Ali še kje nudijo takoj 50% bonusa pri AO?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Ali še katera zavarovalnica ponuja takojšnjih 50% bonusa za AO in mogoče še za avtomobilski kasko?

Če JA, kakšni so pogoji? V zadnjem letu brez prometne nesreče verjetno ipd.?

luka_lj

Pripravnik
5. sep 2007
182
0
16
Ločiti moraš bonus (popust) in bonifikacijo... in bonus se da dobiti marsikje, bonifikacijo pa malo težje

Lp

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz

Mene pa zanima naslednje. Prijatelj bo kupil nov avto (18k € cena po ceniku, katera je osnova za kasko) in sedaj ga hoče obvezno in kasko zavarovat.
Pri AS in Triglavu pride to dvoje z nekaj delnimi kombiniacijami in AO+ malo čez 1k € (PR 13) .
Pri Tili-i pa mu agent ponuja, ker imajo pri njih že nekaj zavarovano 50% POPUST, ČE se zraven sklene še življenjsko zavarovanje. Na vprašanje ali teh 50% skonto velja samo za letošnje leto (leto ko je bilo sklenjeno ŽZ) mu je agent povedal, da ne in da mu bo lahko vsako leto dal 50% popust, dokler ne pride po normalni poti na 50% BONUSA.

Ali mu res lahko vsako leto da 50% popusta, ker je sklenil ŽZ? Ali gre za nateg?
confused-1.gif

CyberShot

Pripravnik
2. jun 2008
523
0
16
Maribor
Da, lahko mu da vsako leto 50% popusta, vkolikor redno plačuje polico življenskega zavarovanja. Jaz bi mu svetoval, da mu naj nebo ta komercialna fora vodilo za sklenitev življenskega zavarovanja, saj Tilia spada med najdražje produkte kar se life-a tiče, če že moram povedati direktno
smile-1.gif

Kolikor vem ima tudi ZM podobno "akcijo"

Mare2

Guru
18. avg 2007
5.004
-1.289
113
Jaz sem zastopnik pri ZM.

Tudi pri nas je možno dobiti 50% popust tako pri AO kot pri AK, če skleneš naložbeno ali življenjsko zavarovanje.

Po mojem se kar splača izkoristit.
smile-1.gif

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
brat ima sklenjeno tako zavarovanje (Triglav)....

In ne ne dobiš vsako leto 50% popusta......prvo leto 50%, drugo leto 45%, tretje leto 40%....

Poleg prišteješ še PR, ki se ti vsako leto zviša za 5% če nimaš kreša in si tam tam...... S sklenjenim zavarovanjem pa pridobiš komercialni popust in ne premijskega razreda.....

p.s. nekako se zavežeš biti pri eni zavarovalnici za še nadalnjih 10 let v kolikor želiš prejemati tak popust.

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
tudi sam imam pri triglavu zavarovan avto, kjer plačujem življensko zavarovanje 30€/mesec (vezava za 10 let) in sem do sedaj še vedno imel 50% popusta in ne vsako leto manj!? Če pa imaš nesrečo, katere povzročitelj si sam pa ti grejo procenti navzdol...

forgot1

Fizikalc
7. feb 2010
1.615
88
48
Zavarovalnice uporabljajo nasledno varianto :

- skleneš življensko zavarovanje
- skleneš avtomobilsko zavarovanje (AO, kasko ali AO+kasko)
- dobiš 50% bonifikacije na vse.

Kje je finta ?

Razlika bonifikacije se krije iz zaslužka na polici življenskega zavarovanja.

Torej kar ti prikažejo kot ugodnost na prvi polici, izgubiš na drugi.
Le da ti tega nihče ne pove.

Pa ja ni kdo pomislil, da mu bo zavarovalnica kaj podarila ?

LP

urby20

Majstr
14. jul 2010
3.148
357
83
Goriska
normalno, v teh časih ti nobena živa duša ničesar ne podari, je pa to idealno za mlade voznike, ki hočejo imeti takoj od začetka 50% popusta na avtomobilsko zavarovanje, da se življenjsko zavarujejo in pač plačuješ 30€/mesec, če ti to ni problem. Po 10 letih itak dobiš povrnjen nazaj ves denar z nekaj malimi obrestmi, ki si ga plačeval 10 let vsak mesec po 30€, tako, da na koncu to niti ni tako slabo.

To govorim iz lastnih izkušenj.

Bastard

Fizikalc
21. feb 2008
1.636
0
36
Agenti še dajejo popuste če imaš življenjsko zavarovanje TRIGLAV? V mislih komercialni popust