Citat:
Uporabnik Infernus pravi:
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Točno tole Dunlopko sem dal pred slabim mesecem gor, pa se že občutno pozna da je pobralo gumo (sodelavec mi zadnjič niti ni verjel, da je pravzaprav še čisto nova guma)... Sicer lepo lima, vendar me nekako skrbi, da bodo v jeseni gume za v kanto, namesto, da bi zdržale vsaj 2 sezoni. Drugače pa nimam pripomb na gumo, edino tale obraba me je hudo razočaral.
Koliko km si pa naredil z njimi? Jaz sem jih dal gor lani julija in do sredine oktobra naredil ~15k km in so gume obrabljene približno isto kot kakšna druga letna guma. Zdaj sem pa z letnimi v treh tednih naredil skoraj 4k km pa tudi ne opažam neke hude obrabe.
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Menda sem že kje omenil......da sem kupil continentalke sportcontact 2 195/45/15.......
Niti centa mi ni žal
Zaj še me samo zanima kako dolgo bodo zdržale s tako agresivno vožnjo
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
ponavadi jih tako pozre od divjanja skozi ovinke ker robove vlece pod gumo.
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Brgo, to je popolnoma normalno. Vsako gumo pobere, nobena ni večna! Tudi če se boš 40 vozilSosed je imel Continentalke PC2 in so ob normalni vožnji zdržale brez težav 60.000km, pa ni najbolj umirjen voznik! Bomo videli so rekli slepi...
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ja, 75k ni slabo.. nisem ravno najboljše razumel odgovora, se opravičujem
Citat:
Uporabnik leprotto pravi:
Ker so mi spodaj temo zaprli, bom še tukaj poskusila. Kje dobiti ugodno eno pnevmatiko Vredestein sportrac3 v Ljubljani?