Ali bo Simič ukinil kablašem infrastrukturo?

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ne, nisem prebral članka. Sploh pa, kako lahko TI navajaš članek kot verodostojen vir, saj vendar ja trdiš, da so vsi mediji podkupljeni. Al to velja enako, kot pri regulativah, če ti pašejo, so OK, če ne, je skupnoskledarstvo.. Dej, bodi dosleden.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
A si ti glup, ali se samo delaš? In zakaj trdiš, da bi moral GG plačati objavo tega članka v Dnevniku, s katerim testira javno mnenje?
rolleyes-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
A si ti glup, ali se samo delaš? In zakaj trdiš, da bi moral GG plačati objavo tega članka v Dnevniku, s katerim testira javno mnenje?
rolleyes-1.gif
Jaz nič ne trdim, ti praviš, da so mediji plačani s strani skupnoskledarjev (kadar je primerno, seveda). O gluposti pa toliko, ti probaš vse nasnarediti za glupe, kadar se ti ne klanjamo. Nisem te nekoč v prazno imenoval Alkalaj.

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Ne razumem čemu toliko cviljenja in rompompoma s političnim priokusom. Nekdo se očitno že počuti ogroženega.

Ko se vihti sekiro nad T1, treba ploskati, ko se vihti sekiro nad vsemi operaterji, se je pa treba skriti za nacionalni interes ane.

Ginginova

Guru
28. jul 2007
6.522
1.405
113
Ja, samo je en blem, in sicer to, da se bo sekira vihtela nad vsemi razen nad Telekomom. Slednji bo čisto slučajno izbranec, ki bo gradil in imel to super duper enovito omrežje v nacionalnem interesu, drugi bodo pa sisali veslo pod pogoji, ki jih bo narekoval Telekom.

Seveda bo spet maloprodajna cena, ki jo bo ponujal Telekom, nižja od veleprodajne. Ko se bo kdo Simiču zbudil, da naj to zregulira, pa pride na sonce njegov slavni govor, da tega pa ne sme, ker bi tako omejeval svobodno tržno iniciativo.
wink-1.gif

Ogo

Nazadnje urejeno:

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif
Jaz nič ne trdim, ti praviš, da so mediji plačani s strani skupnoskledarjev (kadar je primerno, seveda). O gluposti pa toliko, ti probaš vse nasnarediti za glupe, kadar se ti ne klanjamo. Nisem te nekoč v prazno imenoval Alkalaj.
Torej braniš Nikolaja Mengelejeviča Simiča, ki po mojem v življenju ni delal drugega, kot prisluškoval telefonskim razgovorom? Bravo majstore, tko se dela.

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Ne razumem čemu toliko cviljenja in rompompoma s političnim priokusom. Nekdo se očitno že počuti ogroženega.

Ko se vihti sekiro nad T1, treba ploskati, ko se vihti sekiro nad vsemi operaterji, se je pa treba skriti za nacionalni interes ane.
Vem, da ne razumeš, zato ti bom še enkrat počasi povedal: tolovajriš Simič, pudl od GG-ja, je rekel, da bo samo ena širokopasovna tehnologija v Sloveniji in da bo protokole, tehnologije in dobavitelje določal državni organ, kamor bo kadrirala vladajoča politika. Ker jim ne diši delovanje trga, bodo pa oni določali tudi cene, tako kot to počnejo že desetletja z bencinom, kruhom, mlekom, nepremičninami in letalskimi leti na Kaymane.

Tko, upam, da si sedaj štekal.
cool-1.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Citat:
rolleyes-1.gif
Torej braniš Nikolaja Mengelejeviča Simiča, ki po mojem v življenju ni delal drugega, kot prisluškoval telefonskim razgovorom? Bravo majstore, tko se dela.
No vidiš, v tem je razlika, jaz nikogar niti ne branim, niti nisem proti, itak mi mal dol visi za vse te miškulance. Itak mi je jasno, da so vsi po vrsti navadni nategneti in da nimajo prav nobene morale in samodiscipline. Ne postavljam se na nikogaršnjo stran. Lih zato, ker vse skupaj gledam od daleč in z nasmeškom, mam občutek, da je tole Simičevo blebetanje enako Stalinovemu obračanju zalivskega toka in Maovem ukinjanju časovnih pasov - tatalna glupost, ki ne bo šla skoz.

Ti pa si se postavil na eno stran, ki jo braniš z okopov in do zadnje kaplje krvi, ne glede na žrtve in ne glede na to, kaj "tvoji" glavaši počnejo, oni so nezmotljivi, torej tudi ti. Zelo črno-belo.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Tako je, MadMitch. Za svobodo je potrebno iti tudi na barikade, če to situacija zahteva!
Ne bodi patetičen, za ideale ginu budale. Spet odgovor, ki ga vedno serviraš, ko nimaš argumenta.
tongue-1.gif

NavadniNimda

Fizikalc
8. sep 2007
1.070
0
36
Hyde-Park.si
Od tebe niti en argument, samo ad-hominem sranje že cel cajt.

Upam, da se vsaj drugim forumašem ne yebe za napovedano državno-zapovedano višanje cen in dolgoročno slabšanje kvalitete storitev, ki jih je napovedal "slovenski Berija".

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Pa dej no si že dopovedat, da iz tega ne bo nič. A si res tolk zabit, da to verjameš, al samo provociraš?

mmx

Fizikalc
16. nov 2007
2.275
14
38
Malce moreš razumet, da zadnje dni slabo spi.

1. Podizvajalci mahajo s stečajem.
2. Lastnik napovedujejo prodajo.
3. ..in sedaj se govori še o poenotenju omrežij z regulacijo.

Naj se zdere, tukaj ga bore malo kdo sliši.

Ena od točka naj se zgodi, pa je piška pečena in sentimentalni fanatizem privezan na poljanski postelji.

Nazadnje urejeno:

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Malce moreš razumet, da zadnje dni slabo spi.

1. Podizvajalci mahajo s stečajem.
2. Lastnik napovedujejo prodajo.
3. ..in sedaj se govori še o poenotenju omrežij z regulacijo.

Naj se zdere, tukaj ga bore malo kdo sliši.

Ena od točka naj se zgodi, pa je piška pečena in sentimentalni fanatizen privezan na poljanski postelji.

Ne, potem bo obrnil ploščo in nas prepričeval, da je le tako prav in res, again.
hysterical-1.gif