alter meeting

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Soba a?
grims-1.gif

V sobi 102, to noč je ukradel moje zlomljeno srce..
srce-1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Nimam časa za meetinge, mogoče bi pa prišla ob kakšni normalni uri na kakšno kavo in easy klepet (center Lj, okoli 16h). Zvečer pa res ne. Aja, pa na kakšne hribe tud ne mislm lest.

Se pridružujem mnenju... samo če bi se dalo okol 15:45 zment, k sm vraževeren, pa se ne bi rad točno ob 16.00 zmenu. Aja... pa če lahko na južni strani ljubljanice. Mostovi znajo bit spolski zdle ko je mal vlažno. Drgač pa ne kompliciram. Samo da nebi bli še oblazinjeni stoli, k je ful umazanije gor, pa da imajo točenga Guinnessa. Sej za WC-je se pa itak vsi strinjamo, da morjo bit na nivoju ane
wink-1.gif

smith

Pripravnik
18. avg 2007
445
0
16
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Nimam časa za meetinge, mogoče bi pa prišla ob kakšni normalni uri na kakšno kavo in easy klepet (center Lj, okoli 16h). Zvečer pa res ne. Aja, pa na kakšne hribe tud ne mislm lest.

Se pridružujem mnenju... samo če bi se dalo okol 15:45 zment, k sm vraževeren, pa se ne bi rad točno ob 16.00 zmenu. Aja... pa če lahko na južni strani ljubljanice. Mostovi znajo bit spolski zdle ko je mal vlažno. Drgač pa ne kompliciram. Samo da nebi bli še oblazinjeni stoli, k je ful umazanije gor, pa da imajo točenga Guinnessa. Sej za WC-je se pa itak vsi strinjamo, da morjo bit na nivoju ane
wink-1.gif

hysterical-1.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:

wink-1.gif

lepo je vidt nekoga ki ni zahtevn
wink-1.gif

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Če mi bo datumsko odgovarjalo se oglasim
smile-1.gif

Čas za piknik predlagam konec aprila ali začetek maja.

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
ok, lokacija okvirno določena.. kaj pa glede datuma, bi Vam odgovarjala sobota 2.2.?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Citat:
Uporabnik Sandrca pravi:
Hej!
Že par osebkov s foruma sm zasledila jamrat da bi bilo počasi dobro organizirat spet kakšen meeting.
Čudn, jst nisem niti enega zasledila.
confused-1.gif

mogoče se pa cel svet ne vrti okol tebe

In kakšno vezo ima to z mojim postom?
aplauz.gif

Hudičkica umiri se malo no pa ne piši postov po tujem naročilu.
smile-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
Spoštovana pepca, če boš prebrala moj post do konca in ne samo del kjer si ti omenjena boš mogoče dojela.
Mimo grede mi pa lahko zaupaš po čigavem naročilu pišem poste, da bom vedla komu račun za opravljanje "storitev" izstavt.

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Buahahaha, mislim, da je obema dovolj jasno o čem je govora
hysterical-1.gif

No pa vrni se nazaj na temo,da ne boš koga s svojo tečnostjo prepričala v to, da ne pride.
priden.gif

Z najlepejšimi pozdravi, BI

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
hysterical-1.gif

No pa vrni se nazaj na temo,da ne boš koga s svojo tečnostjo prepričala v to, da ne pride.
priden.gif

Pa ne no... a bo kdo cool sploh šel na meeting
confused-1.gif

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
Citat:
hysterical-1.gif

priden.gif

in zdej sm jz tečna, ker je tebi krivo ker ne slediš vsem stvarem o katerih je na alterju govora.
Lepo pa da si glede na moje psote našla dober izgovor da te ne bo.
In če ti gre ravno moja titula tako v nos: sem nanjo lahko veliko bolj ponosna kot bi bila na tvojo.
dost OFFa