Alter dobrodelnost

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Okej pol pa tkolele:
-vsi, ki ste iz Lj ali okolice javite se na ZS, jaz lahko peljem stvari tekom tedna proti Štajerskemu koncu
-@stiber: tnx za podporo, naj besede meso postanejo pa vrži kaj zraven!
-@reality: get a life, pa pomagaj raje, boš boljše volje-garantirano!

Bero tebi pa svaka čast, da si načel temo, upam, da se še kakšen Štajerec angažira in kaj prispeva, če že tolko otresajo po vseh temah!

bero1

Majstr
2. sep 2007
2.916
116
63
mb+ -20km
Citat:
Uporabnik reality pravi:
človek bolan si.....

darilo ji nebo pomagalo.... dom za oskrbo starejših občanov pa ja...
Ja jaz sem bolan in verjetno je s tem kaj narobe, ker sem odprl temo o dobrodelnosti Alterašev.
Če bi vsi gledali skozi moje oče, bi bil svet lepši.
Kar se doma tiče, si si prebral, kaj sem višje napisal.
Še enkrat, ker vidim, da si težki:
S prodajo ne verjamem, da bo imela za leto dni oskrbe v domu, kaj pa potem?

@all
Sem vedel, da se vas bo nekaj javilo in skupaj vsaj malo olajšamo življeneje gospe in njenemu sinu
cheer.gif

Lp.

Tenforest

Guru
3. sep 2007
5.813
555
113
42
povsod malo
Drugače ima alter že svoj podforum Ekstra alter mone >> Kotiček dobrodelnežev malo počakaj da ti eden dovoli vstop.
Smo imeli že nekaj uspešnih podobnih akcij.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Kotiček dobrodelnežev obstaja, vendar so tam vse teme že izbrisane. Mislim, da je čas, da se v tistem kotičku odpre nova tema, v kateri bomo urejali to akcijo. Seveda sem pripravljen darovati €, le da se najde organizator/ka akcije, ki bo to zadevo speljala. Škorpy/kdo drug?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik franci pravi:
Kotiček dobrodelnežev obstaja, vendar so tam vse teme že izbrisane. Mislim, da je čas, da se v tistem kotičku odpre nova tema, v kateri bomo urejali to akcijo. Seveda sem pripravljen darovati €, le da se najde organizator/ka akcije, ki bo to zadevo speljala. Škorpy/kdo drug?

če sem prav razumel, se je javila banana za organizacijo...

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
Tako je jaz svoj prispevek+prispevke koga drugega peljem na Štajersko, usput naložim Berota, pa gremo do gospe.
Ke v svojem avtu komot peljem 5 ljudi in v prtljažnik dam kar nekaj robe, vljudno vabim vse tiste, ki imate še srce in ne kamna, da se odpravite z mano! Lj in okolica...

cheer.gif
Torej...

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Potem pa ni problema. Zadevo je potrebno le organizirat tako, da bo vsak, ki je daroval, dobil 'zapis', da je kaj daroval. Sam še vedno imam zapisek od Westie, ko sem daroval za prvo akcijo.Naj še uporabnica banana zapelje dejanja v tej smeri. Če misli resno, naj mi pošlje ZS in se zmeniva o predaji. Prek net-računov ne mislim ničesar darovat.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
@Franci: Poslala na ZS. Ker imaš kilometrino in izkušnje lahko pomagaš z temi zapisi-jaz res nimam pojma kako to izgleda.

@bero1: bravo tebi, da si temo odprl...daj še ti malo Štajerce porukaj, da pristopijo!

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
Drugače ima alter že svoj podforum Ekstra alter mone >> Kotiček dobrodelnežev malo počakaj da ti eden dovoli vstop.
Smo imeli že nekaj uspešnih podobnih akcij.

sem mu ravno hotel to napisat!

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
A vi samo selektivno pomagate
evil.gif
? Tukaj pa ne bi prispevali? Kam pa naslovimo vlogo, da lahko temo odpremo?

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.348
7.434
113
Je bilo par akcij ja, vendar je bilo tam pravilo, da smo dali denar, organizator pa je za ta denar nabavil hrano oz stvari ki jih je folk rabil. Point je bil da nikoli ni sel direktno denar. No na koncu mislim da je sel tudi kes za poloznice.

banana

Pripravnik
7. okt 2010
141
0
16
Lj
@stiber: če boš tako priden še naprej boš lahko Dedek Mraz 11 postal!!

Bravo, če bi bilo več tipov takih, da bi tudi stali za tem kar napišejo....bi blo manj bab tečnih!!
Poslala na ZS info.

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ja res je smo kar nekaj denarja spravli skup tedaj
zmaga.gif

Je pa zanimivo da se niso v tisti skupini pojavili tisti, ki s seboj nosijo veliko denarja in kupujejo ure v vrednosti 15000 ojrof, no razen eden

Nazadnje urejeno: