Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
pol nekih delno zasebnih slik nimaš na FB?
sicer kaj bi te spraševal, ti itak nimaš zasebnosti
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Gatto. Dvajsetkrat.Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Ne.
Bistveno več pa odkar sem na Alterju.
Daj izdaj heroje, ki so se žrtvovali.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Kajti, ne slepimo se, ne obstaja drug razumen razlog, zakaj bi nekdo, ki je vsaj približno normalen, bil član nečesa takega, kot je facebook.Tam vsi iščete fuk, to je dejstvo.
Se pravi nimaš ga in ocenjuješ zakaj ga drugi uporabljajo. sam ga nisi uporabljal niti ga ne poznaš. Facebook je ok. Se ni treba prostiturirat, da bi ga lahko izkoristil.
Citat:
Uporabnik banana pravi:
-stik z ljudmi z faxa (niso vsi študirali v Slo, rojstnem kraju ali radiju 300 km), prednost pred Skypom so slike
Citat:
Uporabnik banana pravi:
Drugi razlogi:
-stik z ljudmi, ki jih spoznaš na seminarjih, eventih, počitnicah, žurih...v tujini
-stik z ljudmi z faxa (niso vsi študirali v Slo, rojstnem kraju ali radiju 300 km), prednost pred Skypom so slike
-stik z ljudmi s katerimi si se v določenem času v lajfu zaštekal, pa te je tok lajfa potem odnesel
-pasenje firbca po slikah ljudi, ki so bili nekoč v tvojem lajfu, vendar nimaš potrebe, da bi bili s5 (vrtec, taborniki, SŠ, ex sodelavci, bivši...)
Men se dejansko ne zdi FB medij za iskat potencialne tipe/bejbe. Bolj na to gledam, kot na mktg orodje (zato nikoli ne lajkam nič profitnega, ker nočem bit del zastonj reasearcha)!
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
ta suhi škavec pušča?
Citat:
Uporabnik banana pravi:
@ mamca: Vaša gnada, se vam iskreno opravičujem, kadar bom omenjala ali naslavljala takšno častitljivo ustanovo, kakor je bila moja alma mati (o.p.a.: bi bilo bolje, da bi to v nat lat zapisala) bom zapisala univerza. Nikakor, naj vas ne skrbi, vaše pomisleke ne bi bilo moč pripistai staromodnosti.
Citat:
Uporabnik Mamca pravi:
Citat:
Uporabnik banana pravi:
@ mamca: Vaša gnada, se vam iskreno opravičujem, kadar bom omenjala ali naslavljala takšno častitljivo ustanovo, kakor je bila moja alma mati (o.p.a.: bi bilo bolje, da bi to v nat lat zapisala) bom zapisala univerza. Nikakor, naj vas ne skrbi, vaše pomisleke ne bi bilo moč pripistai staromodnosti.
Ti mula jedna!