Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
zlahti in prijateljem tudi jaz nikoli ne racunam. ne morem. to je cisto drug svet ...
kar se pa tice DURS-a ... faaaak ... mislim ... da ima nekdo celo toliko casa, da se s tem ukvarja!? jaz sem prevec zaposlen z delom, iskanjem novih priloznosti, fotkanjem. in iskreno, se z DJ Beatom zelo strinjam, dobro je napisal (no, saj sem poskusil nekaj podobnega jaz napisat).
plus, sem ena tistih oseb, ki gleda na konkurenco tako, da so mi brca v rit, da delam se boljse, se se bolj trudim ...
lahko pa DURS spremlja nas forum ...
Mogoče sem malo narobe napisal... žlahta je delala tam v javni ustanovi, pa sem potem bolj za svoje veselje naredil za tisto ustanovo... in ko je šlo od ust do ust, kdo ti je pa to delal... pa sem pridobil nekaj strank., katerim pa potem nisem več mogel delati zastonj.
Ma Durs je itak en velik svinjak, nesposobni so se spraviti na velike ribe, ali pa so celo podkupljeni, da se ne spravijo na njih... medtem ko male ljudi oberejo do kosti. Kaj pa lahko naredijo temu alterašu, ki je postavil vprašanje? Nič, saj ni naredil nobenega prekrška. Vsak lahko dela zastonj neko delo, če mu tako paše.