Ali se cepit proti gripi letos?

jest5

Guru
18. avg 2007
25.917
-8.643
113
Jaz se bom. Zakaj bi se tiste nekaj dni jebal z vročino, če se mi ni treba

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.414
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sicer sem nenavadno odporen proti gripi - npr. se ne nalezem od bližnjih, ko zbolijo....me pa vsakih 5 let rukne do amena kaka gripa, pa obležim cel teden, še naslednji teden sem pa švoh.

Verjetno se bom proti sezonski.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Letos je cepivo kombinirano, se pravi se cepiš proti obem gripam z enim cepljenjem. Sicer pa nevem kaj druge sprašuješ, ti sam najbolje veš a se boš cepil ali ne.

Jaz se nebom, ker nikoli ne zbolim za gripo razen kadar se cepim
smile-1.gif

LP

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Sicer pa nevem kaj druge sprašuješ, ti sam najbolje veš a se boš cepil ali ne.
I respectfully disagree.

Jaz sem sicer letos že prebolel nekaj, kar imenujem "neka gripa" (zdravniki kot običajno clueless...*) tako, da se ne bom. Nikoli se niti nisem.

* - ni mišljeno kot žalitev, ampak opis stanja

PS: Če se komu da, lahko opišem simptome in poskusimo ugotoviti, kaj je bilo. Kot v oni temi (od Apollo8, če se ne motim).

Nazadnje urejeno:

SamSvoj

Majstr
28. okt 2010
2.138
355
83
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:

Jaz se nebom, ker nikoli ne zbolim za gripo razen kadar se cepim
smile-1.gif

Nisi zares zbolel, le razvil si simptome podobne bolezni (gripi). Tako vsaj pravijo mojstri.
Jaz se ne bom cepil. Imam skrivno orožje pri rokah, če se pokaže potreba. Nežnejši spol ga uporablja redno (vsaj rjavolaske pod krinko; res pa na drugem delu telesa, kar je tudi prav)
grims-1.gif

Nazadnje urejeno:

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Sicer pa nevem kaj druge sprašuješ, ti sam najbolje veš a se boš cepil ali ne.
I respectfully disagree.

Jaz sem sicer letos že prebolel nekaj, kar imenujem "neka gripa" (zdravniki kot običajno clueless...*) tako, da se ne bom. Nikoli se niti nisem.

* - ni mišljeno kot žalitev, ampak opis stanja

PS: Če se komu da, lahko opišem simptome in poskusimo ugotoviti, kaj je bilo. Kot v oni temi (od Apollo8, če se ne motim).

če ti misliš, da bo nekdo zapravljal čas in denar za neko random virozo, ki je bila, se hudo motiš

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Meni se take zadeve ne zdijo potrebne. Nikoli še nisem imela gripe in nasploh se mi zdi prej škodljivo kot koristno cepiti proti nečemu kar najverjetneje sploh ne boš izskusil. Taka cepiva zagotovo niso čisto nedolžna, tko da če že, se mi zdi bolje zdraviti v primeru, da zboliš.

lp