Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Preberi kolumno iz linka zgoraj, se bos prepoznal
Sem prebral kolumno, od začeka do konca. Nekako se ne najdem - ne na eni, ne na drugi strani.
Ne pijem vina z deci vode, ne fehtarim po gostilnah za eno rundo, ne trdim okrog, da kogarkoli sponzorirajo Arabci ali Al Kaida in vsekakor ne volim proti nekomu (ali za, kakor ti paše) na podlgai njegovih korenin, ali (Bog ne daj) končnice njegovega priimka.
Ne vem, če ti je padlo voko, a sredi decembra je naše podjetje intenzivno iskalo delavce, izkušene in neizkušene, za delo doma in v tujini. Plača za SLO razmere zelo dobra, urejeni vsi statusi, plača redna, nadure izplačane in po regelcih, takisto dopust in regers. Za Slo razmere skoraj sanje...
No, javil se je eden (1, en, one, einz, single) v treh (3, drei, three, tres) mesecih. Na koncu smo bili primorani "uvoziti" delavce iz Srbije in Bolgarije. Njim ni bil problem. Plača za njihove razmere "druga Švica."
Kje je bil g. Pašiæ takrat? Delovna mesta so bila razpisana po vsej Sloveniji, na vseh zavodih. V naši evidenci g. Pašiæa ni.
Pašiæ je svetski manipulataor. Njegov adobrovoljnost je bila nič drugega kot nabiranje političnih točk. Ko je popušil na volitvah, je potegnil črto nazaj v Singapur. Pa ne moti me to. Niti me ne moti, da si jabiral točke s prostovoljnim delom. Moti me njegovo pljuvanje države, ki mu je omogočila, da se je zasotnj izšolal, za kar se pač je (ventilator za mešanje lufta), nato pa je spi.zdil v Singapur. In pol se je kao kot veliki dobrotnik, skoraj kot Mesija, vrnil nazaj v rodno grudi, da bi kaj? Jo popeljal v svetlo prihodnost? Boljši jutri?