Hm, kdo ga je komu "uvalio"?Citat:
Uporabnik Rotty pravi:
To se tudi jaz sprašujem, kaj jim gre po glavi, ko napišejo tako neumnost, katero bo javnost z veseljem povzela. Po drugi strani imam pa spet raje to, da nekdo direktno napiše kaj si misli, kot npr. opozicija, kjer se Jankoviæev nasmeh nariše okoli in okoli obraza, zraven ti ga pa on in njegova familija "uvalijo".
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Alenki Paulin se je že pred časom odpeljalo. Ampak dajmo raje o pozitivnih zgodbah, da negativci ne prevladajo.
FOTO: Predsednik Pahor za božič kot natakar
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Alenki Paulin se je že pred časom odpeljalo. Ampak dajmo raje o pozitivnih zgodbah, da negativci ne prevladajo.
Tale Pahor mi ni prav nič pri srcu in ga ne maram glih, ampak če bo s tem delom po Sloveniji nadaljeval tud med mandatom, svaka mu čast.
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Meni to ni normalno.
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Meni to ni normalno.
Meni ni normalno, da je tale tema v Čveku, čeprav imamo zraven istočasno dva oddelka za politične nebuloze...
Citat:
Prosim, če odgovorni premaknejo v Parlament...čeprav...bi raje videl manj takšnih tem v parlementu
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Tale Pahor mi ni prav nič pri srcu in ga ne maram glih, ampak če bo s tem delom po Sloveniji nadaljeval tud med mandatom, svaka mu čast.
Citat:
Uporabnik tony pravi:
Citat:
Uporabnik sdpa pravi:
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Enako, če bo šel tako naprej bomo imeli za spremembo predsednika od katerega končno imamo nekaj konkretnega
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Vsaj nekaj dela da svojo plačo zasluži