Ali bistveno več fukate, odkar ste na facebooku?

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Nimam facebooka.Sprašujem tiste, ki ga imate.Po pravici povejte, koliko več bab vam rata povaljat, odkar ste člani te skupnosti.Kajti, ne slepimo se, ne obstaja drug razumen razlog, zakaj bi nekdo, ki je vsaj približno normalen, bil član nečesa takega, kot je facebook.Tam vsi iščete fuk, to je dejstvo.

Štejejo samo realizirani fuki, kavice in virtualna prijateljstva s slovenskimi missicami ne.Povejte svoj rezultat!

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
?

ne vem za tiste, ki imajo po 500 frendov kaj iščejo..

jas mam samo 50 frendov. pa še to bi jih lahko 20 gladko zbrisal.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Kajti, ne slepimo se, ne obstaja drug razumen razlog, zakaj bi nekdo, ki je vsaj približno normalen, bil član nečesa takega, kot je facebook.Tam vsi iščete fuk, to je dejstvo.

Se pravi nimaš ga in ocenjuješ zakaj ga drugi uporabljajo. sam ga nisi uporabljal niti ga ne poznaš. Facebook je ok. Se ni treba prostiturirat, da bi ga lahko izkoristil.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
tip ne dobi, zdaj sprašuje če bi lahko preko facebooka..

verjetno tudi to ne bo šlo.

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
po pravici.....

Facebook je eno veliko jebačko orodje....
smile-1.gif
.....

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Vidim kak ti jih na rojstni dan pride 5, ostalih 14 povabljenih pa je zbolelo.

Vidim kak ti jih na rojstni dan pride 150 pa se jih 120 sprašuje kako je ime slavljencu, pa kje se da dobiš še več zastonj pijače...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
fuka nben ne dobi..povprečje je 0,00000000000025 gratis fuka na člana
posel se ne sklene noben
kako pijačo lahko plačaš.

men je veliko bolj všeč alter. se da amrsikaj prodat..in spoznat odlično družbo. z ženskam pa kriza tko k vedno. če so dobre jih ni na www, slabe pa ni treba kle iskat, se povsod ponudijo same

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ti maš 500 fejsfuk frendov? srečen sem zate
bonk.gif

729, več kot 500 jih poznam osebno. Jebat ga dve osnovni šoli, ena srednja, dva faksa, doat nočnega živlenja,
nekaj časa floride in delo na križarski ladji pač nanese zumo ljudi.

Je pa sicer FB super stvar, sploh ko si v nekem kraju kjer mas frenda in ga lepo povabiš na pivo, ker z telefonskimi
ki se menjavajo vsake 3 tedne nima smisla držat kontakta.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
čak, a to si prijatelji al jih samo poznaš? jaz poznam osebno tudi 1000 ljudi ali več?

ti bom dal povabilo da bos moj prijatelj, ahaha (malo morgen)

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Če lahko pri nekom komot prespim v kaliforniji, sem z njim 8 mesece skupaj delal in preživljal prosti čas ga smatram za prijatelja.

Al mi more za vsak božič poslat čestitko in za rojstni dan kupit novo kolo?

Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ti bom dal povabilo da bos moj prijatelj, ahaha (malo morgen)

Frajer, ni kaj.

In negre se zato da je čudno če mas malo frendov, čudno se mi zdi da se nekateri zgražajo če jih imas več kot 200, če mi sede
da vsakič ko se logiram lahko chatam z 4imi frendi z mesta in okolice mi sede, tistemu ki pa ne pa nerabi, ampak nevem zakaj
ima nekdo z 50 frendi voljo nekomu govorit zakaj jih ma 1200 če vseh ne pozna. Oba sta na fejsbooku, oba sta člana enega
portala, nevem zakaj tu neko "obrekovanje", naj vsak ima svoj krog frendov kolikor mu sede, enim pase nonstop debatirat, drugim
pa ne.

Potemtakem prej razumem take ki niso na FB (pa se zmrdujejo nad fb uporabniki) kot pa take ki imajo za čudne tiste ki imajo miljon
frendov, a oba sta del določene skupnosti. Mi to že meji na faušijo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pol nekih delno zasebnih slik nimaš na FB?

sicer kaj bi te spraševal, ti itak nimaš zasebnosti
wink-1.gif