Akcije letalskih kart

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Tole si malo poglej... Barcelona

Ponudba je sicer s hotelom...a imaš ugoden namig na poceni letalske karte tudi zraven
wink-1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
KSZ:

kje bi se dalo dobiti ugodno varianto za Tenerife v januarju?
smile-1.gif

a samo karto,sicer si malo pozen vendar vseeno,ryanair iz bergama,jaz grem 22 janurja povratna 75€
evil.gif

če boš rabil info za namestitev(privat) in avto(teden 80€) povej

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
Avto za 80 EUR brez vseh potrebnih zavarovanj, tako mu povej.

PS: bil večkrat na Kanarih (7), pa ga tako poceni z zavarovanji nisem dobil...
Pazi se Goldcarja, Orlando...

Cicar je ok, enako Europcar, samo je to že drugi cenovni razred, govori z vsemi zavarovanji

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
z vsemi zavarovanji,brez kreditne kartice,brez pologov...

pa da ne bom moral spet replyat

payless je franšiza cicarja,ki je znan da je nekako najbolj zanesljiv rentcarprovider,
očitno boš moral še parkrat na kanarce da ti bo uspelo
tongue-1.gif

http://www.payless.es/EN

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Uf, za cca 25 ljudi rabim:

Odhod : 10.4. (lokacije Maribor, Ljubljana, Zagreb, Graz) - Barcelona (BCN)
Povratek : 13.4. Barcelona (BCN) - .......

Kak nizkocenovnik...kaka akcija?
HVALA!

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
če koga zanima - ravno kupili letalsko karto:

Benetke - Singapur - Tokio - Los Angeles (alternativa NY/Seattle/...)

Cena? sitnica, samo malenkost več kot najcenejša enosmerna Ljubljana - London v istem mesecu in manj, kot sem dal za OnePlus One
smile-1.gif

v domačih valutah? ene 10 gajb laškega v Mercatorju!

edit: karte seveda na voljo tudi drugim, termini na voljo od sedaj pa vse do (vsaj) konca junija)

Nazadnje urejeno:

VinS

Pripravnik
27. jan 2012
359
0
16
Obišči stran
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Kako pa nazaj? Za 500evrskih iz ny?

več variant - ali koristiti milje, iti z norvegian (cena ny-oslo od 116€, ny - munchen od 183€; LA - london od 190€; la - munchen od 220€, la -zagreb od 260€) ali pa mogoče naleteti na kakšno podobno akcijo na tej relaciji.

ne glede na vse - tudi če pride malo več je to še vedno pot okoli sveta za dobrih 500€, kar ni ravno slabo
smile-1.gif

dejk0

Pripravnik
25. apr 2009
837
21
18
Kje bi na enem mestu našel ugodne ponudbe za lete okrog novega leta? Se je pokazalo, da bova kar nekaj dni frej in bi mogoče šla v kakšno evropsko ali svetovno prestolnico...

vogel

Majstr
1. sep 2007
1.531
267
83
KZS

Kje najceneje priti (iz okoliških letališč) do abu dhabija enkrat v januarju ter povratno nazaj na isto letališče?

pumaX

Fizikalc
5. sep 2007
2.183
0
36
Maribor
Obišči stran
Citat:
Uporabnik vogel pravi:
KZS

Kje najceneje priti (iz okoliških letališč) do abu dhabija enkrat v januarju ter povratno nazaj na isto letališče?

Air Serbia... iz Ljubljane...okoli 360eur.
Prestopiš v Beogradu. Beograd - Abu Dhabi je direkt let.
Jaz sem recimo gledala za termin 13-20.1.2015.

Raveman

Pripravnik
12. avg 2014
56
0
6
Letel bi v Peking...potem malo potoval in nazaj recimo po možnosti iz Honkonga...ali pa Pekinga če je treba...pač 1dan železnice nazaj :D

Drugače pa če ma kdo kakšen predlog notranjega leta (poceni) kam na obalo...da recimo 16dni kitajske pa recimo še 5 dni izležavanja Bali pa od tam domov
smile-1.gif
... ali pa kaki Filipini...ne vem...odprt za predloge...

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
ksz...

Imam Goopti voucher, ki so mi ga dali lani ob nekih zapletih pri poti (bolezen otroka) in sedaj moram porabiti 55 EUR do 6.3.2015 na relaciji Ljubljana - Italija. Morda ne bi smel objaviti tu... v tem primeru naj se odstrani. Skratka, če kdo rabi, mu je itak vseeno ali plača z voucherjem ali denarjem.

LP

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
Citat:
Uporabnik Raveman pravi:
Letel bi v Peking...potem malo potoval in nazaj recimo po možnosti iz Honkonga...ali pa Pekinga če je treba...pač 1dan železnice nazaj :D

Drugače pa če ma kdo kakšen predlog notranjega leta (poceni) kam na obalo...da recimo 16dni kitajske pa recimo še 5 dni izležavanja Bali pa od tam domov
smile-1.gif
... ali pa kaki Filipini...ne vem...odprt za predloge...

Nisi napisal od kod.... zato sem dal primer Munchen.

Munich to Beijing on the 02-Jul
Beijing to Hong Kong on the 15-Jul
Hong Kong to Vienna on the 21-Jul
1 Adult
od 886,12 EUR naprej... sigurno pa se najde še kje ceneje.

Vse zgoraj navedeno je z V Star Alliance, Air China in Lufthansa

Let MUC - PEK traja 9h55m
PEK-HKG (odvisno od linije) 3h15m do 3h45m
HKG-PEK pa odvisno, ali boš prestopal v Pekingu ali Frankfurtu.... ali pa direkt.... 13-19h (sliši se ogromno, a upoštevati je potrebno prestopanje časovnega pasa...)

HKG sem dal skozi v avgustu 2014... tja sem šel s 5kg prtljage, nazaj s 48
evil.gif

Elektronika bistveno ceneje kot pri nas, hrana tudi. Za preračun valut iz HongKong Dollarjev v EUR ni neke hude panike.... 10 HKD= 1 EUR.
Npr. McDonalds menu je od 24 HKD naprej.... na letališču pa je dražje, celih 42HKD
hysterical-1.gif

Za transport se splača vzeti Octopuss kartico...cena 150 HKD, od tega je 50 HKD oz. 5 EUR za kavcijo, 10 EUR oz. 100HKD pa je uporabnega.
Kartica Octopuss velja tudi za nakup v večini kioskov, dostikrat tudi pri vstopninah v muzeje itd.... večina pa jih je itak zastonj...
Najdražji prevoz, ki sem ga plačal, je bil na drug konec HKG in je stal neverjetnih 9,2 HKD
grin1.gif

Obvezen ogled, če si v HKG:
a) Celinski del - Kowloon
- Vsak večer ob 20uri Simphony of lights - lightshow po glasbi v Victoria Harbour - Metro postaja Tsim Sha Tsui ali East Tsim Sha Tsui..
- Avenue of Stars
- Space Museum
- Tsim Sha Tsui park - v bistvu v kateri koli park greš, so nenormalno dobro urejeni...
- Zanimiv je tudi Kai Tak - bivše letališče, spremenjeno v park in postajališče za križarke...zadeva je nekoliko nedostopna, metro do tja ne vozi, potrebna kombinacija z avtobusom
b) Otoški del - Hong Kong v originalu
- Cultural Plaza - v okolici same znane stavbe iz vseh filmov, sicer vidne iz celinske strani, kot so npr. Bank Of China ipd.
- The Peak
- Botanični vrt
- Živalski vrt na odprtem
c) Drugo
- računalniški center (Golden dragon computer center) ... če si freak... se ti zmeša... ni da ni...
- Appliu street - stojnice...
- ostale stojnice.. od hrane do pijače... biciklov pa televizij.... vse se najde...

LP M