prodajalec, boš pa srečen, če boš izvozil samo do polovice usran
rolleyes-1.gif
.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.079
2.849
113
No, pa se ne strinjam. Tudi jaz sem na alterju dobil par super nasvetov, par dobrih znancev s katerimi gremo lahko na pivo, pa tudi zelo dobrega prijatelja (je pa res, da sem enega na alterju tudi izgubil)
evil.gif

Torej, ce si lahko kje pomagamo, zakaj pa ne.

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.178
113
Jest imam ful dobre organizacijske sposobnosti, tko da za kakih 5 jurjev avansa, plus 20% realiziranega RVC-ja preko foruma, bi vas bil pripravljen zorganizirat skupaj

smile-1.gif

Mal heca, če se boste pa šli zadrugo sem tudi jaz od foha, pa bom mogoče pristavil zraven svojo bučo. nisem pa zato da je to preveč javno, ker na tem forumu je par čudnih...

Neka novodobna UDBA bi rekel, ala neki špijuni

SHTF

Fizikalc
6. jan 2017
373
49
28
Za devetimi gorami
www.binance.com
Fantje, dajte no bit resni - to je vendar alter, javni forum. Kako boš izpadel resen tip, če v eni temi pišeš o svojem novem poslu, v drugi pa o tem, kako bi nabrisal eno sosedo, da te žena ne dobi... Za to so ostali specializirani forumi. Zmenite se, naredite nov biznis/trading experience forum, pa na strani tega en link do tistega. Seveda tam objavljate z drugimi kontaktnimi imeni. Praktično, žena vas ne bo dobila, pa še otrokom ne bo treba čez 5 let razlagat, ko bodo brskali po netu, da je ati rad čudne stvari pisal.

LP