Ali jim tudi mi sledimo ??

Car

POSTman
4. avg 2007
8.572
1.821
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
V živalski vrt?
sprasujem se.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Enkrat sem slišal, da bi se naj bodoči dohtarji (kirurgi) na njih učili,
al sem mogoče samo želel slišat to, raj ko da se učijo na meni
tongue-1.gif

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
Citat:
Uporabnik Abraham pravi:
Plus tega so jo pol vrgli v smeti in je pač čistilka zato tam.
grims-1.gif

Saj res, tokrat brez heca: kam dajo amputirane ude po posegu?
confused-1.gif

Ker si ne predstavljam, da bi kar vrgli v smeti, kot naprimer zobe (tam spuli in fukne v kanto, nikome ništa. Ali so to posebne kante?).
medicinske fakultete. če je tam dovolj pa pod nevarne odpadke pa v koto.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Nevarne odpadke?
confused-1.gif

Zakaj pa bi bila, naprimer ta hrvaška noga, nevarni odpadek? Bi koga brcnila v rit? In v Koto? A ne delajo tam kostne moke in mačje hrane?

erikson

Guru
25. avg 2007
22.732
6.502
113
Citat:
Uporabnik skala pravi:
ne znati južno od kolpe narečij ni enako kot znati samo slovensko. sicer pa dobro da je vajena krvi da ji ni slabo ratalo. je redno na kolinah al od česa je krvi vajena?

"Ko je zdravnik začel rezati nogo pacienta, ki sem jo držala, sem se zgrudila na tla," je zapisala 46-letna Lidija Mraz, ki so jo poklicali v operacijsko dvorano, da bi pomagala pri operaciji.

Mrazova je tudi sama končala na bolniški, ker je imela zaradi šoka ob operaciji težave zaradi visokega pritiska in je morala tudi sama poiskati zdravniško pomoč. 

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.209
6.993
113
pri taščici
Odpadki gredo v poseben za to namenjene vreče, kam pa tista vreče romajo pa ne vem. Vejo pa na Snagi.
Vsaj pred desetimi leti je bilo tako.
Meni lastnih operacijih niso pustili gledat (potem sem špegal preko luči na stropu in špegla na steni) , za morebitne oglede drugih operacij niso hoteli nič slišati. Pa sem kar imel pogum držati nogo....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Ne vem kako si ti predstavljaš operacijsko dvorano, ampak načeloma ni to klavnica, kjer bi kri špricala okrog
grin1.gif
Najbrž res, ampak recimo ko so mi sekali ven modrostni zob, je bilo na tistem prtu na meni kar fino rdeče pošpricano.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
To ti je Killa zanalašč razštemal čeljust, za kazen, ker grdo govoriš okoli o zoboderjih.
grin1.gif