Afera "noht"

jurek1973

Guru
3. sep 2007
3.886
805
113
Zdaj ima ta učitelj idealno priliko, da punco vrže.
Le vseh predpisov se mora držati.
Nohti? Ne smeš telovaditi. 10x, neocenjena.
 
  • Všeč mi je
Reactions: novaa in krko

Najbolji

Guru
20. feb 2008
4.018
828
113
Hm, si predstavljam zdaj, ko prihaja zima, pa bodo v telovadnici imeli telovadbo.
In punce imajo v okviru gimnastike tudi vaje na gredi.

In priprava na uro gimnastike:
Reče učitelj: "punce, hlačke dol, pregled češpelj, da nima katera pirsinga not."
Ker če na gredi malo pretrdo raznožno pristaneš na pirsingu, lahko pride do poškodb.

Zdej sm se pa nasmejal... "Češplogled" :)

Drgac pa, glupljenje folka, ki se je aktivno zacelo kmalu po osamosvojitvi kaze rezultate. Kasni umetni nohti, telefoni etc. v OŠ? Vse pobrat, starse te male pa poklicat kam. Sicer ne poznam primera ampak cudil se ne bi, ce so 'nasi brazilci' tole. Ti so glih prav prpaleni za take sporte (nohti, trepalnce, oversmink ...)
 

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.309
1.327
113
Kar lahko moti oz. ogroža varnost med telovadbo se odstrani. Od vedno je bilo tako in še vedno je. Tudi pirse se načeloma da odstranit. Če ima kdo na mednožju pirs si je jasno sam kriv, ampak rinka v nosu je pa odgovornost prfoxa.

Sedaj če uhane in prise lahko odstraniš ne moreš odstranit plastičnih nohtov, ker so zalepljeni. Lahko pa dobiš kakšen podobne primer pa bomo dalje razglabljali.
Nehaj se smešit s takimi.
Če nekdo pade, ker je neroden al pa si zlomi prst ker ne zna košarkaške žoge primit ko se mu poda, to ni ne odgovornost učitelja in ne šole. Temu rečemo nesreča, ki se lahko zgodi tudi v vsakdanjem življenju in za njo ne moreo skoz iskati odgovornosti pri drugih, ampak je treba sprejeti odgovornost pri sebi in si reči, bil sem neroden in sem se zaradi tega poškodoval. Fak no, a bo zdaj učitelj v osnovni šoli pred uro telovadbe meril dolžino pravih in umetnih nohtov pri fantih in puncah, da bo preprečil praske med telovadbo, al pa pri likovni ne bodo več z vodenkami risali, ker se lahko polijejo in umažejo po Gucci hlačah za 200 EUR. Malo zdrave pameti je treba vklopit in tudi kdaj sebe postavit za odgovornega, ne pa skoz iskati krivdo pri drugih.
 

brane_new

Guru
10. feb 2008
14.139
2.213
113

mirsi

Predator
4. jun 2014
7.726
-3
113
Starš je verjetno kak inšpektor ali policaj, ti so navajeni nas hebat do tazadnje vejice v zakonu, pa za vsako nepomembno malenkost, tokrat mu je šola prekrižala pot.

Ja, je idiotizem da tožiš za zlomljen umetni noht. A kasiranje za rogljiček, pa uklenitev zdrave najstnice brez maske na avtobusu, nad katerim ste nekateri orgazmirali, pa ni enak idiotizem?

Samo imate oprane glave, kadar država drka nas državljane natančno po črki butastega zakona (odloka) je uredu, ko pa se najde kdo, ki udari nazaj se pa zgražate.
 
  • Všeč mi je
  • Haha
Reactions: jendomen in sad

Mare2

Guru
18. avg 2007
4.994
-1.289
113
Kar lahko moti oz. ogroža varnost med telovadbo se odstrani. Od vedno je bilo tako in še vedno je. Tudi pirse se načeloma da odstranit. Če ima kdo na mednožju pirs si je jasno sam kriv, ampak rinka v nosu je pa odgovornost prfoxa.

Sedaj če uhane in prise lahko odstraniš ne moreš odstranit plastičnih nohtov, ker so zalepljeni. Lahko pa dobiš kakšen podobne primer pa bomo dalje razglabljali.
Glede odgovornosti učitelja telovadbe: Težko je pričakovat od učitelja, da pred vadbo postavi vse v vrsto in preveri vse ude, če je na njih kaj umetnega. Po mojem naj b bilo dovolj, da nekje 1x na mesec omeni, da naj nimajo na sebo kakih stvari, ki jih lahko poškoduje, ki so nevarne.
 
  • Všeč mi je
Reactions: ales85

sad

Guru
24. avg 2007
20.462
9.154
113
Po moje je na meni, da pošljem otroka takega v šolo, da se ne bo poškodoval, ampak to itak nič ne pomeni. Po mnenju nekaterih staršev so pač vsi drugi odgovorni za to.
 

AndrejEnej

Guru
13. okt 2016
3.705
-484
113
145 km SZ od Opatije
Težko je pričakovat od učitelja, da pred vadbo postavi vse v vrsto in preveri vse ude, če je na njih kaj umetnega.
Ja nč, vsem dekletom pred telovadno gate sleč, da se vidi, če so res one. Ker prav lahko se zgodi, da je med njimi kak punčkast fant, ki nato pri Cooperju doseže najboljši rezultat, če pa ne to, pa ziher naredi več vzgibov in sklec
recimo nekaj v tem smislu :evil:
 
  • Ljubezen
Reactions: Kamele0N

Garfildd

Guru
24. jul 2007
5.715
4.199
113
Hipotetično:
koga pa naj potem jaz tožim, ker sem zaradi nekaterih komentarjev na alterju izgubil par las? Ker nikjer na Alterju ni eksplicitno napisano: branje komentarjev na Alterju povzroča sive lase ali njihovo izpadanje?
Počasi, a vztrajno, se približujemo Ameriki, ki ima v navodilih za pralni stroj (menda) napisano, da notri ne smeš dat mačka. In še kaj bi se našlo.
Ker to, da bi človek razmišljal s svojo glavo, tega pa žal ne učijo več . Iz dneva v dan mi je bolj jasno, da nas ne bo uničil noben virus, niti ne vojna, še manj vesoljci. Uničil nas bo naš neskončni idiotizem ...

Očitno je človeški razum diametralno nasproten s tehničnimi dosežki: bolj pametne so naprave, tem bolj glupi postajamo ljudje.
A poznate to sliko?

Poglej priponko 50902

Kot opazite, ima avtor še vedno kredo v roki, torej slika še ni dokončana. Bo pa sledila verjetno projekcija z leve strani, v obratnem vrstnem redu ....

Ali je avtor te objave plačal sliko katero je uporabil v svojem postu? :sprasujemse: