Afganistan

optiplex

Guru
13. dec 2015
6.042
4.300
113
Koga briga neka zabacena država. Pustit pri miru al pa zravnat z zemljo.
Ne morem verjet, da se končno strinjam s'tabo. Točno to. Napačno mišljenje je da je med Talibanom in tako imenovanim zmernim afgan kozjejebcem kaj razlike.... Samo v niansah.

Edini ki znajo s'to hordo so Kitajci... Zapufajo in zasužnijo. Kot v Afriki. Butasta EU pa migracije sprejema.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Žensk in otrok na tej fotografiji je koliko? 10%?
Ostalih 90% so pa mladi za boj sposobni "pogumni" in "ponosni" muslimanski možki, ki so zbežali kot pi.čkice in svoje žene, sestre, hčerke, matere... ...prepustili na milost in nemilost talibanom.
Navadne strahopetne pi.čke, oz. lahko tudi talibanski podtaknjenci.
Očitno so muslimanski moški v veliki večini navadne hinavske in strahopetne pi.čke.

Kakšna vojska? Teli potniki so tu z namenom islamizacije in to so sposobni delat samo moški med 20 in 50 leti, takšni so tudi večinoma tu na teh posnetkih. Žensk in otrok ni, ker tega ne morejo početi. En del smisla te vojske in bojevanja je tudi samo prikazati te ljudi kot imigrante in v očeh zahodnega sveta kot obupance in željne pomoči, v resnici pa.. Sprejeli naše kulture pa ne bojo. Tudi v EU bi morali narediti enako kot Avstralija, si dobrodošel, ampak sprejmi našo kulturo, sicer nisi zaželjen. Visijo plakati s takšnim sporočilom celo na letališču.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Lahko jo tudi tako imenuješ, ampak vem, da ne misliš na aborigine v tem trenutku. Sicer če si bil kdajkoli tam, bi videl tudi dve plati aboriginov.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.101
4.068
113
Lahko jo tudi tako imenuješ, ampak vem, da ne misliš na aborigine v tem trenutku. Sicer če si bil kdajkoli tam, bi videl tudi dve plati aboriginov.
Omenjat kulturo na otoku, ki je bil primarno naseljen z angleškimi kaznjenci, ki celo niso bili večinoma angleži in je dejansko celo večji talilni lonec od ZDA je dokaj težko. Zato sem pa vprašal kakšna kultura je mišljena? Recimo za začetek religija ker sicer iz sveta tam spodaj je malo znano, ampak so imeli kar hude konflikte tipa "severna irska". Torej naj musliman tam postane protestant ali katoličan? ;)

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Avstralija je zelo dober primer, da se da kulturo ljudi dvignit na višji nivo. Kljub temu, da je bil otok za izvoz kaznjencev, so sedaj sv. leto boljši od nas tukaj. Zdaj, lahko da tisti kaznjenci niso bili res pravi kaznjenci oz. so bili samo žrtve sistema, pa vseeno. Škoda za aborigine, so bili prevladani ampak, meni je po videnem čisto jasno, zakaj so bili prevladani in na nek način me spominjajo na afganistance. Le da afganistanci imajo močan motiv v islamu, jim obljubljajo 40 devic (po smrti) itd.. To ne sodi na naš konc sveta, pri sebi pa pač lahko delajo kar želijo zaradi mene.

• Všeč mi je
Reactions: zaseka

damirj

Guru
9. maj 2012
5.244
2.379
113
Omenjat kulturo na otoku, ki je bil primarno naseljen z angleškimi kaznjenci, ki celo niso bili večinoma angleži in je dejansko celo večji talilni lonec od ZDA je dokaj težko. Zato sem pa vprašal kakšna kultura je mišljena? Recimo za začetek religija ker sicer iz sveta tam spodaj je malo znano, ampak so imeli kar hude konflikte tipa "severna irska". Torej naj musliman tam postane protestant ali katoličan? ;)

Imeli so konflikte, drži, so jih pa tudi uspešno obvladovali in niso ravno postali severna irska ali bližnji vzhod, očitno? Kar se tiče spreobrnitve pa ti ne znam povedat, vem pa da je hudo malo muslimanov tam, če pa že so, jaz jih nisem videl, niti nobene mošeje ne.

mr_

Guru
20. sep 2007
9.356
2.730
113
Preberes tukaj komentarje in te prime da bi se spokal iz vukojebinske Slovenije. Da bi se boril v državi, ko ti pridejo razni Janozsi, Vinkoti, Zsani in endvatriji s puskami...

• Všeč mi je
Reactions: bertoncl in McGiver

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
16.814
5.924
113
Na posnetku so talibani.

btw, borci kalifata (ISIL) so imeli hello kitty pripomočke.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.903
10.476
113
fantje, malo optimizma.

upanje umre zadnje!

ce se je pa ljudstvo odlocilo za hard rezim, potem naj pac tako bo.
Ljudstvo je kdo?
Moskim se itak ne godi slabo, problem je bolj za zenske.
In zdaj ko se bo vrnilo seriatsko pravo v vseh svojih grozotah od fentanja npr. sestre,ker je pogledala soseda ali fentanje zene, ker ni ubogala moza ali porok z deklicami itd.
Mors bit kar malo posebn, da napises tvoj zadnji stavek...