Ali divjate po naselju?

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Če se mi zdi varno, vozim ponavadi do 10km/h čez omejitve v naselju, v določenih situacijah pa lahko tudi do 50% pod omejitvijo, odvisno, kako precenim zadevo.

zmaga.gif
Enako.

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.990
-375
113
enako...

sem bil pa včasih mlad pa neumen, pa smo tud tišali ponoči... sam zdej ne vem, kaj sem vidu takrat zanimivega v tem...

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
pravilno razmišljaš,
čeprav se tudi sramujem svojih "dejavnosti" na cesti (in ne na parkingu špara) in jih že nekaj časa ne izvajam več (pravzaprav nimam niti "pogojev" )
wink-1.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
nisem vsega bral, lahko pa se pohvalim da sem NEKOČ NEKJE omejitev prekoračil za 500%.
Sicer pa več ali manj vozim po omejitvah vsaj kar se hitrosti 50kmh tiče

Pri omejitvi 50 km/h težka.

Je pa res, da imajo ponekod na dvoriščih firm omejitev 10 km/h. Tam pa že možno.

kazamurnik

Fizikalc
3. avg 2008
1.604
5
38
Jaz grem pa čez naselja po omejitvah...pa ne zaradi policajev ampak zaradi pešcev ki skačejo na cesto kot nore kure in ne gledajo prav nič.

Hm...hitra vožnja dejmo reč da ni divjanje......divjanje bi blo bolj ,ko se prehiteva v škarje ,pa se seka nepregledne ovinke in take neumnosti...seveda je poleg tega avtomatsko še hitrost.Sem pa že videl razne pilote ki so po omejitvah prehitevali lepo počasi v nepregledne ovinke direkt v škarje....in ko misliš da ga je enkrat izučilo...naredi neumnost še enkrat zaporedoma.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kdo od vas si upa priznati, da divja po naselju kadar je 100% prepričan, da policajem tam ne bo z radarjem?

Denimo da ste se malo prej peljali v nasprotno smer, da je minuto pred vami kolega ki bi vas obvestil, da vidite dovolj daleč da jih ni, na mestih kjer jih ni nikoli........

Kaj pa je to takega?

Sred tedna ob 3 zjutraj kjer sma na cesti jaz in kak ježek, sem z mojimi 88km/h manj nevaren kot pa en oča v jugotu
ki vozi v koloni pri 50 na uro ob treh popoldan.

Me bote zdaj obglavli ker trdim da mam jaz z ABS in 120€ gumami + refleksi večjo šanso za "nekarambol" kot
pa en 70 letni oča v jugotu ki je komaj prišel skoz tehničnega + njegovi refleksi enaki kot jih ima morska kumara?

Enako velja za AC, jaz se z 180 na 0 ustavim prej kot oča (spet z jugotom) iz 130-0.

Nevem kaj je to takega za priznat.

Ob 3 zjutraj pa v naselju tut nevem koga bi lahko fental, osnovnošolci (ki bi naj bili najbolj kritični) so itak v posteljah,
tistega Francelna ki leži sred ceste pijan kot čep bom pa brezskrbi videl dovolj hitro.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Jaz sem se pritoževal nad mestnim clio radarjem v eni od prejšnjih tem. Primer, ob 3-4h zjutraj vozim, če razmere dopuščajo max. 10-20km/h hitrej, to so običajno prazni odseki, dobro osvetljeni, brez križišč.

Bil sem označen za divjaka, ki mu je potrebno vzeti izpit.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Kaj mestni redar te je nameril?

Ni me nameril, ampak sem dajal primer v sosednji temi, če bi me nameril ob 3-4h zjutraj, se mi ni zdelo racionalno. Podobno, kot radar na koncu klanca, tisto sem pa res doživel.
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Ma te jutranje meritve so kar nekaj. Enkrat se peljem čez dravsko polje (po cesti da nebo pomote) s kolegovim motorjem,
3km ravnine, ne levo ne desno niti grma kajšele civilizacije, ga v tretji navijem pač do konca, in model mi pomaha iza
edinega hrasta daleč naokoli; pravtako na motorju... Itak ni mogel namerit nič, kazen za neprilagojeno hitrost pa je vseeno padla...

Se nič ne bunim, ok posral sem ga, jebat ga, pa mu nato tako prijateljsko rečem, če je blo to potrebno glede nato da je
on tudi motorist (pa še sam je bil; ko bi razumel da motorist motorista bol obrajta če vidi da sta oba kul in izhajata iz istega "hobija"),
pa je samo nekaj siknil v smislu "kaj pa divjaš"... Res se mi jebe za kazen ki mislim da je bila 15k sit, ampak dam gre človek
izigravat takega kretena,... Nevem no, to so tiste žalostne pri nasi policiji. Medtem ko sma birokratovala se je mimo peljalo mogoče 5 avtov,
smo na lokaciji oz. delu slovenije kjer se dosti dosti pije, od teh petih je eden mogo met čez dovoljeno v krvi pa je kak je,... Ampak ne,
jaz sem bil bolj pomemben z kaznijo za 15k ki sem se oddaljli od civilizacije samo zadto da sem ga lahko navil tako se spodobi...

Napisal pritožbo, moja beseda proti njegovi, uspešno.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.703
6.720
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
nisem vsega bral, lahko pa se pohvalim da sem NEKOČ NEKJE omejitev prekoračil za 500%.
Sicer pa več ali manj vozim po omejitvah vsaj kar se hitrosti 50kmh tiče

Pri omejitvi 50 km/h težka.

Je pa res, da imajo ponekod na dvoriščih firm omejitev 10 km/h. Tam pa že možno.

z motorjem na 40
bonk.gif
je pa res da je to "med naseljema, ravnina nekaj 100 m brez hiš...)

sicer pa fužine so omejene na 30, pa verjemi da se poleti najdejo projektili ki za 500% presežejo hitrost (druga se zvrti ko keks)

sad

Guru
24. avg 2007
21.043
9.684
113
Ne.
Če voziš po omejitvah zaradi policistov si en navaden imbecil.