Jaz nič ne trdim, ti praviš, da so mediji plačani s strani skupnoskledarjev (kadar je primerno, seveda). O gluposti pa toliko, ti probaš vse nasnarediti za glupe, kadar se ti ne klanjamo. Nisem te nekoč v prazno imenoval Alkalaj.Citat:
Uporabnik NavadniNimda pravi:
A si ti glup, ali se samo delaš? In zakaj trdiš, da bi moral GG plačati objavo tega članka v Dnevniku, s katerim testira javno mnenje?
Torej braniš Nikolaja Mengelejeviča Simiča, ki po mojem v življenju ni delal drugega, kot prisluškoval telefonskim razgovorom? Bravo majstore, tko se dela.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Jaz nič ne trdim, ti praviš, da so mediji plačani s strani skupnoskledarjev (kadar je primerno, seveda). O gluposti pa toliko, ti probaš vse nasnarediti za glupe, kadar se ti ne klanjamo. Nisem te nekoč v prazno imenoval Alkalaj.Citat:
A si ti glup, ali se samo delaš? In zakaj trdiš, da bi moral GG plačati objavo tega članka v Dnevniku, s katerim testira javno mnenje?
Vem, da ne razumeš, zato ti bom še enkrat počasi povedal: tolovajriš Simič, pudl od GG-ja, je rekel, da bo samo ena širokopasovna tehnologija v Sloveniji in da bo protokole, tehnologije in dobavitelje določal državni organ, kamor bo kadrirala vladajoča politika. Ker jim ne diši delovanje trga, bodo pa oni določali tudi cene, tako kot to počnejo že desetletja z bencinom, kruhom, mlekom, nepremičninami in letalskimi leti na Kaymane.Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Ne razumem čemu toliko cviljenja in rompompoma s političnim priokusom. Nekdo se očitno že počuti ogroženega.
Ko se vihti sekiro nad T1, treba ploskati, ko se vihti sekiro nad vsemi operaterji, se je pa treba skriti za nacionalni interes ane.
No vidiš, v tem je razlika, jaz nikogar niti ne branim, niti nisem proti, itak mi mal dol visi za vse te miškulance. Itak mi je jasno, da so vsi po vrsti navadni nategneti in da nimajo prav nobene morale in samodiscipline. Ne postavljam se na nikogaršnjo stran. Lih zato, ker vse skupaj gledam od daleč in z nasmeškom, mam občutek, da je tole Simičevo blebetanje enako Stalinovemu obračanju zalivskega toka in Maovem ukinjanju časovnih pasov - tatalna glupost, ki ne bo šla skoz.Citat:
Torej braniš Nikolaja Mengelejeviča Simiča, ki po mojem v življenju ni delal drugega, kot prisluškoval telefonskim razgovorom? Bravo majstore, tko se dela.Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Ne bodi patetičen, za ideale ginu budale. Spet odgovor, ki ga vedno serviraš, ko nimaš argumenta.Citat:
Tako je, MadMitch. Za svobodo je potrebno iti tudi na barikade, če to situacija zahteva!
Citat:
Le odgovoril sem na tvoj prejšnji post, ki je bil res nabit z dejstvi.
Citat:
Uporabnik mmx pravi:
Malce moreš razumet, da zadnje dni slabo spi.
1. Podizvajalci mahajo s stečajem.
2. Lastnik napovedujejo prodajo.
3. ..in sedaj se govori še o poenotenju omrežij z regulacijo.
Naj se zdere, tukaj ga bore malo kdo sliši.
Ena od točka naj se zgodi, pa je piška pečena in sentimentalni fanatizen privezan na poljanski postelji.