Saj sem rekel, iskanje igle v senu. če se je beseda prijela, potem ne vem, zakaj bi jo izkoreninili.Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Ce je tebi logicno da letalo plove, potem pa se pac strinjaj s tem izrazom, nihce ti ne brani. Ca pa dovedes malo kisika sivim celicam, bos pogruntal, da letalo pac leti in ne plove ali pluje. Ce se to poneumljanje in odsotnost logicnega razmisljanje prenese se na novinarje in 'novinarje', dobimo zraven se glupo ljudstvo in smo tam kjer smo.
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
2011 nisem bil, bil pa sem 2009 in 2007. In bom tudi 2013.
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Tega izraza ne uporablja noben pilot - potem se fazo križarjenja prevede v potovanje. In namen jezika je komuniciranje, na pa zadoščanje nacionalističnim težnjam.Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Kar ne pomeni, da ce je tako v prirocniku, da je prav. Potovalna hitrost.
ker vse deluje na principu vzgona potem lahko vse pluje... mogoče pa ker deluje na principu vzgona potem vzganja?Citat:
Uporabnik mr_ pravi:
Ce je tebi logicno da letalo plove, potem pa se pac strinjaj s tem izrazom, nihce ti ne brani. Ca pa dovedes malo kisika sivim celicam, bos pogruntal, da letalo pac leti in ne plove ali pluje. Ce se to poneumljanje in odsotnost logicnega razmisljanje prenese se na novinarje in 'novinarje', dobimo zraven se glupo ljudstvo in smo tam kjer smo.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Kecskemét je letos ponovno (avgusta), smo pa že kakšna 2 meseca nazaj še komaj dobili hotel... Vsekakor pa se da v Kecskemétu videt mnogo več, kot na Airpowerju...
Evo sem pogledu...
http://airshowinfo.hu/en/2013kecskemet.html
Največje presenečenje so definitivno (z mojega vidika) Ruski vitezi s svojimi Su27![]()
to pa se verjetno splaca res videt,,,,ce pridejo s Su-ji je to hudi šov...mogoče pa resše kaki dan izleta naredimo v budimpesto
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Kecskemét je letos ponovno (avgusta), smo pa že kakšna 2 meseca nazaj še komaj dobili hotel... Vsekakor pa se da v Kecskemétu videt mnogo več, kot na Airpowerju...
Evo sem pogledu...
Največje presenečenje so definitivno (z mojega vidika) Ruski vitezi s svojimi Su27![]()
to pa se verjetno splaca res videt,,,,ce pridejo s Su-ji je to hudi šov...mogoče pa resše kaki dan izleta naredimo v budimpesto
Če so to ranga Strizhi, je to pač tak........ akrobati kot akrobati, noben hud presežek, delajo Arrowsi boljše zadeve v zraku![]()
Na Airpower grem, pa upam da bo vreme boljše kot predlani.
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Evo sem pogledu...
Če so to ranga Strizhi, je to pač tak........ akrobati kot akrobati, noben hud presežek, delajo Arrowsi boljše zadeve v zraku![]()
Na Airpower grem, pa upam da bo vreme boljše kot predlani.
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Ja to se gre za en dan, maš dost. Itak prideš zjutraj in si cel dan na tistem travniku, šetaš naokoli, poješ hrano ki si jo s sabo pripeljal in popiješ ves pir v mrzli prenosni skrinji, obvezno je imet kapo in pa zložljive stole da se razkomotiš. Pa kakšen daljnogled in vhf sprejemnik da poslušaš njihovo komunikacijo. Aja pa en fotkič za vse te slike ki jih boš itak samo enkrat pogledal.
Odhod pa pozno popoldne ko si čisto izmozgan in pa opečen od sonca (cbb). No tole glede sonca je lahko problem če maš otroke s sabo al pa Spirita (ki faše sončarico), mogoče je fajn imet v avtu še en zložljiv senčnik če je slučajno močno sonce, ker sicer ni nobene sence tam.![]()