Aljaški malamuti

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Notranjc je to replciral na Izistajla z njegovo izjavo o psu na žaru.

Drugače pa je malamut še vedno moj sanjski pes, samo niti tašča, tast, niti moja draga niso ljubitelji psov, sploh ne sedaj ko pričakujemo 3-tjega člana družine. Tako mi ne ostane druga kot pa občudovat slikce. Psički so res lepi za znoret. Ampak enkrat do smrti ga bom sigurno imel. Kot kaže pa bom za enkrat na sprehod hodil samo z vozičkom.

Nazadnje urejeno:

furby

Pripravnik
20. jul 2008
113
0
16
Glede 3-tjega člana ti čestitam.

Jaz imam dva otroka in moram povedat da jih je vzel dobesedno za svoje. Z njim bi lahko delala dobesedno vse ( pa jaz ne dovolim, morata tudi ona imeti red in odnos do živali).

To so zelo družinski psi, ki skrbijo za svojo ·kardelo·, nebodo kar tako pustili, da bi se vklučil v skupino. S tem nemislim, da so popadlivi in ostri psi, nasprotno od tega sploh niso čuvaji, še pomagali bi nest iz hiše kod pa da bi čuvali.

Znajo pa se postavit po robu če kdo hoče kaj njegovim članom.

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
drugače pa kot ze napisano, valjda mu je pri 33+ vroče, zato pa mu je treba nudit senco, hladne prostore, kot to ponudiš sebi in ostalim ki jim je vroče.. Opazil sem, da letos je edino tistih res vročih 14 dni bil "problem" ko se psem ni dalo ama ništa. Samo poležavanje, pitje vode, in iskanje hlada, ampak isto je bilo tu pri meni, mačkam in ostalim zivim bitjem v okolici
wink-1.gif

Točno tako.
Tudi moja je bila v julijskih dneh čista koma. Tace v zrak 20 ur na dan. Hvala bogu, ker če bi me pes ganjal po tisti vročini, bi se mi zmešalo.
Druga pesem pri kužatih z gosto podlanko je pa pozimi. Takrat se je pa treba kar pretegnit zunaj.
smile-1.gif

Leia

Zelenc'
2. sep 2011
3
0
1
V psarni Hajndlberg`s Alaskan malamutes smo dobili novo leglo čistokrvnih rodovniških Aljaških malamutov. 19.7.2011 se je naša družina povečala za 8 članov.
Skotilo se je 6 samčkov in 2 samički. Spet pa smo v leglu dobili 2 bela čudeža (samčka), saj so beli malamuti zelo redki.

Pred oddajo bodo cepljeni, veterinarsko pregledani z vstavljenim mikročipom, potnim listom in rodovnikom. Za oddajo bodo v sredini septembra 2011.

mati: PRINCESS LEIA INDITAROD
oče: DAN LEGOLAS GREENLEAF

Oba imata vzrejno dovoljenje, oceno A in odlično telesno oceno.

KONTAKT:
pleh.petra@gmail.com ali hajndlberg@gmail.com,
GSM: 031 229 591
ime spletne strani
1295128-2.jpg

Priponke

• 1295128-2.jpg
    1295128-2.jpg
    25,6 KB · Ogledi: 225
Nazadnje urejeno:

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
BTW, kakšna je cena tega psa? Na netu sem našel cene med 300 in 1000€. Za rodovnik mi dol visi.