Alter meet

jello

Guru
Izključen uporabnik
22. sep 2008
10.489
3.994
113
Če ma kdo cifro prosim na z.s. da vrne kapo na naslednjem meetu.

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
565
132
43
Po nasvete ja, kaj si pa mislil? da bi se hodil na gerentološki forum hvalit s športnim avtom in dobro bejbo hehe..ti pa si za hece..če kaj, vas samo dražim, daleč od hvaljenja no..saj v vsakem postu dobim nazaj od vaših Tesel in bajt, tko, da nimam za burek v bistvu :p no, kar se tiče vožnje se pa lahk razpravlja, pa od mladih bejb tudi, tle pa ni konkurence pomoje :cool:

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.434
11.442
113
kod Džej-Zija
Ne razumem, s kakšnimi razlogi svojo veličino okupiraš z nami (pod)povprečneži. Kaj je tisto, kar te kar naprej vleče k nam? Ti je asistent kaj takega rekel? Oči? Manekenka? Kako se boš česa novega od nas naučil, če v vsej veličini že vse obvladaš? Ajde, razen vožnje z izklopljeno asistenco, da ti avto uide.

• Haha
Reactions: sad

mistique

Guru
16. jun 2009
14.496
2.268
113
Emona / Carnium
V virtualnem okolju za tipkovnico močni, v realnem svetu pa ...
1701433605346.png

motoroki

Fizikalc
30. maj 2022
565
132
43
Ne razumem, s kakšnimi razlogi svojo veličino okupiraš z nami (pod)povprečneži. Kaj je tisto, kar te kar naprej vleče k nam? Ti je asistent kaj takega rekel? Oči? Manekenka? Kako se boš česa novega od nas naučil, če v vsej veličini že vse obvladaš? Ajde, razen vožnje z izklopljeno asistenco, da ti avto uide.
Saj sem ze v nekem zgornjem postu napisal, kaj me "fascinira pri "vas":valjamse:..med naštetimi je pa res en, ki je videl, s čim si(ne samo jaz) krajšamo čas med predavanji in prenašam sem njegovo mnenje, da ste tukaj v večini "pacienti", v kakšnem smislu prej nisem vedel, se mi pa svita počasi.:evil: