Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Imam nekaj delnic in vsako leto placujem stroske vzdrzevanja racuna, ceprav ni bilo v letu sklenjenih nobenih poslov. Kako bi se teh stroskov resil oz jih vsaj znizal. 2x 17eur letno je kar veliko, ce to placujeva oba.
Tudi jaz sem danes dobil pozdravčke iz Alta invest in tudi mene zanima enak odgovor. Dividend ne dobim toliko, da bi se pokrili stroški, tako da imam z "investicijo" samo stroške. Tale Alta vsako leto javi le zvišanje stroškov
A ce bi vsak mesec placeval cca 1 eur bi blo pa uredu?
Tok te košta da mas odprt racun, ce ti je to prevelik strosek pol to ni zate.
Sej je prov da rezes nepotrebne stroske da bos privarceval vsak evro ( dobesedno ). Da nisi ti tisti tip cloveka, ki hodi na pir v tiste ostarije k je najcenej pir in ne najlepse kelnarce?
Citat: Uporabnik jojo pravi:
Tudi jaz sem danes dobil pozdravčke iz Alta invest in tudi mene zanima enak odgovor. Dividend ne dobim toliko, da bi se pokrili stroški, tako da imam z "investicijo" samo stroške. Tale Alta vsako leto javi le zvišanje stroškov
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.