Itak, zato pa hodim na ta forum po nasvete, ker ste tukaj zbrani razpravljalci cvet lokalne inteligence, eden bolj pameten od drugega.Ti v marsicem ne blestis tako da se ti ni zgodilo nic neobicajnega
Hodiš po nasvete??? Sem mislil, da se hodiš hvalit s svojim super duper avtom, ki ga ne zna noben vozit in s svojo manekenko, ki fura s tipom brez levega jajčka.Itak, zato pa hodim na ta forum po nasvete, ker ste tukaj zbrani razpravljalci cvet lokalne inteligence, eden bolj pameten od drugega.
Fukkapca od Gattota je šla 2leti nazaj v smeti....ni se mi ga dal več čakat....Če ma kdo cifro prosim na z.s. da vrne kapo na naslednjem meetu.
Ne, tudi v tej izbiri nisi blestel in zato si koncal med nami povprecneziItak, zato pa hodim na ta forum po nasvete, ker ste tukaj zbrani razpravljalci cvet lokalne inteligence, eden bolj pameten od drugega.
No, v tej "nesreči" me tolaži dejstvo, da nikogar tuki gor v reali ne poznam in je ta vaša povprečnost omejena na mojo srečo samo na virtualo.Ne, tudi v tej izbiri nisi blestel in zato si koncal med nami povprecnezi
Ja, saj takih je večina tle gor.No, v tej "nesreči" me tolaži dejstvo, da nikogar tuki gor v reali ne poznam ...
V virtualnem okolju za tipkovnico močni, v realnem svetu pa ...
...normalni, večina.Ja, saj takih je večina tle gor.
V virtualnem okolju za tipkovnico močni, v realnem svetu pa ...
Saj sem ze v nekem zgornjem postu napisal, kaj me "fascinira pri "vas"..med naštetimi je pa res en, ki je videl, s čim si(ne samo jaz) krajšamo čas med predavanji in prenašam sem njegovo mnenje, da ste tukaj v večini "pacienti", v kakšnem smislu prej nisem vedel, se mi pa svita počasi.Ne razumem, s kakšnimi razlogi svojo veličino okupiraš z nami (pod)povprečneži. Kaj je tisto, kar te kar naprej vleče k nam? Ti je asistent kaj takega rekel? Oči? Manekenka? Kako se boš česa novega od nas naučil, če v vsej veličini že vse obvladaš? Ajde, razen vožnje z izklopljeno asistenco, da ti avto uide.
A to hodite na Hogwarts?s čim si (ne samo jaz) krajšamo čas med predavanji
V kakšnem smislu?da ste tukaj v večini "pacienti", v kakšnem smislu prej nisem vedel, se mi pa svita počasi.
Raje ne bom govoril, da se nek zrel moški po netu zanima za moja jajca, ker me potem od ljubosumja dans verjetno ne bo spustila s sebe do jutra..Si manekenki že povedal, da ode jaje?
Ampak da pa ne moreš ogreti avta na daljavo mi pa ni jasno?Raje ne bom govoril, da se nek zrel moški po netu zanima za moja jajca, ker me potem od ljubosumja dans verjetno ne bo spustila s sebe do jutra..
ajde, grem ogret avto, dost je bilo MB- ja za ta teden, žurplaci v mojem koncu čakajo..CE rula