Afriški orjaški polži (polži ahatniki)

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.578
4.504
113
49
Na sončni strani ALP
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj copate ti prinesejo zjutraj?

Misliš pojedo?!
crazy1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Kaj misliš, da jih lisička uporablja za kake igrice?
grims-1.gif

Citat:

"To, da sem prizgal vzigalico, je bila velika napaka. Toda hotel sem samo priti do hrcka," je osuplim zdravnikom na oddelku za zdravljenje hudih opeklin bolnisnice v Salt Lake Cityu pripovedoval Eric Tomaszewski. Tomaszewski in njegov homoseksualni partner Andrew Kiki Farnum sta bila sprejeta kot nujna primera potem, ko se je njun homoseksualni spolni odnos slabo koncal. "V njegov anus sem potisnil kartonski tulec in vanj spustil Ragotta, najinega hrcka," je pojasnil Eric. "Kiki je, kot vedno, zavpil "Armageddon!", kar je pomenilo, da ima zadosti. "Poskusil sem torej pobrati hrcka, ki pa ni hotel priti na plan. Zato sem pogledal v tulec in prizgal vzigalico, mislec, da ga bo svetloba privabila." Na tiskovni konferenci je predstavnik bolnisnice pojasnil, kaj se je zgodilo potem: "Vzgal se je plin (iz crevesja), plameni so zajeli kartonski tulec, zaradi cesar so se g. Tomaszewskemu vzgali lasje, dobil pa je tudi hude opekline po obrazu. Vzgal se je tudi hrckov kozuh, kar je povzrocilo vzig se vecje kolicine plina v crevesju, zaradi cesar je prislo do manjse eksplozije, ki je vrgla hrcka Tomaszewskemu v obraz. Tomaszewski je ima opekline druge stopnje in poskodovan nos zaradi trka s hrckom, Farnum pa je dobil opekline prve in druge stopnje po anusu in spodnjem delu crevesja."

B81

22. jul 2007
37.022
10.543
113
Kaj na hišo je prišraufan al kak naj rečem ali jo lahko pusti kje in gre sam naprej? Kak si ga te dvignila? Prijuela za hišo? Misliš, da ga to nena boli?

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Denis pravi:
Kaj na hišo je prišraufan al kak naj rečem ali jo lahko pusti kje in gre sam naprej? Kak si ga te dvignila? Prijuela za hišo? Misliš, da ga to nena boli?

Ja, on vbistvu šeta, pa ko pride do primerne kemp lokacije, parkira hiško, pribije temelje, pripravi se potrebno, pol
pa brez hišice šetne dalje. Gre malo v klube in to. Osto kot ljudje v avtodomih.

Navara_dual_cab_web.jpg

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik jtfc pravi:
Kaj misliš, da jih lisička uporablja za kake igrice?
grims-1.gif

Citat:

"To, da sem prizgal vzigalico, je bila velika napaka. Toda hotel sem samo priti do hrcka," je osuplim zdravnikom na oddelku za zdravljenje hudih opeklin bolnisnice v Salt Lake Cityu pripovedoval Eric Tomaszewski. Tomaszewski in njegov homoseksualni partner Andrew Kiki Farnum sta bila sprejeta kot nujna primera potem, ko se je njun homoseksualni spolni odnos slabo koncal. "V njegov anus sem potisnil kartonski tulec in vanj spustil Ragotta, najinega hrcka," je pojasnil Eric. "Kiki je, kot vedno, zavpil "Armageddon!", kar je pomenilo, da ima zadosti. "Poskusil sem torej pobrati hrcka, ki pa ni hotel priti na plan. Zato sem pogledal v tulec in prizgal vzigalico, mislec, da ga bo svetloba privabila." Na tiskovni konferenci je predstavnik bolnisnice pojasnil, kaj se je zgodilo potem: "Vzgal se je plin (iz crevesja), plameni so zajeli kartonski tulec, zaradi cesar so se g. Tomaszewskemu vzgali lasje, dobil pa je tudi hude opekline po obrazu. Vzgal se je tudi hrckov kozuh, kar je povzrocilo vzig se vecje kolicine plina v crevesju, zaradi cesar je prislo do manjse eksplozije, ki je vrgla hrcka Tomaszewskemu v obraz. Tomaszewski je ima opekline druge stopnje in poskodovan nos zaradi trka s hrckom, Farnum pa je dobil opekline prve in druge stopnje po anusu in spodnjem delu crevesja."
Kaj pa hrček? A je preživel?

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Da niti nisi pomislila, da bi kaj takega domov prvlekla!

hehe, malcomx, ja sem pomisla in resno razmišljam o tem. Jaz bi domov privlekla itq vse kar gre v terarij razen pajkov
grin1.gif

Foxy, kdaj se bodo izvalili?

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kot da že ena ni bla dovolj, zaj sta že dve

evil.gif

Ej, lahko bi se šli Alter polžje dirke
smile-1.gif
. Pa bi punce dale zraven za konkurenco še kakega iz domačih logov.

Po moje bi naš ziher zmagal, ko je manjši. (Tamali bolj letijo, a ne
cheer.gif
)

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
No, z jajčeci se nekaj čudnega dogaja, in mislim da bodo prvi polžki na svetu v roku par dni (mogoče že jutri).
Kolikor je videt, so se jajčeca napihnila, in iz njih bo nastala hiška
shocked-1.gif

Kakorkoli, interesenti javite se
cheer.gif

P.S. Tisti ki pa bi jih vzeli kasneje, ne skrbite... Tud ostala dva polža imata svojih 100-200 jajčec. Polžev na pretek ...
uf-1.gif

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Spomladi boš rabila vsaj 1 ar (10 x 10 m) velik ograjen vrt s solato. Najbolje, da začneš že zdajle razmišljati o štihanju, preden te zima prehiti.

Ampak res, vsaj iz akvarija sem si zelo dobro zapomnil, kako se ta zalega namnoži! To je eksponentna funkcija na tretjo (al pa še več!) ! Jih vsaj italjani ali francozi odkupujejo?

FoxyLady

Pripravnik
7. jun 2008
436
0
16
Maribor/Ljubljana
Ne bi vedla če jih kdo odkupuje... ne bi pa blo slabo če bi jih
smile-1.gif

Polžov pa ne bom imela... jajčeca bom uničila, za izvaljene polže pa še razmišljam na kak način bi se jih znebila.