alter meeting

Sandrca

hudičkica
29. okt 2007
785
0
16
jah v vsakem primeru mi ostane vlak ane, tko da ni panike. sam sj veš, kdor ne praša ne zve.. itak je pa bolje izpast glup kot pa iz avijona:)

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik iceman47 pravi:

... škorpijonka gre prej dam

ne-ne-1.gif
tega nisem nikjer napisala, ampak samo to, da grem potem nadaljevat, kdaj pa kam pa nič ne piše. Kdo pa pravi, da ne ostanem v roll baru in ga tam zažuram.

p.s. pa mal nehite se kregat pa to, k to ni lepo

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
poglej na vrhu foruma čvek, pa boš videl temo, z naslovom "alter meeting - obvestila"
wink-1.gif
sobota 2.2. 2008 Roll bar ob 19:30
Sorči. Se bom potrudil primajat. Če vidiš koga v mehankarskem kombinezonu ga pocukaj za rokav pa te æastim pivo.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik gs1422 pravi:
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Kako naj kaj takega trdim, ko pa je ženska, če gledamo izključno iz estetskega vidika, edini dizajn, ki obstoja že celo človeško zgodovino pa je še vedno vzbuja občudovanje. Predstavljaj si avtomobilsko industrijo, kao bi bili danes zaželeni dizajni izpred 80 let.

Hm. A ženske stare 80 let so pa danes zaželjene kje (razen v oproki)? Ježeš na. Sem mislil, da imamo na alterju samo pedofile. S tabo odpiramo novo rubriko. Dobili smo prvega alter penziofila.
cheer.gif

Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Ne morem od naših alterk pričakovati, da bodo na meeting privlekle večerno toaleto, kopalke, spodnje perilo, pa še oblačila za prosti čas. Potem pa se tam še preoblačile in šarmirale komisijo.

Torej pri tebi šteje zgolj estetika? Po oblekcah in stastih bi jih ti popredalčkal?Tamara, prav si imela, ko se nisi dala dol z njim.
wink-1.gif

1. Nisem pisal o 80 letnicah, pač pa o tem, da danes naprimer ford T, ki je bil prvi avto v zgodovini iz tekočega traku, če bi začeli ponovno delat pa dajo lahko notri še tako sodobno mašino nebi bil več zanimiv, ženske so pa še vedno, čeprav so celo človeško zgodovino približno isti dizajn.

2. Govora je bilo o lepotnem tekmovanju. Tam se pričakuje šarmiranje komisije oziroma žirije, ocenjuje se pa stas.

Začni spremljat temo, pa nehaj se obešat na izseke vzete iz konteksta.

dekca

alter gentleman
25. jul 2007
3.964
0
36
123
Končno si napisal post, ki je daljši od podpisa.
cheer.gif

Sicer s citatom, a ne bodimo malenkostni
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
jao ti pa nabijaš poste
bonk.gif

NE BOM IMELA S SEBOJ beležke in kulija in NE BOM ZGINILA PREJ KOT V POL URE, lepše bo, dalj časa bom ostala
grims-1.gif
in nikakor ne bom mela titule organ(L)izatorka

Struna

Indijanc
7. jan 2008
290
0
16
42
www.aperion.org
Če sem prav seznanjen, pride Dizzy malo kasneje, ker je dobil akreditacijo za slikanje na prireditvi ski legends v Kranjski gori in bo zato zamudil. Upam, da se nam bo pridružil čimprej.
zmaga.gif

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Babette pa Don Corleone odpovedujeva prihod na meeting.

Don Corleone, citiram:
ker so nekateri končno pokazali svoj pravi gnili "obraz", sem se odločil da ne pridem na meeting. ni želje po druženju s tako hinavsko golaznijo, ki gleda samo na svojo rit. tisti ste še vedno "dobri" ( npr novaa, elvir), pa veste da to ne velja za vas. in glede na to da je to moj citat, naj se ne izvaja kakršnihkoli ukrepov do babette, ki je samo posrednik.

Jes sem pa svoje mnenje ze ko al ko povedala. Lep dan

Babette

deklica
31. jul 2007
862
0
16
32
Ljubljana
Ha ha ha, sej sem mela namen pridt, samo potem berem temo Alter meeting,
in ko preberes ves ta spam, nebi bil normalen ce bi te ta stvar se privlacla, da
bi imel zeljo po takih stvareh.
Ni to to, kar je blo. Pa sej je mnogim jasno za kaj se gre, ki so tudi tako kot
jes in Corleone odpovedal.

futuristic

geđet frik
Osebje foruma
13. jul 2007
7.900
640
113
No meni ni jasno zakaj ne. Res je pa da imam bolj švoh spomin in sem že vse pozabil kaj piše v tej klobasi od teme o meetingu.
grin1.gif

Lej, sej fora je samo v tem da se malo dobimo, nekaj spijemo, pa kakšno rečemo in to je to.
Res ne razumem zakaj tak big deal okoli tega?
tongue-1.gif

Pa tudi meni se zdi da je ta folk na alterju v RL prav fajn, vsaj kolikor sem vas imel možnost spoznati na pikniku.
nahrung002.gif