Ali divjate po naselju?

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Kdo od vas si upa priznati, da divja po naselju kadar je 100% prepričan, da policajem tam ne bo z radarjem?

Denimo da ste se malo prej peljali v nasprotno smer, da je minuto pred vami kolega ki bi vas obvestil, da vidite dovolj daleč da jih ni, na mestih kjer jih ni nikoli........

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.524
10.743
113
vedno, sploh pred vrtci in solami, najraje zjutraj med 7 am in 8 am, pa potem okol 12:00...

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
vedno, sploh pred vrtci in solami, najraje zjutraj med 7 am in 8 am, pa potem okol 12:00...

Enako
evil.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
ne, pospešim pa pred tablo, kjer vem da nebo radarja oz. kjer so table že itak postavljene sred polja/gozda

Mare77

Fizikalc
13. feb 2009
1.327
8
38
47
Okolica južne LJ.
Če se mi zdi varno, vozim ponavadi do 10km/h čez omejitve v naselju, v določenih situacijah pa lahko tudi do 50% pod omejitvijo, odvisno, kako precenim zadevo. Z enoprostorcem z 1,6 16V mašino nisem ravno hiter in tudi o kakih pospeških nima smisla govoriti. Raje pazim na porabo...
priden.gif

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Kdo od vas si upa priznati, da divja po naselju kadar je 100% prepričan, da policajem tam ne bo z radarjem?

Denimo da ste se malo prej peljali v nasprotno smer, da je minuto pred vami kolega ki bi vas obvestil, da vidite dovolj daleč da jih ni, na mestih kjer jih ni nikoli........

Nikoli. Moraš biti malo
stupid-1.gif
da divjaš po naselju.

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:

Kaj misliš pod naselje? Ker znano je, da je tvoje menje, o tem kaj je naselje, drugačno od večine.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.524
1.231
113
jaz tudi! še najbolj všeč so mi tiste šole, ko imajo dvojne ležeče policaje na kratki razdalji.... potem pa probam ulovit tako hitrost da na prvem skočim in preskočim drugega ležečega...... zakaj bi me blo treba 2x rukat
confused-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Po moje ni potrebe po norenju po vaseh, ker je drugje dosti več placa.

Me pa jezi, ker se mi ravno v naseljih prilimajo na rit razni nestrpneži, ki bi želeli peljati, nevem, 60, 70???, ki jim potem izven naselja ponavadi zbežim.
wink-1.gif

Jernej

Fizikalc
18. avg 2007
7.124
0
36

Omejevalnik hitrosti na 54 km/h in se sploh ne sekiram za hitrost. Po potrebi pač še počasneje.

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik zajbel pravi:
Citat:

Kaj misliš pod naselje? Ker znano je, da je tvoje menje, o tem kaj je naselje, drugačno od večine.
Pod to mislim tisto, kar je definirano v 14.čl. (44) zakona o javnih cestah.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.267
1.897
113
jaz se v naselju držim omejitve do + 10....ne glede na prepričanje a je fraj ali ne a so policaji ali ne..pa se kar dobro obnese.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
čisto odvisno od situacije. pri nas je itak znano da je vsaj polovica omejitev v naselju napačnih in to v obe smeri. recimo v mb titov most, širok kot ac je 50
stupid-1.gif
seveda živi bog ne vozi 50, razen ko se ve da so na koncu inkasanti. pa naša ulica recimo. 20-30 max kaj lahko tam voziš, omejitev 50. seveda se najdejo tudi bolniki ki se držijo omejitev in vozijo 50 v tej ulici

sass

Guru
1. sep 2007
5.214
852
113
Citat:
Uporabnik Jernej pravi:

Omejevalnik hitrosti na 54 km/h in se sploh ne sekiram za hitrost. Po potrebi pač še počasneje.

enako, le da je omejevalnik hitrosti na 60 km/h (oz. 70 tam, kjer je omejitev 60). v zadnjih treh mesecih sem peljal mimo treh policajev z radarji, vedno brez problema. tako da, omejevalnik rulz
smile-1.gif

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.521
1.109
113
Tudi pod razno ne divjam. Večkrat čez naselje hodim peš in večkrat kolnem kretene, ki si dajejo duška...

In tako vedno vozim po omejitvi, tudi ob 3. ponoči. Če se mi pa kdo na rit prilima, pa z veseljem peljem še kakšen km/h manj ali pa "čistim" šipe...

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Citat:

Kako pa ti voziš v naselju? Ti imaš eno resno fobijo pred policaji pa proračunom, bogve če so jo kje na svetu znanstveniki že poimenovali.

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Citat:

Kako pa ti voziš v naselju? Ti imaš eno resno fobijo pred policaji pa proračunom, bogve če so jo kje na svetu znanstveniki že poimenovali.

So, so. Policophobia. Synthman je pač subjekt iz raziskave, ki se mu je uspelo iz inštituta za preiskovanje fobij v svet na tej strani rešetk pretihotapiti med umazanim tedenskim perilom.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ja, jaz tudi divjam, sploh pred vrtci in šolami, grem pač rusko ruleto in ful kulsko se mi zdi ko vidim tiste table omejitev 40, otroci na poti ali šolska pot, jaz pa ga 120 mimo žgem. Zaenkrat še ni bilo nič, morem potrkat.
evil.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
glede na to, da se vozim skozi taka naselja, ker je dostikrat kakšen dospod v modrem in lahko hitko kdo(še posebej kak otrok skoči na cesto), se kar držim 50ke(okej včasih - ponoči, ko ni nobenega nikjer mal več)...