Tale s ptuja se je zelo resno lotil zadeve. Sem že pred časom gledal in je naredil kar velik upgrade glede na začetek. Samo za 3k€... me ceneje pride, da komu plačam.
A so kakšne robotske, za pametn denar da zmorejo strme klance?
Nimam velik travnate površine ampak imam dva strma klanca, praktično ne morš stat na strmini.
Ma jst imam še 1x bolj strmo kot je tole. Sej pravim, ne morš stat.
zelo popularno je, da se gor doda kovinske zobnike na kolesa.
potem pa kozeMa jst imam še 1x bolj strmo kot je tole. Sej pravim, ne morš stat.
Sončno elektrarno gor postavi, pa koze spodaj za travo, pa bo.potem pa koze
Sam imam tudi eno parcelo, ki mi samo sive lase dela. 2x na leto nekak pokosim. Bolj kot razmišljam manj mi je jasno s čim bi se je lotil, pa da nimam stroškov in extra dela.
jaz bi imel koze, samo potem pa moja "koza" pravi, ne eno, vsaj 3. potem pa 3 bi prehitro vse pojedel. pozimi moram kupovat seno, pa vodo jim nosit... kosilnce so pa par tisoč evrov, tudi rabljene...
bi se moral še 2x rodit, da bi si povrnil investicijoSončno elektrarno gor postavi, pa koze spodaj za travo, pa bo.
...mislim da so se zmotili...Ali je kdo kupil ta komplet?
Sem klical, pa se me samo podajajo...
Moram iti v trgovino in potem upam, da na blagajni ve za kaj se gre? Preko spleta ni šans?
Poglej priponko 60419
Smo ja.Ali je kdo kupil ta komplet?
Moram iti v trgovino in potem upam, da na blagajni ve za kaj se gre? Preko spleta ni šans?
Poglej priponko 60419
Ne gre. Vsaj zaenkrat. Se pa menda pripravljajo spremembe v tej smeri; kao dvonamenska raba kmetijskega zemljišča. Živi bili pa videli.Sončno elektrarno gor postavi, pa koze spodaj za travo, pa bo.
Kot je povedal Karakala. Dokler je akcija (in imajo zalogo) ne bi smela bit težava. Mi smo mislim da lani enkrat vzeli podobno kombinacijo nahrbtnika in baterijske žage. Bolj zaradi nahrbnika, ki je drugače mnogokratnik cene kompleta. Čeprav bi tale kombinacija bila bolj uporabna, vsaj za nas...Ali je kdo kupil ta komplet?
Poglej priponko 60419