Ali bistveno več fukate, odkar ste na facebooku?

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
raje rečem, da sva se lepo mela ...
wink-1.gif

dejstvo je, da meni FB full pomaga, najti nekoga je full lažje, se potem z njim nekaj dogovoriti in to narediti. dobro, priznam, da je bil zgoraj omenjen primer edini (zaenkrat), ampak FB-ja nimam zato, da bi več fookal, temveč da z ljudmi, s katerimi sodelujem, lažje sodelujem.

plus, da sem tako dosti bolj na tekočem, kaj se s temi ljudmi dogaja in recimo na fotošutingu vso stvar lažje izpelješ tako, odbiješ napetost in posledično je outcome še boljši.
smile-1.gif

zrel si za novo titulo. fbfukac

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik banana pravi:
@ mamca: Vaša gnada, se vam iskreno opravičujem, kadar bom omenjala ali naslavljala takšno častitljivo ustanovo, kakor je bila moja alma mati (o.p.a.: bi bilo bolje, da bi to v nat lat zapisala) bom zapisala univerza. Nikakor, naj vas ne skrbi, vaše pomisleke ne bi bilo moč pripistai staromodnosti.

Ti mula jedna!
10.gif

Ja. Slovnica in pravopis sta res edini problem v tem delu foruma.
bonk.gif

Čigav alter si že ti? Spet rihana?

Nazadnje urejeno:

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
he he, pa ti vaši alterji..prosi admina, naj preveri IP naslove, pa ti bo povedal, da ni alter od nikogar
wink-1.gif

bansh 28- si mislil sodelavka Banana? a je huda?
smile-1.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Čigav alter si že ti? Spet rihana?

dragi kolega Ynos !

če bi se kdaj nalimal na kakšnem "mitingu", pikniku al pa mejbi na pjači, bi vedel, da to nisem jaz. več ti ne bom razlagal ..

mene poznaš le še pod dvema nickoma. primarni in pa ta, s katerim ti odgovarjam. ostalo NO GO anymore.

s spoštovanjem !!

lp

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Sicer nisem vsega bral, pa najprej odgovor, tak domač in pošten:

Nič. Zaradi FB ne
smile-1.gif

Glede uporabnosti pa lahko rečem, da je primeren za to, ko se dela kaka zabava, za posel ali pa kar tako... izkušnja je, da koliko je bilo prijavljenih, jih je dejansko prišlo... ljudje uporabljajo FB za različne namene, opazi pa se, da facebook neuserji napadate FB userje, kar je čisto nepotrebno.
zmaga.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Jaz jemljem facebook kot neke vrste privat forum med znanci, prijatelji. Recimo se mi zalušta da gremo na martinovanje v Ljutomer. Napišeš na fb "gre kdo zraven na martinovanje v Ljutomer" in se interesenti sami javijo, ni treba po telefonskem imeniku klicarit okoli.
V nedeljo popoldne postane dolgčas in se zalušta pivo. Napišeš na fb "grem na pivo tja pa tja" in kdor ima čas bo videl to na fb, pa priletel tudi sam.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
No kaj pa jaz ko mam na fb manj kot 60 ljudi, a sem weird ker pač nočem met vseh sošolcev iz oš pa sš pa faksa.. pa vseh spoznanih nevem kje.. klinc... js fb štejem pod eno vrsto svoje zasebnosti in ne sprejmem vsazga in tud ne requestam kot eni ki so dobesedno obsedeni s tem da majo 4500 kolegov, od tega jih pa lih 10 poznajo.
Mam ljudi ki so mi tko al drgač "pri srcu" in to je to. In z vsakim mam nek stik, nobenga nimam kr tko, da je samo številka. Z enimi mal manj čvekam, z drugimi več...

Na vprašanje topica pa sploh ne bom odgovarjala.. Če hočeš več intimnega življenja, ti fb ne bo kej dost pomagal.. priporočam kakšen online dejt portal, v zadnjih časih ni da ni reklamnih pasic za kej takega.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
mam FB..folka se je naklikalo kr neki, mnogim sem rekel, da nisem pravi.

kaj vidim dobrega v FB.. kako sliko cica amce.

nisem še namoču zarad FB, anredu posel, kupil ali prodal, pa tut na špijači nisem bil.

tisti s katerimi hodim na pijačo, kosilo, klepet..so mi nekoč davno zaupal najbolj sveti niz cifer..gsm stevilko.

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ah klinc... js sm spoznala na novo enga starga kolega k se nisva vidla in slišala sto let.. no pol pa kr sprehodki pa kavice pa kino pa to.. in lol mi on pove da sva v vezi.. js pa umrla od smeha, kwa.. jah okay ane.. a če se od prej poznaš pa pol najdeš na fb, še šteje kot da si se spoznal na fb al ne.. nevem, v glavnm.. ja bistveno več f**** odkar sm na fbju
hysterical-1.gif

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
ja kva pa naj drucga rečm?.. če so kle vsi taki bom pa še jst ratala tko da nam preveč izstopala, aj?

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, povozila vse svoje vrednote, brmmm brrmmmm s Tomo Vinkovičem...
hysterical-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.023
10.768
113
kod Džej-Zija
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Ah klinc... js sm spoznala na novo enga starga kolega k se nisva vidla in slišala sto let.. no pol pa kr sprehodki pa kavice pa kino pa to.. in lol mi on pove da sva v vezi.. js pa umrla od smeha, kwa.. jah okay ane.. a če se od prej poznaš pa pol najdeš na fb, še šteje kot da si se spoznal na fb al ne.. nevem, v glavnm.. ja bistveno več f**** odkar sm na fbju
hysterical-1.gif

A so ti že povedali, da držanje za roko in gledanje lune v dvoje ni f*****e?
confused-1.gif