Afriški otroci rešeni

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Nuška bi lahko še kaj več, glede na to, da je imela za svoje otroke skoraj zastonj vrtec...

In kot da ni v Sloveniji pomoči potrebnih otrok...

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Cvenk gre za bogate plače na unicef, dolj pa oguljene deke...

tko... da....

Gavran

direktor!
22. jul 2007
9.130
5.073
113
Nuku`Alofa
Tip nima s čim preživljati družine, v letu in pol pa naštepa dva froca... Tak sistem humanitarne pomoči (v stilu dajmo jim hrano in zdravila) je generator vedno večjega števila novih in novih lačnih, pri tem pa zelo efektivno ubija lokalno pridelavo hrane - le kateri [cenzura] bi se šel pridelavo hrane v Afriki, če vsake toliko časa pripelje letalo desetih debelih firbcev in nekaj ton moke s prekoračenim rokom trajanja?

matejm1994

Fizikalc
1. jan 2009
1.119
2
38
Samo res, ene par mesecov nazaj so me kar serijsko ustavljali študenti ki so delali za unicef.... in želelei da na mesec nakažem 5€. Saj bi... če nebi šlo za plače.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
+potem menda slišijo vsi ti afričani kako se v evropi lepo živi kako smo vsi preskrbljeni in potem množično na juriš nad evropo...

tale nuša mi pa drugače deluje, kot da je šla dol na safari...

edino za kar bi jim dal je kontracepcija. zakaj rabijo toliko otok, če jih ne morejo vzdrževat?

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik asteliks pravi:
Zahvala rešiteljem
Če je vsak prispeval jurja € ,se je kar nekaj cvenka nabralo tam doli.

Turisti
cheer.gif

Pa še kakšnega Zulu tiča, lahko probajo stare babe.
hysterical-1.gif

lafarge

Pripravnik
12. jun 2013
569
0
16
Tele muslimanske fore, so v vsem tem nerazvitem svetu popularne.... Štepsanje otrok, medtem ko starša nimata za golo preživetje....

apartheid je bil za njih luxus, ki ga nikoli več nebodo imeli. Sicer se sliši rasistično, a vendar posledice ko ti nesposobni ljudje dobijo oblast so vidne po vsej Afriki...

Sem gledal en dokumentarc tujska legija in na vprašanje vojakov kaj so si v afriki najbolj zapomnili, so rekl da so siti teh pof... lenih ljudi, ki se jim tud rit ne da dvignt...

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Bravo. Te so se pa res znašli. Ceneje iti na dopust v Afriko kot so šli oni, ne gre. I tata bi sine.

Edit:
Citat:
28-letna študentka marketinga

Dobr to dekle študira, zgleda se je velik naučila, da zna pocen pridt skos.

Nazadnje urejeno:

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Po mojem pol danega keša zakurijo zase in za birokracijo na ravni svetovne organizacije.

skala

Majstr
27. feb 2013
10.089
346
83
Kamnje
druga polovica gre za lokalne veljake ki naj bi pošiljke razdelili ampak jih raje za orožje menjajo.

motofrik

Majstr
24. dec 2009
2.991
368
83
tam ko se terc po tori rola
Hja.. če gremo tako, iz prve. Ljudje nakazujejo denar Unicefu, ti modeli se pa gredo turizem na ta račun.... Kaj bodo afriški otroci bolj siti, če jih je šla dol pogledat? Ogromno gre za plače Unicefovih funkcionarjev in prisklednikov. Dol pride drobtinica. Mogoče dve. Mogoče se bo slišalo kruto, pa vendarle: to filanje s hrano in oblačili... Saj je prav, da se pomaga. Ampak model, ki ima letos dva froca, jih bo drugo leto imel tri, štiri, pet.. Ni panike, štepajmo jih, bodo tako beli nafutrali. Edino, kar bi jim na dolgi rok pomagalo je kontracepcija in delo. Daj človeku ribo -sit bo en dan. Nauči ga loviti -sit bo vedno. To mi je ostalo v spominu, ko je Šeruga nekaj razlagal, zakaj jim ne daje, ko prosijo....

Nazadnje urejeno: