Če jutri ni nobenega posta od tebe...Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Ravnokar cepljen
Uporabnik jest5 pravi:
Ravnokar cepljen
Citat:
Uporabnik stein pravi:
I respectfully disagree.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Sicer pa nevem kaj druge sprašuješ, ti sam najbolje veš a se boš cepil ali ne.
Jaz sem sicer letos že prebolel nekaj, kar imenujem "neka gripa" (zdravniki kot običajno clueless...*) tako, da se ne bom. Nikoli se niti nisem.
* - ni mišljeno kot žalitev, ampak opis stanja
PS: Če se komu da, lahko opišem simptome in poskusimo ugotoviti, kaj je bilo. Kot v oni temi (od Apollo8, če se ne motim).
Uf, kako me je strahCitat:
Uporabnik stein pravi:
Uporabnik jest5 pravi:
Ravnokar cepljen
Ti vse lepo piše, samo prebrati je potrebno.Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Proti! Prvič, kaj veš kaj vse ti še vbrizgajo poleg, nenamerno recimo.
Vsaka! Čisto vsaka bolezen je stres za telo. Večji stres, kot ceplenje. Ampak ti praviš, da je to zihr dobrCitat:
Tretjič, imunskemu sistemu verjetno ne škoduje, če se sam zboota, kar ima za posledico da si zbolel in se telo bori
Pojma nimaš, pa jebat ga, nisi ne prvi in žal ne edini.Citat:
in s cepivi se mi zdi, da si manjšamo možnost obrambe na dolgi rok, kot je to npr. pri antibiotikih. Moje mnenje in moj pogled zakaj se ne cepim.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
aja pa glede gripe, nein danke,več delamo na imunosti, čaji, aktivnost, svež zrak pa je. nisem bil lani nič bolan, mogoče kak dan malo slabše počutje to pa tudi vse. Brez cepljenja.
Citat:
Uporabnik philips pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
aja pa glede gripe, nein danke,več delamo na imunosti, čaji, aktivnost, svež zrak pa je. nisem bil lani nič bolan, mogoče kak dan malo slabše počutje to pa tudi vse. Brez cepljenja.
Glej, če se ti ne rabiš/nočeš cepiti, še ne pomeni da moraš svoje mnenje vsiljevati tudi drugim. Nekateri nimajo tako dobrega imunskega sistema ali pa so iz kakršnega koli drugega razloga v "rizični" skupini, za katere se cepljenje priporoča.
Sej ti to ne bo težko pokazati z linkom ane?Citat:
celo podal je link kjer njegov alter jest10 in podobni so kar za pobijanje tistih ki se ne cepijo...