Alter dobrodelnost

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tokrat gre brez mene Vam pa bo uspelo!
zmaga.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
tu pa te moram popraviti. V tistem forumu smo tisti, ki smo v eni malo večji akciji darovali denar oz. kaj drugega tak da tam nismo eni mešalci in prodajalci megle! torej je tam prisoten vsak ki je nekaj daroval do sedaj.
Da pa te malo pomirim je tam tudi stvar malo zamrla v zadnjih mesecih!

Nazadnje urejeno:

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Point je bil, da je not prisel vsakdo ki je zelel. naredilo se je pa zato, da se je debatiralo o tem na kak nacin bomo pomagali in ne ali je smiselno ali ne - ni blo offtopicov.

pazok

Pripravnik
10. apr 2008
580
10
18
Nekaj malega bi doniral, pa me zanima če lahko komu od organizatorjev!
On potem da sredstva naprej
zmaga.gif

Na ZS!

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Poanta pomoči jaz vidim v tem, da v času, kjer ni zaupanja v institucije, socialno, pravno državo vsaj malo pripomoreš k boljšemu vsakdanu ljudem, ki so oropani vsakega dostojanstva.

Žalostno ampak resnično, mama in sin v tej žalostni zgodbi živita slabše življenje, kot naši hišni ljubljenčki. Ljudje smo si različni, eni se znajdejo bolje, drugi slabše, tistih, ki se ne znajdejo ne smemo obsojati. Ko človek nima več dostojanstva-kaj mu še ostane?

Pred bedo si ne smemo zatiskati oči in gledati stran, ampak moramo biti ČLOVEK ČLOVEKU. Naj ljudje zaupajo vsaj v sočloveka, če že v druge inštance ne morejo več.

Verjamem, da nam MALO marskomu pomeni VELIKO.

p.s: 2x kava z mlekom+1.škatla cigaret če kadiš=5,20 eur (v Lj)

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
O tem kar si napisala se sicer dejansko da razpravljati. Ne gre za obsojanje nekoga ki se ne znajde ampak za to, da je treba preveriti ali je nekdo dejansko potreben pomoči v denarju ali pomoči v smislu zdrave pameti. Ker ne boš verjela dejansko imaš veliko "revežev" ki ne morejo preživeti, svoje nepremičnine pa ne bi prodali za noben denar - ja pa naj sam trpi zaradi svoje neumnosti.

Če se ne motim je bilo pri prejšnjih akcijah tudi tako, da je nekdo iz foruma povedal za priemre ki jih je osebno poznal oz. preko kakega znanca. Tako d aje bilo 1000% da clovek pomoc res potrebuje + pomoc je bila v materialu.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
ksz...

podforum je bil narejen zato, da ni bilo off topicov, poleg tega smo vsem, ki so dali denar s slikami dokazali, da se je res nekaj naredilo z denarjem, pa še veliko je bilo takih, ki so se usajali, da je to kr neki in tralala hopsasa....

denarja osebno se ni dajalo, nakupili smo hrano, predmete, plačali položnice,.... kar je bilo potrebno.

ljudi se je zbralo preko socialne ustanove, osebno smo jih šli pogledat in jim pomagali.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.106
1.284
113
42
Prou fajn je bilo. Sej mislim da z novim letom lahko spet malo obudimo zadevo. Sicer nism pristaš da nas gre 10 gor. lahko gresta Samo Banana in Bero. Lahko pa skupaj gremo kej nabavt in seveda darujemo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.106
1.284
113
42
Patriot če slučajno bereš a sva midva kkšne fotke naredila takrat? Rihanna se ti spovneš mogoče če smo kej v tušu slikal "robo" ?

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Jest se spomnim, da je bil slikan en račun pa prikola polna robe.
Ne spomnim se pa koliko je bilo in za koga je bilo če ni šlo celo za 2 ločeni akciji.

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.779
180
63
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
...Ker ne boš verjela dejansko imaš veliko "revežev" ki ne morejo preživeti, svoje nepremičnine pa ne bi prodali za noben denar...

Moji sosedje so takšen primer. Sedijo na 1,5MIO vredni parceli, živijo v majhni, stari in vlažni bajti, dec pa fehtari okoli za denar. Mu rečem, daj prodaj en del pa pravi ni šans, še kupil bom malo. Očitno ima zadosti.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Patriot če slučajno bereš a sva midva kkšne fotke naredila takrat? Rihanna se ti spovneš mogoče če smo kej v tušu slikal "robo" ?

Sva slikala ja. Imaš v podformu.

Zdaj se je onemu podrla streha in je v socialnem stanovanju.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.079
11.185
113
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

torej ste ga rešli
evil.gif

btw. jaz sem zadovoljen sam s seboj, ne rabim nič okol talat
wink-1.gif

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

torej ste ga rešli
evil.gif

btw. jaz sem zadovoljen sam s seboj, ne rabim nič okol talat
wink-1.gif

Taki, kot si ti že v vrtcu niso hoteli 1 lego kocke delit, kaj šele, da bi komu Evrokrem dali!!
evil.gif