Jaz sem šele danes našel čas, da sem ga sestavil.
In potem videl, da imam doma samo 5W30 olje, tako da ga nisem preizkusil.
In potem videl, da imam doma samo 5W30 olje, tako da ga nisem preizkusil.
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:Pomoje samo baker na statorju oksidira pa ga je treba vsake tolk mal pognat da se zdrgne pa s5 dela...
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:Pomoje samo baker na statorju oksidira pa ga je treba vsake tolk mal pognat da se zdrgne pa s5 dela...
... ponavadi sploh nima statorskega kolektorja.
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Ko sem vklopil reflektor 300W ni tega niti opazil
Ne morem da ne bi pripomnil, da je štartal na prvi poteg. Ne moreš verjamet. Še kosilnico s Honda motorjem moram včasih dvakrat potegnit.
Motor sorazmerno mirno dela in je tih, ker ima veliki izpušni lonec
Teke maš tud v določenih interdiskontih....celo 3500W za tm tm €...A tole je pa boljš? Tole Avstrijci delajo, če prav vidim.
Bencinski agregat Zipper ZI-STE2800IV (Inverter)
Bencinski agregat Zipper ZI-STE2800IV (Inverter) z izhodno močjo 2,5 kW je optimalen za uporabo na vrtu, v kampu in ostalih aktivnostih na prostem. Odlično se obnese...www.bfcshop.si
Kiporja ni več že dve leti. Firma je šla v stečaj. Imam dva inverterja Kipor zaenkrat še delata. Naslednica Kiporja je firma DEHRAY.sicer se je govorilo da je Kippor najboljši med "kopijami"
Če rabiš 1kw in če to furaš z agregatom, ki zmore 1kw, tega ne boš počel dolgo.potem vzameš najcenejšega kitajca pri moči ki jo rabiš