Ma te jutranje meritve so kar nekaj. Enkrat se peljem čez dravsko polje (po cesti da nebo pomote) s kolegovim motorjem,
3km ravnine, ne levo ne desno niti grma kajšele civilizacije, ga v tretji navijem pač do konca, in model mi pomaha iza
edinega hrasta daleč naokoli; pravtako na motorju... Itak ni mogel namerit nič, kazen za neprilagojeno hitrost pa je vseeno padla...
Se nič ne bunim, ok posral sem ga, jebat ga, pa mu nato tako prijateljsko rečem, če je blo to potrebno glede nato da je
on tudi motorist (pa še sam je bil; ko bi razumel da motorist motorista bol obrajta če vidi da sta oba kul in izhajata iz istega "hobija"),
pa je samo nekaj siknil v smislu "kaj pa divjaš"... Res se mi jebe za kazen ki mislim da je bila 15k sit, ampak dam gre človek
izigravat takega kretena,... Nevem no, to so tiste žalostne pri nasi policiji. Medtem ko sma birokratovala se je mimo peljalo mogoče 5 avtov,
smo na lokaciji oz. delu slovenije kjer se dosti dosti pije, od teh petih je eden mogo met čez dovoljeno v krvi pa je kak je,... Ampak ne,
jaz sem bil bolj pomemben z kaznijo za 15k ki sem se oddaljli od civilizacije samo zadto da sem ga lahko navil tako se spodobi...
Napisal pritožbo, moja beseda proti njegovi, uspešno.