ali n70 ali 6120 ali e50

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.693
113
torej preprosto ali vzet nov 6120 pri simobilu. ali vzet od kolega star n70 ki si mu že lepo poznajo sledi uporabe ampak dela normalno.
cena novega 70€ cena tega od kolega 50€
glede na to da nimam pojma kak so kaj cene nevem če je poštena cena 50€ al je bolje vzet novo 6120.

hvala za pomoč

Nazadnje urejeno:

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.543
297
83
Bolše vzet novo Nokio 6120 kot rableno N70
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Deky_ pravi:
Bolše vzet novo Nokio 6120 kot rableno N70
wink-1.gif

Boljše vzet tudi rabljeno N6120 kot novo N70.
Potrebuješ le pol ure igranja in nastavitev, da ugotoviš prednosti
novejše in bogatejše verzije Symbiana, hitrosti in teže/velikosti.

lp,
Mpix

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.693
113
ok hvala. bom vzel novo 6120
rablene se ne splača ker so dražje kot nove hehe

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.693
113
in če sem sedaj v primerjavi e50 in 6120 kaj se mi bolj splača. telefon se bo uporabjal za klicanje, pomebn je tudi fotoaparat za občasne posnetke. videotelefonija mi je nepomembna. vglavnem pa iščem nek telefon na katerem bo laufal garmin xt, da nebom rabo na peciklu zraven vlačit dlančnika.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
zakaj bi ga odklepal? pri najpriljubljenejšem operaterju so valda odklenjeni,... valda ne boš jemal tistega vodafonovega z grdejšim menijem,...

stupid-1.gif

b

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik borovnica pravi:
zakaj bi ga odklepal? pri najpriljubljenejšem operaterju so valda odklenjeni,... valda ne boš jemal tistega vodafonovega z grdejšim menijem,...

stupid-1.gif

b

Odklenil bi ga zaradi prodaje. Menije ima čisto spodobne, vodafone logo ni moteč,
z delovanjem in uporabo sem zelo zadovoljen, edino WiFi mi je manjkal, pa sem
zamenjal. Za drugo Nokio, seveda... Kaj bi brez zanesljivosti, enostavnosti in vseh
sladkorčkov, ki jih nudi S60
srce-1.gif

Ker pa čutim nekaj sarkazma, moja draga modra jagoda, pa lahko povem, da sem
še vedno uporabnik vaših storitev, pa čeprav ne vseh, ki sem jih preizkusil in bi jih
v primeru primernega delovanja še vedno z veseljem uporabljal.

Marketing ni le celostna podoba, slogani, plakati ob cesti, simpatične hostese. Je tudi
odgovornost do izpolnjevanja uporabnikovih pričakovanj, odnos zaposlenih do strank
oziroma drugih ljudi med delovnim in privatnim časom, nasmeh receptorke ali čistilke
na hodniku vaših prostorov, način vožnje vaših "brandanih" vozil na cesti in seveda tudi
zapisi na raznoraznih forumih. Vsaka veriga ima svoj najšibkejši člen.
Uspešno podjetje, kakršno vsekakor je tudi Simobil, si preveč šibkih členov v boju z
"najpriljubljenejšimi" ne more privoščiti.

Svet je navsezadnje takšen, kot ga vidiš... v ogledalu!

lp,
Mpix

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.693
113
hehe itak. je zmagal boljši foto in večji displej. je pa garmin topo in pa nokia sports tracker dosti bol uporabn kot sem mislil.
letim na bajk zdaj zadeve sprobat hehe

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana

aplauz.gif

Ni ravno najnovejši model, pa ima vseeno vse prednosti S60 in zelo kvalitetno kamero.
Želim ti čimvečjo uporabo SportsTrackerja
cheer.gif
Pa kakšne fotke nalepi zraven na public...

lp,
Mpix

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
saj veš da sem alergičen na to da kupiš telefon pri si.mobilu uporabljaš pa drugje,... dobim pikice,...
se pa strinjam s tvojim drugim delom, kaj vse gradi image,...in k tem stremimo ,...

l.p. b

Megapixel

Pripravnik
28. sep 2007
976
2
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
jebeštrga pa tako
smile-1.gif

track je narjen nemorem ga pa uploadat hehe

Ej, ful je simpl. Lahko se registriraš na PC-u, potem pa Username in Password vneseš
v nastavitve Nokie. Dela ful dobr in lepo je pogledat na public site kje vse ljudje športajo,
pa še kake fotke so lahko zraven. Updejtaš preko WiFi ali podatkovnega paketa GPRS/UMTS.

Sem primerjal N95 z vgrajenim GPS-om in E51 z zunanjim BT GPS-om. V gozdu N95 ni
ravno blestela... celo na odprtem se kdaj izgubi, kljub vklopljenem AGPS. Nekako solidna
je edino v odprtem stanju na nosilcu pod vetrobranskim steklom brez atermičnega premaza.
Sem kar malo razočaran... Pa imam zadnji firmware...
Povsem drugače je z E51 in zun. GPS-om (MTK čipset, 32 ur avtonomije...). Obe napravi vtaknem
v nahrbtnik, ledvičko... deluje tudi v gozdu pod visokim drevjem.
Sports Tracker ti pokaže vso statistiko opravljene poti skupaj z grafi, poda pa tudi porabo kalorij.
N95 zna celo šteti korake, morda malce na približno, porabo kalorij pa mi kaže dvakrat preveliko, medtem
ko kombinacija z E51 deluje zelo podobno kot Polar oziroma Ipod z Nike+ senzorjem.

Poizkusi. Upam, da bo Nokia izdelala tudi kakšen trainer, tako kot Polar ali Suunto.

lp,
Mpix

luka51

Guru
16. avg 2007
14.414
5.693
113
evo sem tracker zrihtal. blo je neka napačna nastavitev v povezavi pa mi je jamral da geslo ni pravo.
drugače pa se mi zdi uporabna funkcija shrani za google, potem ap v google mapu odpreš in ti pokaže statistiko.

zdaj me še nekaj zanima če veš. kako nardiš da ti v trackerju prikazuje bilokakšno mapo. da ni samo pot na belem ozadju.